![]() |
|
![]() |
#2131 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 22-04-2010
|
Merhabalar.. Sayın a1919 eğer bana da gönderirseniz çok sevinirim..ancak benim sizinle paylaşabileceğim bir kaktüsüm yok maalesef..siz bana gönderseniz ben de size tutturabilirsem ileride resmini göndersem..ödeşmiş olur muyuz? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2132 |
Ağaçsever
|
selam arkadaşlar ben de çeşitli kaktüsleri gördükçe hayran kalıyordum ama nasıl değişik kaktüs elde edeceğim bilemedim.ilçede olduğum için bulma imkanım sıfır burada normal çiçekçi bulmam da mümkün değil. bu kardeşliği yeni gördüm birkaç mesaj okuduktan sonra benimle kaktüs paylaşacak kişilerin varlığına inandım.İnşallah bana da değişik kaktüs türlerinden yollayacak arkadaşlarım olur.Yardımcı olacağınızı biliyorum.hepinize kaktüslü sağlıklı günler diliyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2134 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-02-2010
|
Sayın bluevlinder ve Neslihan Baş, Adreslerinizi gönderirseniz seve seve gönderirim elbette. Bu arada oodb ve cemre77 den de adres bekliyorum. Yiğit bey adresleri toparlayıp hepsini birlikte göndereyim diyorum. O yüzden pazartesiye kaldı gönderimim kusura bakmayın. İsteyen arkadaşlar Pazartesi'ye kadar adres gönderirse sevinirim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2135 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 28-06-2009
|
sayın a1919 . yolladığınız kaktüs çelikleri sağlıklı olarak bugün geldi . çok teşekkürler . |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2136 |
Ağaç Dostu
|
Çok sevindim sağ salim geldiğine. Güle güle büyütün |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2137 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 12-05-2009
|
Merhabalar ben evde kaktüs ve etobur bitki bakmaya karar verdim de araştırmalarımdan sonra.Acaba İstanbul da kaktüs kardeşine yardım edebilecek birisi var mı? ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2139 |
Ağaç Dostu
|
Sağ salim yerlerine ulaştığını duymak çok güzel ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2140 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 29-05-2008
|
bende dahil ne cok kişiyi sevindirmişsin sevgili a1919. Ne güzel bi duygu bu paylaşım.Dun ektim senden aldıklarımı. Çok teşekkür ederim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2141 |
Ağaçsever
|
Ben de sabırsızlıkla bekliyorum...Umarım biran önce kavuşurum |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2142 |
Ağaç Dostu
|
Bugün yarın sizinki de gelir herhalde. Herkese sağlıklı ulaştığını duymek çok güzel ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2143 |
Ağaçsever
|
sevgili a1919 minik kaktüsümü aldım..emin olun benim için çok değerli..çünkü bir emek verilip yollandı..hiç tanımadığım ve belki de hiç tanımayacağım bir insan evinden bana bir parça gönderdi..benim için çok kıymetli..gözüm gibi bakacağım.. daha önce hiç kaktüsüm olmadı o yüzden gönderdiğiniz kaktüsü nasıl dikeceğimi ve sulama işini kısaca anlatırsanız çok sevinirim..emeğiniz için bir kez daha teşekkürler... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2144 |
Ağaç Dostu
|
Herkese kayıpsız ulaşmasına çok sevindim. Çok fazla bakım istemiyor. Küçük bir saksıya torf koyup (ben hep torf kullanıyorum marketlerde satılan hazır topraklar dışında toprak bulma şansım pek yok) direk dikebilirsiniz. Sulamasını da toprağı kurudukça yapabilirsiniz. Benimki yazın balkonun dışında kışın da kapalı balkonda duruyor. Çok kolay tutar merak etmeyin ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2145 |
Ağaçsever
|
peki yarısı dışarıda kalacak şekilde mi dikeceğiz..yoksa tamamı mı dışarıda kalacak..kökü olmadığı için şaşırdım ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2146 |
Ağaç Dostu
|
Tamamının toprağın içinde kalmasına gerek yok. Su verdiğinizde yerinde kalabilecek kadar kısmını gömseniz yeterli olur. Parmağınızla minik bir çukur açıp kaktüsü koyun. Sonrada etrafını biraz sıkıştırın. Kolay gelsin |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2147 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-11-2007
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2148 |
Ağaç Dostu
|
selam arkadaşlar. stapeliad türlerinden ankarada bulamadım.elinde olan varsa rica edeceğim.mum çiçeği çeliği ve kedi tırnağı tohumu verebilirim.(ankarada olan varsa elden daha kolay değişebiliriz) saygılar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2149 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 05-07-2009
|
Ümit bey nasıl iyi bakmışmıyım, tekrar teşekkür ederim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2150 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-02-2010
|
Banada elindeki muhtelif kaktüslerden gönderebilecek biri varsa çok mutlu olurum...Bende kaynana topuzu var sadece... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2151 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 12-06-2010
|
Bende bu güzel kardeşliğe üye olmak istiyorummmmm.Paylaşabileceğim birçok kaktüsüm var. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2152 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 29-04-2009
|
İstediklerinizden seçerek bana gönderebilirsiniz sayın Ebru-li... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2153 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 08-09-2009
|
EBRU-Lİ'nin kaktüsüne talibim
Alıntı:
![]() Ayrıca belirtememek hem saygısızlık, hem de vicdansızlık olur! Her kaktüsünüz öylesine güzel ki, ellerinize, emeğinize sağlık... |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2154 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2156 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 19-06-2010
|
Bu kardeşliğe katılma hevesindeyim ama elimde 3 tür kaktüs var ve 2 sinin cinsini bile bilmiyorum ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2157 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 11-04-2010
|
sevgili arkadaşlar öyle güzel resimler ekliyorsunuz ki sonunda bana merak sardırnınız...bende kolleksiyon yapmak istiyorum ve tabii çelik istiyorum...mümkün mü... Düzenleyen bıcırık : 03-08-2010 saat 22:17 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2158 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 19-07-2010
|
merhabalar, öncelikle aranıza yeni katıldığımı belirtir, bu sevdaya da eşime moral olsun diye başladığımı bilmenizi isterim. 2 gündür yoğun şekilde bilgi topluyorum. ilk çiçeğimizi de dün aldık(melisa) inanılmaz güzel kokan bir çiçek. şayet fazla tohumu olan varsa paylaşabilir **** ilk başlayan biri olarak önerilerini söylerse, adımlarımı ona göre atabilir size de minnettar olurum. saygılarımla. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2159 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 08-03-2010
|
Opuntia
Bu gördüğünüz opuntiadan çelik isteyenler sıraya geçsinler ![]() özelden adres, cep tel, ev-iş tel ![]() kargolar elbette karşı ödemeli olarak gönderilir ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2160 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 08-03-2010
|
Opuntia Çelikleri
maket bıcağıyla diplerini konik bi şekle getirdim. bazılarını 2'ye 4'e bölerek denemeler yapıyorum. yeni sahiplerini beklerken onları köklenmeleri için toprağa bıraktım. 1 hafta sonra ilk sularını verdim. son durumları resimlerdeki gibi. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|