![]() |
|
![]() |
#67 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Mavi çiçeğe bayıldım. Adı nedir acaba? |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#68 |
Ağaç Dostu
|
Vildan Hanım, Bahçenizin seyri insanın içini açıyor ,ellerinize sağlık.Hele o mavi beyaz çiçeklere hayran kaldım,adı nedir acaba? Ben mavi rengi her alanda kullanmayı severim,bu çiçeğin hem şekli hem derengi çok güzel,adı nedir acaba ve nasıl sahip olabilirim? Güle güle büyüsünler sizi her daim güldürsünler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#72 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-02-2007
|
Güller harika.çörekotlarınızda açmış.bende açık ve koyu mavi renkleri vardı.bu sene yeni paket tohum aldım.başka renkleride var. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#74 |
Ağaç Dostu
|
Çiçeğimizin adı Fikreteren arkadaşımızdan geldi. Forumdaki başlığı da buldum.Umarım ben gitmediğim zaman tohumlar yok olmaz ![]() http://agaclar.net/forum/showthread....t=%E7%F6rekotu |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#76 |
Ağaç Dostu
|
Teşekkürler gilan, Çörekotu güzel bir sürpriz oldu.Geçen yıl yeşermeyince bu yıl hiç de beklemiyordum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#84 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
Bahçenizden görüntüler gerçekten çok güzel. Mavi beyaz çiçekler acaba bildiğimiz çörekotumu yoksa farklı bir cinsmi çok güzel görünüyorlar ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#86 |
Ağaç Dostu
|
Bahçeme gitmeyeli bir ay oluyor. Bu hafta sonunu iple çekiyorum. Bir aksilik olmazsa Cuma akşamı iş çıkışı gideceğim. Yuka ve hatmi açıp solmuştur onları göremeyeceğim. Bodrum papatyaları VE gazanyalar solduysa çok üzülürüm. Bir sürü latin tohumu ekmiştim. İnşallah onlar yeşermiştir. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#88 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-02-2008
|
Vildan hanim ben terasinizi biliyordum ama bahcenizi nasil farkedememisim... Tek kelimeyle harik bir bahce. Gülleriniz, hanimeliniz, cicekleriniz ve en önemlisi cektiginiz güzel resimler. Iyi ki son günlerimi bahce gezilerine ayirmisim da bu hafta birbirinden keyifli bahceler gezebildim. Sevgiye kalin. Yeni resimler bekliyoruz. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#90 |
Ağaç Dostu
|
Gazanyalarla Bodrum Papatyaları sulanmadılarsa bile kurumamışlardır, açmaya devam ediyorlardır. Güllerin Mayıs ayı coşkusu bitmiştir ama tek tük vardır üzerlerinde, solmuş kurumuş tomurcuklar çirkin görünüyorlardır ama kesince hızla yeni sürgünler vermeye devam ederler. ![]() Yukam ve Hatmim yok. Ama etrafta gördüğüm kadarıyla Yukaların alt çiçekleri kuruduysa da üsttekiler açmaya devam ediyorlar. Bu arada Kayısı-Somon tonundaki Güllerinize bayıldım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|