agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Üyelerin Balkonları, Bahçeleri > Üyelerin Bahçeleri
(https)




Beğeni Düzeni291Beğeniler

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 08-09-2009, 10:17   #11
Ağaç Dostu
 
limon's Avatar
 
Giriş Tarihi: 14-03-2007
Şehir: istanbul
Mesajlar: 6,265
Galeri: 637
Gala yaz başı çiçeklendikten sonra tamamen yapraksız kalmıştı. Şu sıralar dev gibi yapraklar çıkarıyor. Tam istediğim gibi iri yapraklı bitkim oldu (Koyu yeşil sayesinde) Soldan ucu görünen de yaz başı cılız bir dal halinde aldığım "Ful" Jineop'un bahçesine diktiğini görünce ben de diktim. Baktım sevdi yerini, dallanıp yapraklandı, yeni sürgünler çıkarıyor.
Name:  IMG_5207.JPG
Views: 1183
Size:  67.3 KB

Bunlar da Jineop'tan gelenler. Bahçem tam bir "Ağaçlar.net" bahçesi oldu. Her köşede biriniz varsınız Jineop, soğanlıların üçü de tuttu görünüyorlar. Tekrar teşekkür ederim.
"Canna" lar 2 kök, 3-4 kök te benim soğanlar yeşermeye başladılar. En sevdiğim bitkilerdendii bir tane isterken bir sürü oldu.
Name:  IMG_5209.jpg
Views: 1198
Size:  44.6 KB

"Ayı Pençesi"
Name:  IMG_5208.JPG
Views: 1190
Size:  56.3 KB

Melisam henüz kokusunu göstermedi ama o kadar çok tomurcuklandı ki akşama sabaha kaplar yer yanı kokusu. Geçen yıl yetiştirmediğim için çok özlediğim bitkilerimden. (diğeri Cam Güzelleriydi)
Name:  IMG_5221.JPG
Views: 1168
Size:  62.0 KB

Bunlar da son Lisiler, sanırım kapanışı bunlar yapacak. Üçü bir yerde. Nasıl ayakta durduklarına gelince gizli saklı arkaya bir Bambu sapladım, hepsini tek tek ona bağladım. Ebruli olanlar aynı Laleye benziyorlar, diğerleri de Güle. Bence Türkçe ismi tam yerinde olmuş, "LALEGÜL"
Name:  lisi.jpg
Views: 1225
Size:  65.9 KB

aleydi beğendi.

Düzenleyen limon : 08-09-2009 saat 17:10
limon Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 12:28.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025