agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Üyelerin Balkonları, Bahçeleri > Üyelerin Bahçeleri
(https)




Beğeni Düzeni89Beğeniler

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 20-04-2009, 17:50   #11
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 04-02-2008
Şehir: istanbul-Gelibolu
Mesajlar: 1,829
Sayın nariçi siz benim sanalda olsa bahçemi gezdikten sonra benim sizin bahçenize bakmam olamazdı bahçeniz hem büyük hemde iyi birşekilde çiçekler le ağaçlar la donatmışsınız sonra doğanız ve manzaranıza diyecek yok önünüzdeki göl, manzaranızı doldurmuş durumda geçekten yer yüzünde cennet yaratmışsınız diyebilirim.

Saadetiniz mutluluğunuz daim olarak ömür sürdürününüz.
Benim bahçemin tamamı 300m2 evlen beraber ama etrafta gördüğünüz boş evlerin arsalarınıda kullanarak 1000m2 yi buluyor, bende toprak sevgisinden sonra bitki ve ağaçlar la ilgilenerek gördüğün duruma geldik evin tamamlanmıyan bölümlerinide ekonomimiz el verdiğince tamamlamaya çalışıyoruz.

Doğa içinde insan az şeylerlede mutlu olabiliyor buda bize yetiyor,önemli olan sağlık diyerek geçiştiriyoruz. Doğada kurduğumuz bu alem bize cennetin nimetleri gibi geliyor büyük şehrin içinden gelince bizlere huzur sığınağı oluyor, yaşamızda saadet huzur dolu günler içinde olasınız sevgiler saygılar.

epsody Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 13:58.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025