![]() |
|
![]() |
#61 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-04-2009
|
Sn Nariçi yeni üye oldum. Bahçeniz çok güzel.Doğallık ön planda. Ben önce peyzajlı bir bahçe sanmıştım . Yanıldım ama çok da hoşuma gitti.Ağız tadıyla keyfini sürmenizi dilerim.Sevgiler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#62 |
Ağaç Dostu
|
Sayın epsody, teşekkür ederim, bahçenin sahipliği önemli değil önemli olan rahat ve özgürce hareket etmek. Zaten herkesin ki emanet. Aslında biz kendimize, doğaya hizmet kendimize hizmettir. Vahdeti vucut, herşey bizdendir. Bahçe ile uğraşmak bir bakıma yaratılışın inceliklerine keşif sayahatidir. Belgesellerden bakarız ama işin içinde olunca daha bir anlam kazanır. Size de teşekkür ederim, sevgili hazan-z. Doğal ama fazla doğal herhalde ön tarafta küçük iki parça çimli, bir bölümde havuz nedeniyle peyzaj yapılamıyor. Size de mutluluklar dilerim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#63 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-02-2007
|
birazdaha yakından çekebilseydiniz yaprakları ve çicekten tanımak mümkün olurdu diye düşünüyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#70 |
Ağaç Dostu
|
Üzüm bağından bir tiyek, (Asma bitkisi mahalli adı, çardak üstüne alınca adı asma olur.) serpene denen çelik-sopalarla topraktan ortalama 50 cm yüksekten ileri doğru sarılır. ![]() Bunlarda çilek bitkilerimiz (Bu yıl hepsini yeniden diktim): ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#71 |
/
Giriş Tarihi: 05-05-2009
|
Narici ilk resimlere bakınca orman zannettim. Ne kadar buyük bahçen var. Belgesel bile çekilir orada ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#72 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 19-09-2008
|
Süsenin rengi çok güzelmiş, |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#74 |
Ağaç Dostu
|
Daha da doğal olmasını istiyorum. Yaban bitkileri eğer zarasız sa onlara bile dokunmuyorum. Süseni çoğaltmayı düşünüyorum. Beğendiğiniz için teşekkürler. Bahçenin büyüklüğü normal ama 2,3 yüz m2 si düz olsaydı bitki yetiştirme açısından iyi olacaktı. Bu yaz 20-25 m2 lik sera yapmayı düşünüyorum. Bahçeyi sanalda olsa gezenlere teşekkür ederim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#83 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-02-2007
|
Ne güzel kır çicekleri var.Ah şimdi ben orada olsaydım,hepsinden bahçeme taşırdım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#86 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-07-2008
|
Hepsi ne kadar güzel!! Bana yolladığınız hedera'ların merkezi de sarnıç yanı olsa gerek! |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|