![]() |
|
![]() |
#541 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-04-2009
|
Sevgili fikret bey bayramınız kutlu olsun kızınızın mutluluğu dayım olsun. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#542 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-02-2007
|
Sayın Limon, Özbey,S.Durul,Çiceksever 70 , Adalet Yağcı, Sevim 4 İYİ DİLEKLERİNİZ İÇİN ÇOK AMA ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#545 |
Ağaç Dostu
|
Sayın Fatoş çok teşekkür ederim. Sevgili Cemo çok teşekkürler darısı seninkilerin başına.Çiceklerini aldım.Önümüüzdeki hafta kargoya veririm.Clemantisin 3 rengini ve kırmızı hanımelini aldım.Kalanların en iyisini seçtim.Umarım beğenirsin.Göndermeden telf.açarım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#546 |
Ağaç Dostu
|
Mandal sepetlerinden çicek sepeti yapmaya karar verdim.bu görüntüler ortaya çıktı. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#547 |
Ağaç Dostu
|
devam |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#548 |
Ağaç Dostu
|
devam |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#549 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili fikret bey,çok harika etrafında yağyıldığını düşünün güzel olacak. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#550 |
Ağaç Dostu
|
Evet Sevim 4 aslında onlara ipek çiceği değilde diğer sarkan bol yapraklı çiceklerden yapsaydım daha güzel ve dolgun kendini daha güzel gösteren bir görüntü olabilirdi. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#551 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Fikret bey, yaratıcılıkta sizinde maşallahınız var. ![]() Selam ve sevgiler. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#552 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Teşekkürler arkadaşım. ![]() Mandal sepetlerine, petunya dikelim seneye. Uygulama güzel olmuş, ellerine sağlık. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#553 |
Ağaç Dostu
|
Teşekkürler arkadaşlar. Mevsim lik çicekler dikdiğim için kışın sorun olmuyor Orhan bey. Mandal sepetine petunya çok şık durur sayın cemo.Bugün samsun a geldim ama çi,ceklerini getiremedim.herhalde engiz den ptt kargoya veririm.Adresinide almayı unutmuşum zaten..yeni filizler verdiler.üzerlerinde resimleri de var .. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#554 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili arkadaşlar uzun bir aradan sonra yine sizlerle beraber olmaktan dolayı sevinçliyim.Bu tatilde hem sevindim hem üzüldüm. Sevindim çünkü komşularımın bir kısmı gübre olabilecek ot vs gibi maddeleri çöp e atmayarak bahçe için kompost elde ettiler. Onlarda tabi bunu tanıdıklarına aktardığı için bu işlemin yaygınlaşacağı umuyorum.Onları bu işe yönlerdim.Her sene 2-3 çuval kompost elde etmemi gördüler. Diğer bir konu ise doğada bazı değişikler var.artık bu bariz bir şekilde ortaya çıktı.Bizim sahilin kumu çok geniştir.İlk bu sene deniz yola 5-6 mt kadar yaklaştı.Şimdi çok az geri çekildi.Öte yandan yapılaşma devam ediyor.Yeşil alanlara ev yapılıyor.Belediyelerinde hizmet uğruna ağaç katliamları da cabası Şimdi size bir kaç sunmak istiyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#555 |
Ağaç Dostu
|
devam |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#556 |
Ağaç Dostu
|
Bu da bahçedeki söğüt ağacının ilk ve son fotoğrafları.Komşunun ( TEK )e 'şikayeti ile beraber defalarca kesilen söğüt ağacı nihayet kurudu. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#558 |
Ağaç Dostu
|
Evet Cemo, ne yazıkki öyle.Bir sene iki üç kez kesildi.sonunda kanına girdiler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#559 |
Ağaç Dostu
|
Çok üzüldüm emek verip yetiştiriyorsun birileri gelip kesiyor. Ben söğüt acini çok severim gerçi tüm agacları çok severim ama söğüt ağacı bir başka benim gönlümde. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#560 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 02-01-2010
|
Sayın Fikreteren bahçenizi bugün baştan sona kadar gezdim ve sizi canıgönülden tebrik ederim. Bukadar emek verilerek yetiştirilen çiçekler artık insanın çoçuğu ğibi oluyor. Seneye gidipte yerinde bulamayınca insanın kolu kanadı kırılmış gibi üzülüyor. Umarım bahçenizden çiçekler sizinde sağlıınız mutluluğunuz eksik olmaz. Ayrıca şemsiyeye yapmış olduğunuz ışıklandırma çok ilgimi çekti. Değişik fikir elinize sağlık. Herşey gönlünüzce olsun. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#561 |
Ağaç Dostu
|
Teşekkür ederim Sevim 4.Salkım söğütün çok nefis bir görüntüsü oluyor.Ben çok beğeniyorum ama buraya kadarmış.Bende karşı parka diktim o büyüyor. Sayın Fatma Sunay çok teşekkür ederim.Sizinde bahçenizde güzel dakikalar geçirmenizi diliyorum.Bahçe ve çicekler insanın ömrününe ömür katıyor.O elleriniz toprağa değince stres diye bir şey kalmıyor. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#563 |
Ağaç Dostu
|
Sevim K. çok teşekkür ederim.BU sene yaz döneminde küçük kızım evlendi.Derken İZmir e diğer kızımın yanına gidince uzun bir tatil olmuş oldu. Sizleri çok özledim.Bundan sonra Allah nasip ederse birlikte olacağız. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#565 |
Ağaç Dostu
|
Yazlık bahçemde, fikir danışdığım manevi bir torunum var.Yakın arkadaşımın torunu.Adı Yağız, küçüklüğünden beri bizim bahçeye gelir, benimle oynardı.Bana Fikret dede diyemezdi de fikon dede derdi .O zamandan beri küçük büyük herkesin ağzında fikon dede, yer etti.Yağız cığımın bir özelliği de her iki gözünün de değişik renkli olması.bu,o güzel gözlerini daha da güzel gösteriyor. Onu çok seviyorum.Ona bir de kuzen geldi.Adı Bora. Şimdi o da alıştı bizim bahçeye ve fikon dede demeye şimdi onları sizlerle tanıştırayım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#566 |
Ağaç Dostu
|
devam |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#568 |
Ağaç Dostu
|
Cemo çok teşekkür ederim.İnşallah. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#569 |
Ağaç Dostu
|
Fikret Bey kızınıza sağlık ve mutluluklar dilerim, Yağız ve diğer minik çok şeker, ama Yağız müthiş yakışıklı yahu. Benim dedemin gözleri de farklı renkteydi, mavi ve yeşil, çok mutlu ve çoook uzun ömürlü oldu. Dilerim Yağız ve tabii diğer dlikanlı da öyle olur. Bu arada lisiler de ne güzel açmışlar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#570 |
Ağaç Dostu
|
Çok teşekkür ederim Vildan hanım. Yağız benim aynı zamanda danışmanım.ona sorarım bahçede yapacağım değişikliği.Çocukların fikirleri benim için çok önemli. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|