![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 26-04-2007
|
Sayın caretta öncelikle çoooooooooooook teşekkür ederim ![]() ![]() ![]() harika çeşitler yollamışsınız, pakettinizde çok güzel ve sağlam olmuş hiç zarar gören yok hepsini tek tek biraz önce inceledim. Eklediğiniz kitap ayıraçları da çok hoş onlar içinde teşekkür ederim size. Yolladıklarınız kesinlikle çok uygun boyda ve tür olarak çok çeşitli ilginize ve zarifliğinize takrar teşekkür ederim. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Ağaç Dostu
|
Menekşemehtap ve ekin97, bu akşam kaktüslerinizi ayırıp yarın da yollamaya çalışacağım. Bu arada başka istekli olan varsa bana adreslerini yollarlarsa onlara da bir kaç çelik çıkacak sanırım. ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-11-2007
|
Yaşasıııııın |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 | |
Ağaç Dostu
|
:)
Alıntı:
Beğendiğinize sevindim Ataser ![]() Yine de nelere diktiğinizi görmek isterim bende. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Ağaç Dostu
|
Kıskananlar çatla...masın ****** neden çatlasın dimi ama ![]() bunlar sevgili caretta dan gelenler... Bu arada söz verdiğim paketleri yarına yetiştiremeyeceğim sanırım, burda hava çok kötü ve ben balkondaki gecekondu seramın naylonunu malesef fırtınadan açamıyorum. Ama cumartesi günü kesin yollayacağım. Sabah hava düzelirse sabah da yollarım, 6-7 çeşit olacak sanırım. Taner beyin sitesi faaliyete geçtimi bu arada?????? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|