![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-02-2008
|
Vildan hanim hatmi celikten cok kolay yetisiyor, benim sonbaharda aldigim celikler köklendi ve bu ay yaprak cikardi. Sevgiler. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
|
Sevgili çiçeksever70, ağaç hatmiyi söylüyorsunuz değilmi ? Digeri, yani tek dal üzerinde çiçeklenen mevsimlik olanı tohumdan yetişiyor biliyorum. (101 v3 103 nolu mesajlar) |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-02-2008
|
Evet Vildan hanim agac hatmiden bahsetmistim, tohumdan yetiseni bilmiyorum. Tüm hatmi cesitlerinin cicekleri cok güzel oluyor. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 19-06-2009
|
Ben terasta, saksıda, yazlığımdan getirdiğim tohumlarla hatmi yetiştirdim, çiçek de açtılar, ancak çok da boylanıp, serpilemediklerini görünce tekrar niyetlenmedim. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaç Dostu
|
A bakın şimdi de yazlığınızın bahçesini görmek isteriz biz. En kısa zamanda bahçeniz için de bir başlık açmanızı dilerim. Bir de yazlığa gidince tersınızla ilgilenen var mı ? |
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 19-06-2009
|
Alıntı:
Şimdi çok zoooor, bitkileri bıraksam Maçocan ve koilerim var Ancak hafta sonu bir iki gecelik kaçışlar Yazlık fotoğrafı yüklememişim bilgisayara, olanlar bunlar. Acem borazanı yan cepheyi kapladı, üst kat pencerelerimden çatıya çıktı.![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
|