![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-08-2007
|
Arkadaşlar Taner Bey'den kaktüs almak istiyorum.Bizim siteye üye sanırım.Dün kaktüs fiyatları ile ilgili bir mesaj attım.Cevap gelmedi.Merak ettim diğer arkadaşlara hemen cevap yazmışmıydı diye.Çok acele ettiğimin farkındayım ama verdiği fiyata göre birkaç tane daha almak istiyorum.Fiyatın uygunluğuda önemli.Çünkü eşimin gözünü korkutmak istemiyorum.Daha sipariş vereceğim kaktüs ve sukkulentleri düşününce gözünü korkutmamak en doğrusu.Gerçi bu seferlik arkadaşıma aldıracağım.Kargo parası vermeyeceğim için 1-2 tane daha kaktüs eklemek istiyorum. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-10-2007
|
Mehtap ben fiyatlarla ilgili mesaj attığımda Taner bey aynı gün hatta 10,15 dk sonra bana mesaj atıp bilgilendirmişti.Diğer mesajlarımızada çok kısa bir sürede yanıt vermişti.Ama 3 gün önce attığım mesajıma henüz cevap gelmedi başka türlerle ilgiliydi sanırım bu ara yoğun olmalı yoksa kısa bir sürede cevap veriyor kendisi. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
|
Arkadaşım bilgi verdiğin için teşekkürler.Bende Taner Bey'in hemen cevap yazdığını bildiğim için sormuştum.Galiba çok meşgul.Bizim sitede Taner Angay olarak üye değil mi?Ben bu üyeye mesaj attım karışıklık olmasın sonra. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 26-11-2007
|
Ya Benim Hiç Kaktüsüm Yok Ve Bende Istiyorum. Nasil Başalayayim |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 09-11-2007
|
Sevgili Emisilli, Mesajını okuyunca cevap yazmadan duramadım..Sen yeter ki istekli ol buradaki herkes kendisinde olanlardan sana bir tane yollar diye düşünüyorum ve tabii ki bulunduğun şehirdeki seralar ..Daha olmadı Taner Angay'ın serasını tavsiye ederim..Kargoyla yollanıyor her neredeysen ve paketlemesi gayet intizamlı eline hiçbirşey olmadan ulaşıyor...Fiyatlar da uygun belirteyim.. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaç Dostu
|
Mehtap evet dün bende görmüştüm aynı isimle bir üyemiz var hatta dün online idi.Ama bu gerçek Taner beymi işte onu bilemiyorum.Eğer oysa umarım birgün bu bölüme uğrar o gün de bizim olur ![]() |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Ağaç Dostu
|
O siteye hiç uğramaz olur muyuz?Çok süper kaktüsler var.Siz geç kalmışsınız. |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 26-04-2007
|
Taner bey sık sık şehir dışına çıkıyor, sanırım gene seyahattedir, telaşlanmayın kesin cevaplayacaktır sizi ![]() |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Ağaç Dostu
|
Fevziye rica ederim ne demek herşey kaktüs severler için Bu arada Atıl bey siz nerelerdesiniz boş kalıyor bu bölüm çoğu zaman olmuyor böyle engin bilgilerinize biz acemilerin ihtiyacı var bizleri yalnız bırakmayınız lütfen. |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Ağaç Dostu
|
Kendisi fotoğraftan da güzel.Datça-Aktur'a sezon harici gidebilirsem yıllardır ahdım var birkaç dal alacam,laf aramızda ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Ağaç Dostu
|
Of of harika bir manzara ![]() tebrik ediyorum valla |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Ağaç Dostu
|
Fevziye kaktüsseverler hep aynıyız.Gördüğümüz her kaktüse sahip olmak istiyoruz. Kaktüs havuzuna da bayıldım.Evim uygun olsa bu havuzdan evin bir köşesine yapardım.Ne hoş olurdu demi arkadaşlar.Evinizin bir köşesinde kaktüs havuzu. |
|
|
|
|
|
#16 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 26-02-2007
|
Sayın Emisilli ben size isterseniz leş kaktüsü gönderebilirim. Başlangıç olarak çok arsız ve çabuk gelişiyor.Sizin için kolaylık olur diye düşünüyorum ne dersiniz? |
|
|
|
|
|
#17 |
|
Ağaç Dostu
|
Menekşemehtap kaktüsün mammillaria prolifera bence.Aynısından bende devar.Çok arsız bir kaktüs.Çok çabuk büyüyor.Bana bakımı en kolay kaktüs bu geldi.Hiç sorun yaşamıyorum.Kenarındakilerden bile koparıp dik hemen tuttuyor. |
|
|
|
|
|
#20 |
|
Ağaç Dostu
|
Havaların soğumasına ilk kez bu denli seviniyorum, cips rafından seram karla tanıştı. Sanırım havalarla alakalı şekilde neredeyse tüm çeliklerimde mutluluk ifadesi olan canlı görüntü halen sürüyor ki bence kritik dönemi atlattılar. Hava sebebiyle kapıyı camı açamadığımdan resimleri çekemiyorum, ama ilk fırsatta elimdeki kaktüslerin resimlerini ve paylaşılabilecek olanları ekleyeceğim. Herkese güzel bol karlı günler ![]() |
|
|
|
|
|
#23 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
paylaşmayı düşünürmüsünüz Vildan Sönmez ?Talibim Ben de size benimkilerden yollarım,değişiriz ...Bu arada başka kaktüs isteyen yok mu..? Gerçi benim elime daha geçmedi ama ben iki paket gönderdim.Ataser ve Eser 'e..Bana gelenleri de resimlerle göstereceğim sizlere de.. Kargo listeme 3. kişi lütfen adını yazdırsın Mehtap arkadaşlar..Ben karıştırıyorum sizleri..Hani tek kaktüsle başlayan arkadaş..! Sesim geliyor mu..? Düzenleyen caretta : 30-11-2007 saat 04:15 Neden: eksik cümle |
|
|
|
|
|
|
#24 | |
|
Ağaç Dostu
|
Üzgünüm ama pembe çiçekler silikonla sonradan konmuş. Özele adresinizi yollarsanız size gönderebilirim.. Şimdi sizin listeyi arayacağım. ![]() ![]() Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#27 |
|
Ağaç Dostu
|
Vildan hanım, son resimdeki çiçekler yapıştırma ve bence en kısa sürede alınmaları lazım sanırım sadece dikenlerden silikonlular o yüzden çok zor olmayacaktır temizlenmeleri. Büyümelerinde sorun yaratıyor ileride, eğer ete de değdi ise silikon çürüme yapıyor. HAberiniz olsun. |
|
|
|
|
|
#28 | |
|
Ağaç Dostu
|
Tamam çıkarıyorum.Zaten hiç doğal görünmüyorlardı. Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#29 |
|
Ağaç Dostu
|
caretta ben ben acaba o Mehtap benmiyim değilsem bile olsun kargo listenize 3.kişi beni eklerseniz bu mutsuz gecede biraz yüzüm güler. |
|
|
|
|
|
#30 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
) adresinizi özel mesaj kısmından bekliyorum ![]() |
|