![]() |
|
![]() |
#481 |
Ağaç Dostu
|
O zaman bende bol bol foto çekmeye ve yayınlamaya devam ederim sevgili nurguldk. ![]() Sallanan hamak |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#483 |
Ağaç Dostu
|
Sn. Mandalinci teşekkür ederiz. Her bahçe ayrı güzel. Sizin bahçenizde gayet güzel. Daha çok foto paylaşmanızı dilerim. Her yerini görelim fikir alalım. Sn.ciceksever70 minik olanlarını tercih edin derim. Daha bol çiçek veriyor ve düşen tohumlardan yenileri çıkabiliyor. İri çiçeklilerin ömrü kısa oluyor. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#486 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-02-2011
|
Sevgili füsun çok güzel tek kelimeyle harika.... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#487 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-01-2011
|
Sayın FüsunANK görüntüler tek kelime ile harikaydı.Bahçe girişiniz deki hercailer,pembe ağacın altındaki salıncak tablo gibiydi.Japon dikeniniz de çok güzel açmış,çok keyif aldım. Hayırlı baharlar dilerim,Selamlar. Hazır bahçenizde yakalamış iken Burak Alkan arkadaşı çok aradım,bahçelerde,balkonlarda bulamıyorum.Nerede kendisi bir malümat verebilirmisiniz.Teşekkürler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#489 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 27-03-2011
|
Sevgili füsunANK cennet dedikleri yer burası olmalı.Çok güzel, emeğinize sağlık.Gezmeye doyamıyorum üyelerin bahçelerini doğrusu.Her bahçede ayrı güzellikler karşılıyor beni ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#490 |
Ağaç Dostu
|
Sn.snow-in-summer, ne kadar güzel bir dilek. Amin , hepimizin öyle geçsin inşallah. Sevgili adaşım, Teşekkürler güzel dilekleriniz için. Japon ayvaları bu hafta daha da çiçeklenmiş. Seyrine doyum olmuyor, keşke yaz boyu öyle kalsa çiçekleri ![]() Sn.burak alkan benden değil bahardan tüm güzellikler , en güzel mevsim. Sn.berrinb ziyaretinize sevindim ![]() Sn. Burakalkan'ın bildiğim kadarı ile kendine ait bir sayfası yok. Yalnış bilgi değildir umarım. Sn.Ozbey teşekkürler, birazdan ben de sizin bahçeyi ziyarete geliyorum . ![]() Sn.loveflower,teşekkürler. Ben de bazen düşünürüm, buralar bu kadar güzelse, cennet gibi diyorsak acaba cennet nasıldır, ne doyumsuzdur. Arkadaşların bahçeleri de çok güzel gerçekten, bir hayli zaman alıyor gezmek . Ama ruhumuzda bayram yapıyor bu sayede. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#494 |
Ağaç Dostu
|
Ne ilginç bir görüntü bu böyle. ![]() Arıların polenleri böyle ayağında taşıdığını hiç bilmiyordum. Bu sayfa belgesel olma yolunda ilerliyor. Her yeni fotoğraf grubuyla birlikte yeni bir ayrıntı öğreniyorum. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#495 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#496 |
Ağaç Dostu
|
Bu da benim ağacım. ![]() Bu bitkinin adını bimiyorum ama rengi çok hoş. Büyük şelale havuzunun kenarında hoş bir görüntüsü oldu. ![]() Sevgili Hercai menekşe , arılar poz vermeyi pek sevmiyor. Keşke poz verselerdi de diğer ayağındakini ve vücuduna bulaşanları da görebilseydin. Beni izlemeye devam et ![]() Sn. Mandalinci havuz boşaltılabiliyor evet. Tahliyesi var. Ama arada kova ve bilek gücüde işe karışıyor ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#497 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-02-2011
|
Füsun hanım,havuz için nilüfer nasıl olurdu,denedinizmi? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#499 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Kimbilir, daha nelere dikkatimizi cekeceksiniz. Her bir kareniz cezbediyor beni. Ve sizi izlemeye devam edeceğim ben de ![]() Düzenleyen cemo : 12-05-2011 saat 10:35 |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#500 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Ajuga (mayasıl otu). |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#501 |
Ağaç Dostu
|
Bu bitkinin adını bimiyorum ama rengi çok hoş. Büyük şelale havuzunun kenarında hoş bir görüntüsü oldu. Eklenti 211180 füsunANK, bu bitkiyi bende çok seviyorum bendede var adı ajuga, havuzunuz çok güzel küçük ama oldukça hoş ve güzel duruyor, arıyı bu kadar yakından yakalayıp, fotoğrafını çekmek büyük bir beceri ister, elinize emeğinize sağlık. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#502 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Hercai menekşecim, bahçemizde bir sürü şifalı ot varda haberim yok. Sağolasın. Sen de bu ara arıları sıkı takibe al, bak neler göreceksin. ![]() Sevgili Satı Uğurtan arıyı uzaktan çektim aslında. Fotoğraftan kırpma yolu ile büyüttüm. Arılar bir çiçekte ancak 1-2 saniye duruyor. Yakalamak çok zor gerçekten. Bu yükü ağır olduğu için daha ağır hareket ediyordu , uzaktanda olsa yakaladım onu ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#503 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 09-05-2011
|
harika bir bahcenız var fusun hanım..ben çiçek bakımına daha yenı basladım..bahcem yok ama balkonumda bakıyorum..bugun de gül..sardunya ipek çiçegi aldım...arkadasım gülçinın bahcesınde oturup sürekli çiçeklerle ilgili konuşmak çok güzel..yakında onun çiçekleri açsın fotografları sayfaya yükleyecegız sizde bizim çiçekleri görün ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#507 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili hercai menekşe BELKİ FIRÇA VE BOYALARINIDA ALIP GELMEK İSTERSİN Senin sayende sayfamın linkini de paylaşmış olayım ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#508 |
Ağaç Dostu
|
Füsun Hanım Ankara'ya ailece ziyaretinize gelip,bahçenizi gezmiş kadar oldum.Çok zevklice ilgilenilmiş bir bahçe.Elinize emeğinize sağlık.(eğer evliyseniz) Eşiniz ve çocuklarınızla huzur içinde bahçenizin tadını çıkarmanız dileğiyle... Ayrıca eklemeliyim; Fotoğraf makinanızın Makro Modunu çok iyi kullanıyorsunuz.Sanırım resim dersleri esnasında yakın çekim ve portre derslerini iyi öğrenmişsiniz ![]() Darısı birkaç ay önce satın aldığım orman gibi bahçenin düzenlemesini bitirdiğimde bizlerin başına.... iyi günler... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#509 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 20-10-2010
|
çekirgede süper poz vermiş yani...dogal güzel |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#510 |
Ağaç Dostu
|
Sn.ugurtelefon, hoşgelmişsiniz sefalar getirmişiniz. ![]() Fotoğraf makinem minicik bir makine. Ama ben onunla bir sürü iş başardım. Bir kısmı şanstı. Bu çekirgede olduğu gibi. Çünkü hiç kıpırdamadan durdu ve kendisine yaklaşmama itiraz etmeden bana poz verdi. Ortaya bu görüntü çıktı ![]() Bahçeniz hayırlı uğurlu olsun. Acele etmeden , düşünerek organize ederseniz arzu ettiğiniz sonucada daha çabuk ulaşacağınızdan eminim. Güzel günler geçirmeniz dileği ile. Sn.26esk konu mankenliği yapıyordu resmen ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|