agaclar.net

agaclar.net (https://www.agaclar.net/forum/)
-   Ücretsiz Tohum, Çelik, Fidan vs. Paylaşımı ve Takas (https://www.agaclar.net/forum/ucretsiz-tohum-celik-fidan-vs-paylasimi-ve-takas/)
-   -   Sempervivum (https://www.agaclar.net/forum/ucretsiz-tohum-celik-fidan-vs-paylasimi-ve-takas/37849.htm)

İLKGÜL 22-07-2019 14:37

4 Eklenti(ler)
Sevgi hanım fotoğraf yüklemeyi ancak başarabildim. Hepsi çok güzeller, yerlerine de yerleştiler. Tekrar teşekkür ederim. Umarım firesiz büyütebilirim. e.milli için ayrıca teşekkür ederim. Sevgiyle kalın
Eklenti 696958
Eklenti 696959
Eklenti 696960
Eklenti 696961

Sevgi Durul 23-07-2019 14:50

5 Eklenti(ler)
Sevgili İLKGÜL'ün kargosu ile aynı gün gönderdiğim kargo biraz önce geri geldi.

İyi ki geri gelmiş, geç de olsa teslim alınmamış, içindekiler su olmuş. Bunu mu göndermiş dedirtmek istemezdim.

Telefon numarasının hatalı verilmesi, kargodan mesaj gitmemesi, arada arkadaşın foruma girmemesi, kargo ulaştığında evde bulunmaması ile böyle bir sonuç oluştu. Can sağlığı olsun. Gidiş-Dönüş 37 TL nin bizden çıkacağı varmış. :) Hiç acımadım, bu halde kargo teslim alınsaydı o zaman üzülür utanırdım.

Arkadaş kargonun iade olduğunu özelden yazmış,

Eklenti 696993

Ücret havale edilmesini kabul etmiyorum. Bende de hata var. :)

Durum bundan ibaret.

Eklenti 697002

Eklenti 696999

Eklenti 696997

Hoya carnosa köklenmiş bu sekiz günlük sürede.

Eklenti 696996

Bu durumda gönderimlerime ara veriyorum.:rolleyes:

scl-ysl 23-07-2019 15:31

Çok çok çok üzgün ve mahcubum telefon numarasını hatalı yazmam nelere mal oldu gerçekten heycanla beklediğim bitkilerdi kargodan mesaj gelmeyince herhalde yoğunluktan gönderememişyir tekrar yazıp bunaltmıyım diye bekliyim dedim keşke beklemeyip yazsaydımda numaranın hatalı olduğunu farketseydim ��

Sevgi Durul 23-07-2019 15:54

1 Eklenti(ler)
Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi scl-ysl (Mesaj 1572513)
Çok çok çok üzgün ve mahcubum telefon numarasını hatalı yazmam nelere mal oldu gerçekten heycanla beklediğim bitkilerdi kargodan mesaj gelmeyince herhalde yoğunluktan gönderememişyir tekrar yazıp bunaltmıyım diye bekliyim dedim keşke beklemeyip yazsaydımda numaranın hatalı olduğunu farketseydim ��

İlk kez başıma geliyor. Can sağlığı olsun demekten başka bir şey bulamıyorum. :( İsterdim ki bitkiler sağlıklı olarak ulaşsın.

Size, telefon dışında buradan ve buradan da ulaşmaya çalıştım. Kısmet değilmiş.:)

Sağlam kalanları ayırdım,

Eklenti 697010

Çürüyenler çöp oldu. :(

usnac.culu 14-08-2019 00:21

Merhaba Sevgi Hanım gönderiminiz devam ediyor mu? :)

karakedilek 16-08-2019 13:42

Sevgi hanım çiçeklerinize hayranlıkla bakıyorum gönderimleriniz devam ediyorsa bende yararlanabilir miyim acaba :)

ebd 16-08-2019 15:50

Merhaba Sevgi Hanım,

Mesajları tek tek okudum gerçekten büyük emek harcıyorsunuz. Karşılaştığınız zorluklara rağmen yılmadan devam ediyorsunuz ya emeğinize sağlık. Umuyorum gittikleri yerlerde de sizin kadar güzel bakılırlar.

Sevgi Durul 16-08-2019 16:50

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi ebd (Mesaj 1573481)
Merhaba Sevgi Hanım,

Mesajları tek tek okudum gerçekten büyük emek harcıyorsunuz. Karşılaştığınız zorluklara rağmen yılmadan devam ediyorsunuz ya emeğinize sağlık. Umuyorum gittikleri yerlerde de sizin kadar güzel bakılırlar.

Teşekkürler, Sayın ebd. Ben de öyle umuyorum.

Mesajınızı görünce hatırladım. Siz önceden yazmıştınız.

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi ebd (Mesaj 1556351)
Eğer bir paylaşım daha yaparsanız bana da ayırabilir misiniz? O zaman size adres detaylarını paylaşırım. Eminim size sürekli böyle adres detayı geliyordur. Şimdiden bende atıp +1 fazlalık yapmayayım :)

Teşekkürler.

Ben de adres istemiştim. :)

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Sevgi Durul (Mesaj 1570700)
Posedion78, Hımırnur, ebd, Aleynabay, adres bilgilerinizi gönderdiğinizde sizlere gönderim yapabilirim. Tel no muhakkak yazılacak, kargo şirketleri istiyor. :)

Sizden adres gelmedi.

Şimdi eğer isterseniz, adres bilgilerinizi gönderiniz. Önümüzdeki hafta kargo göndericem, size de göndereyim.

Buradan açıklama lüzumü hissettim ki, geri gelen kargoya sadece telefon numarasındaki tek rakam hatası sebep oldu. Art niyet yok. Sevgili scl-ysl'nin kargosu yeniden gidecek.

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi karakedilek (Mesaj 1573477)
........ gönderimleriniz devam ediyorsa bende yararlanabilir miyim acaba :)

Adres bilgilerinizi gönderiniz lütfen. :)

ÖNEMLİ: Burada onaylanmadan özelden adres gönderenlere dönüş yapmam mümkün değildir.

ebd 21-08-2019 12:20

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi Sevgi Durul (Mesaj 1573485)

Adres bilgilerinizi gönderiniz lütfen. :)

ÖNEMLİ: Burada onaylanmadan özelden adres gönderenlere dönüş yapmam mümkün değildir.

Merhaba Sevgi Hanım,

Kargom bugün dağıtıma çıkmış nasıl merak ediyorum anlatamam. Akşam eve gidip büyük bir merak ve hevesle açacağım. Şimdiden çok teşekkür ederim size.

Ekim ve bakım konusunda da sizden destek isteyeceğim. Fotoğraflarını da buradan paylaşacağım. Eksik veya hatalı birşey yaptıysam yorumlarınızı bekliyor olacağım.

ebd 21-08-2019 22:39

4 Eklenti(ler)
Merhaba Sevgi Hanım,

Çok teşekkür ederim görünce çocuklar gibi sevindim bu kadar çok çeşit olmasına. Umuyorum hepsini doğru şekilde ekmişimdir. Kırılan yaprakları yumuşak toprak üzerine dizdim. Köklü olanları doğrudan toprağa diktim. Bir iki hafta bu saksılarda canlanmalarını köklenmelerini izleyeceğim. Daha sonra hepsi için ayrı ayrı planlarım var :)

Sevgi Durul 22-08-2019 09:01

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi ebd (Mesaj 1573718)
Merhaba Sevgi Hanım,

Çok teşekkür ederim görünce çocuklar gibi sevindim bu kadar çok çeşit olmasına. Umuyorum hepsini doğru şekilde ekmişimdir. Kırılan yaprakları yumuşak toprak üzerine dizdim. Köklü olanları doğrudan toprağa diktim. Bir iki hafta bu saksılarda canlanmalarını köklenmelerini izleyeceğim. Daha sonra hepsi için ayrı ayrı planlarım var :)

Güzel günlerde büyüsünler, sayın ebd. Selenicereus grandiflorus ve c. silvestriileri küçük kaplara dikseniz daha iyi olur. Tutma aşamasında sulama ayarları diğer bitkilerle aynı olmayabilir. Keza stapelia da öyle. Bunun dışında ilk etepta fazla sulamayın, sadece fıs fıs yeterli olur. Kolay gelsin. :)

karakedilek 22-08-2019 21:32

1 Eklenti(ler)
Sevgi hanım merhaba tekrar.
Kargoyu aldım o kadar mutlu oldum ki. Tekrar tekrar çok teşekkür ederim 🌺
Şimdilik hepsini karton bardaklara diktim. 😊

ebd 22-08-2019 23:18

Alıntı:

Orijinal Mesaj Sahibi karakedilek (Mesaj 1573760)
Sevgi hanım merhaba tekrar.
Kargoyu aldım o kadar mutlu oldum ki. Tekrar tekrar çok teşekkür ederim 🌺
Şimdilik hepsini karton bardaklara diktim. 😊

Merhaba sayın Karakedilek,

Yaprakları diklemesine toprağa dikmek yerine yatay toprağın üzerine bırakmanız yeterli olacaktır. Diğerleri için benim de çok fazla bilgim yok yaşayıp öğreneceğiz.
Sevgi Hanım bizleri çok mutlu etti. Umuyorum çoğaltıp biz de dağıtabiliriz.

yprkcifatma 11-10-2019 14:16

[QUOTE=ensclate;1570710]merhaba sevgi hanım, gönderiminiz devam ediyorsa ben de isteyebilir miyim

Ben de eğer gonderim yapiyorsaniz rica edebilir miyim yeni basladim cogaltmalara �� Çok mutlu edersiniz

birmucizeolsun 15-04-2020 00:42

Merhaba Sevgi Hanım, paylaşım yapacağınız zaman listenize beni de ekleyebilirseniz çok sevinirim.

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 17:34.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025