![]() |
|
![]() |
#151 |
Ağaç Dostu
|
Merhaba,
Dünya ayağa kalmışken, ülkem insanları her meslekten rahatsız olmuşken ben sadece çiçekleri sevmekle vakit geçiremem. Diğer medya sitelerinde geziyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#152 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 21-05-2009
|
Sayın Nariçi,bizim 20 dönüm muz serası var.Muz serası ticari amaçlı ve iyi ürün alıyoruz.Ayrıca 8 dönüm bodur kayısı dikmiştik.Büyük paralar verip İspanya'dan fide getirttik.Erkenci kayısı denildi,fakat yöremizin iklim özelliği düşünülüp araştırılmadan yapılmış yanlış bir seçimdi.Zararımız da büyük oldu.Şimdi kayısıları söküp(3 yıl zaman kaybettik)yerine yağlık zeytin,avokado ektik.Ayrıca her çeşit meyve ve bulabildiğim tropik meyve çeşitlerinden ektim.Papayalarınız tutmazsa elimde Tayland'dan gelen papaya tohumlarından arttı,yollayabilirim.Guavalarım meyve verdi,yedik.Bu sene olacak meyvelerden tohum yollayabilirim.İyi çalışmalar... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#153 |
Ağaç Dostu
|
Teşekkür ederim sağolun. Bence avakado sizin orada çok iyi olur. Ancak suyu çok istiyor, muzda çok su istiyor. Papayalar iki çeşitmiş. Guavada değişik olabilir, papayalar da birkaç tanesi duraklasa da kurumadı. Anamur bitkiler için cennet, ama yazın sivrisinekler hala varsa insanlara zor. Bir seferinde Antalya'ya giderken orada akşam vakti yolda kalmıştık, oldukça çok sinek vardı. Herhalde yabancıya daha çok sataşıyorlar. Bu yaz burada yarasa yuvası yapmayı düşünüyorum. Fazla tohumlardan gönderebilirsiniz. Güzel günler dileği ile. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#154 |
Ağaç Dostu
|
Bahçede sincaplar var, geçen yıl ceviz ve antep fıstıklarını götürdü - yedi bu yıl da Kaysı ağaçlarına dadandı. zaten soğum vurdu birkaç ağaç var. Bir tanesi biraz ilkdefa meyve tuttu, onuda sincap henüz ham iken yiyor. hergün birkaç kilo mikserden geçmiş gibi ufatıp çekirdeklerini çıkarıp kırıyor yiyor. Sincap la nasıl başedebilirim ?? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#155 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 15-08-2014
|
Benim kopegim bahcede yabanci hayvan gorunce kovaliyor, belki bir kopek sahiplenebilirsiniz iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#156 |
Ağaç Dostu
|
Aynı ağaca farklı aşılar : How an artist developed an unbelievable tree that grows 40 varieties of fruit. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|