![]() |
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Eklenti 681687
Sevgi hanım, kargonuz dün elime ulaştı. Paylaşımınız için tekrar teşekkürler. kaktüs ve sukulent sayfanızda bitkilerin isimlerini baktım yalnız en altta büyük kaktüs sayfanızda yoktu. Türünü biliyorsanız öğrenebilir miyim acaba ? |
Sevgi Hanım bu güzellikleri Eskişehir'den mi gönderdiniz? Öyleyse eğer tekrar paylaşım yapmak istediğinizde size paketleme zahmeti vermeden elden almak isterim sakıncası olmazsa :)
|
Alıntı:
Yarın kargoya gidicem, adres bilgilerinizi gönderirseniz size de gönderebilirim. :) |
Alıntı:
|
Sevgi Hanım kargom geldi. İçinden bir dünya güzellik çıktı. Yarım saat onları inceleyip kokladım. Bu konuda çok yeni ve hevesliyim. Gönderdiklerinizle şeker kavanozuna düşmüş çocuk gibi oldum çok sevindim. Çok çok teşekkür ederim uğraşınız için muntazam paketlemeniz için özellikle agaclarnetin her üyesinde bulunan o güzel yürek için. Allah'a emanet olun :)
|
paylaşmak çok güzel eğer kaldıysa yapraklardan bana kaktüs sukulent yaprakları dalı gönderirmisiniz. çok imrendim.
|
Sevgi hanım merhaba,
Mümkünse bende yapraklardan var ise eğer alabilirmiyim? |
Alıntı:
Bu sezon son paylaşımdır, istekte bulunulmamasını rica ederim. :) |
Çok teşekkür ederim.
|
Merhabalar, bitkilerinize hayran kaldım. Tekrar paylaşım yapacağınız zaman ilk taliplerden biri benim Sevgi Hanım :)
|
Sevgi hanım bunlar çok güzel kaçırdığıma çok üzüldümbir dahaki paylaşımınıza beni de unutmayın
|
Merhaba Sevgi Hanım,
sizin açtığınız bu sayfa sayesinde bir çok bitkinin yapraktan çoğalabildiğini öğrendim teşekkürler. ;) Eğer bir paylaşım daha yaparsanız bana da ayırabilir misiniz? O zaman size adres detaylarını paylaşırım. Eminim size sürekli böyle adres detayı geliyordur. Şimdiden bende atıp +1 fazlalık yapmayayım :) Teşekkürler. |
Sevgi hanım merhaba, eğer tekrar oylaşmayı düşünürseniz ben de sıraya girmek isterim :)
|
Posedion78, Hımırnur, ebd, Aleynabay, adres bilgilerinizi gönderdiğinizde sizlere gönderim yapabilirim. Tel no muhakkak yazılacak, kargo şirketleri istiyor. :)
|
Alıntı:
|
merhaba sevgi hanım, gönderiminiz devam ediyorsa ben de isteyebilir miyim ?
|
Sevgi hanım merhaba. Eger mümkün ise ben de talibim
|
Alıntı:
Cenan, bilgilerini göndermiş. |
İyi günler dilerim Sevgi hanım. Eğer uygun görürseniz paylaşımlarınızdan yeniden faydalanmak isterim. Elimde olan türleri arttırmak adına.
|
Alıntı:
Sayın coskun8553, Aynı türleri gönderiyorum ama özel olarak istediğiniz bir tür varsa yazın, bitki gönderime uygunsa gönderirim. ensclate, cenan, Aleynabay, kargolarınız yola çıktı. Takip nolar mesajla gelmiştir umarım. Gelmediyse istediğiniz takdirde özel mesajla bildiririm. :) |
Mesaj geldi bugun çok teşekkür ederim :)
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Buraya yazabilirsiniz. |
Öncelikle teşekkür etmek istedik Sevgi Hanım. İstekte bulunmak biraz garip geldi. Ancak, sayfanızı tekrar gözden geçirince ; Euphorbia Milli (Pembe-Sarı-Beyaz), Bir gecelik gelin, Süt ağacı, Echevira Lilacina, Rebutia ve Sarkız dikkatimi çeken bitkileriniz oldu. Bunlardan paylaşım yapabilmeniz mümkün mü acaba ?
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Kopmuş sukulent yapraklarını atmayın. Toprağa yatırıp arada fısfısladığınızda bebek sukulentleriniz olur. Sedumlar baygınlaşmış olabilir. Sadece uçlarını hafifçe nemli toprağa batırıp kalan kısımlarını toprağa yatırıp, toprak kurudukça sulamanız yeterli. Hemen kendilerine gelirler. Oldukça nazsız ve dirençli bitkilerdir. Kolay gelsin. |
Alıntı:
|
@Sevgi hanım, benim kargomda geldi, paylaşımınız için canı yürekten teşekkür ederim.
|
Sevgi hanım benim de kargom geldi ne kadar teşekkür etsem az. Çok teşekkürler
|
Sevgi hanım paylaşımları bitirdiniz sanırım. Ben de adres bilgilerimi gönderebilirim :)
|
Sevgi hanım siz yazdım ama görmediniz herhalde
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi |
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...cbd24590d6.jpg ekrana sığdıramadım çok teşekkürler [emoji254]
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi |
sevgi hanım paylaşımlarınız devam ediyorsa ben de talip olmak istiyorum. Kargo paketleriniz harika :) Paylaşıyorsanız e. millinin beyazından da rica ediyorum ek olarak.
|
1 Eklenti(ler)
Alıntı:
Sevgili İLKGÜL, kargonuzun elinize ulaştığını haber dahi etmediniz. Sanırım memnun kalmadınız, gönderdiğim bitkilerde bir sıkıntı mı var? Sayın scl-ysl, kargonuz dün dağıtımdaydı, bugün şubede beklemede görülüyor. İlgilenir misiniz? Eklenti 696824 |
Kargo hâlâ şubede bekliyor. :(
Özel mesaja cevap yok. :( Telefon edeyim dedim arkadaşa, (vodafona kayıtlı böyle bir numara yoktur) sesli mesajı dinletiliyor. Harbiden insanları mutlu edeyim derken strese girdim. :mad: Forumu aktif kullanmayan arkadaşlar bundan sonra kesinlikle talepte bulunmasınlar. Üzgünüm cevap vermeyeceğim.:mad: |
Şeyy bende mi istesem :eek: İstesem nolur ki keşke benim de olsa
|
Alıntı:
|
Sevgi hanım kargoyu alır almaz cevap yazdım size özelden ama ulaşmadı galiba. Şimdi tekrar yazdım kırılmanızı asla istemem ulaşmazsa diye buradan da yazıyorum. Beni çok mutlu ettiniz ne kadar teşekkür etsem az. Bitkiler çok iyi durumdalar yerlerine yerleştiler. Tekrar çok teşekkür ediyorum zahmetleriniz için.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 22:02. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025