![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 26-04-2007
|
Kargo işini daha öncede konuşmuştuk, malesef MNG ile sanırım kalan son şirkette sizlere ömür oldu ![]() Ben sürat kargoyu kullanıyorum, paketlerde aksama olmuyor, ama her şehirde sanırım yoklar ya da çok yaygın değil dağıtımları, şube teslimi olursa daha kolay ele geçiyor. |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Fethiye'de sürat kargo var..Hatta aynı cadde üzerindeyiz.Uygun zamanda kargoyu o şirketle yollayabilirsiniz ![]() |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-11-2007
|
Evet arkadaşlar, MNG bu ay burnumdan getirdi resmen. Verdiğimiz telefon ücreti kargo ücretinden fazladır, birde ilgilenseler bari. Sertleşmeden kargom gelmedi maalesef. Lütfen bu şirketi kullanmayalım, belki biraz düşünürler.. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-10-2007
|
Sizlere kaktüsler ile ilgili yine güzel bir site tavsiye etmek istedim.Sayfanın özellikle en alt kısmındaki tohumdan yetişen kaktüslerin sürecini gördükten sonra daha bir büyülendim.Ama sanırım çok zor tohumdan yetiştirmek.İşte site, http://mispinchos.blogspot.com/ http://ilpotieredilafoglia.blogspot.com/ |
|
|
|
|
|
#6 |
|
agaclar.net
|
Siteleri aynı zamanda forumun web siteleri bölümüne de ekler misin lütfen? Burada herkes göremez... |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-10-2007
|
****** eklerim sevgili malina. |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 10-08-2007
|
Sarı çiçek açan kaktüsümün adını buldum galiba, parodia´ya çok benziyo ![]() |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Ağaç Dostu
|
Tamam canım güle güle büyütürsün inşallah o unuttuğum kaktüsten artık sana daha sonra gönderirim belki o zamana kadar başka kaktüslerim olur onlardanda gönderirim![]() Menekşemehtapcığım sende güle güle büyütürsün inşallah. Mümkün olsa afrika menekşesi ve diğerlerindende göndermek isterim doğrusu ama diğerleri yola dayanırmı bilmem ![]() |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Ağaç Dostu
|
Afrika menekşesi olsun, kaktüs olsun ve diğer saksı çiçeklerimiz köklü **** çelik halde kargoyla yollamak istiyorsak; pet bir şişeyi ortadan ikiye keselim, içine çiçeğimizi yerleştirelim. Daha sonra kestiğimiz yeri bantlayalım ve şişeyi içine girecek büyüklükte bir kutuya koyalım. Kargo şirketleri kendi poşetlerine kutulamadan da alıyor. |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Ağaç Dostu
|
Evet dediğiniz gibide olur, **** pamuk ıslatıp fideyi arasına koyup,streçfilme sarsak ağzı sıkı kapanabilen bir kutucuğa koysak ısalaklık geçirmesin diye(kaymak kutusu vs.)o şekildede yollayabiliriz yalnız o tür kutuları bulmak biraz zor, hadi kaktüs kuru olarak giderde öbürü biraz riskli,ya birde tutmazsa bukadar emek... ![]() |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Ağaç Dostu
|
Caretta' dan kaktüsler,
Arkadaşımızın gönderdiği kaktüslerin fotolarını ancak gönderebildim. Pek çoğu bende olmayan türlerdi.Yeşil beyaz çizgili olan o kadar minik ki onu özellikle takip edieceğim. Tekrar teşekkürler caretta. |
|
|
|
|
|
#16 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
Ağaç Dostu
|
Vildan hanım, minişlerinizi sağlıkla büyütün inşallah. Kardeşlik paylaşımı gerektirdiği için ve bizler de bunun gereklerini elimizden geldiğince yerine getirdiğimiz için çok mutluyum. Bizim aileye hiçbir şey olmaz ![]() |
|
|
|
|
|
#21 |
|
Ağaç Dostu
|
Merhaba arkadaşlar, işlerimin yoğunluğundan siteye uğrayamıyordum, kimse de uğramamış bu arada!! Benimkilerde gelişme bi tarafa, Ankara'nın soğununa dayanamayan iki kalonşem dondu. Çok üzüldüm, umarım kökünü kurtarabilirim. Bebek parmağı'da büzüşmüş acaba bahara toparlanırmı? |
|
|
|
|
|
#22 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() inşallah dediğin gibi kökünü toparlar. |
|
|
|
|
|
|
#23 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 26-04-2007
|
Selamlar sevgili arkadaşlar, valla ben hergün uğruyorum ama malesef yazacak birşeyimiz yok bu sıralar, ben soğuklardan korkuma seramı açamıyorum bile ama kenardan gördüğüm kadarıyla şimdilik sorun yok gibi duruyor. Neyse sezon başlasa da önce caretta dan başlayarak paketlemelere başlasam ![]() |
|
|
|
|
|
#24 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-08-2007
|
Arkadaşlar bende epeydir giremiyorum. İnanın çiçeklerime bile bakamıyorum. Çünkü dayımın oğlu kaza geçirdi. 15-20 gündür yoğun bakımda yattı. Trafik kazası geçirdi ve beyinden darbe aldığı için geçici hafıza kaybı var. Çok kötü günler yaşadık. Kaktüslerime gelince hepside sağlıklı. Arkadaşlarımın gönderdiği çiçeklerimde çoğu tuttu.Herkese bol kaktüslü günler |
|
|
|
|
|
#26 |
|
Ağaç Dostu
|
Bende ilkönce kaktüsler ve sukkulentler başlığına bakıyorum, biri bişey yazmışmı diye, kendimde yazacak bişey bulamıyorum. ![]() Bahar gelsede aşılamayı denesek çok merak ediyorum,bakalım yapabilecekmiyim ![]() Geçmiş olsun sn mehtap051 |
|
|
|
|
|
#28 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |