![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
|
Ben anlamam siz benimkileri bir görseniz çıkıp gezinmezsiniz bile. Hele Mucip Abiden aldıklarım beni uzun uzun yıllar götürür gibi Bir gelse de isimlerini verse keşke Daha çok var resim ekleyeceğim. ![]() Şaka bir yana hayırlı işler, bol gezinmeler size ataser ![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
|
Arkadaşlar merhaba. Bu site bende alışkanlık yaptı. Sabah akşam buradayım. Her ders çıkışında bilgisayar başındayım. Ben de atlasım için sormak istiyorum. Güzel bakamadım sanırım. Bütün yeni sürgünler yılan gibi uzuyor, en azından 7 - 8 yıldır çiçek açmıyor. Ne yapabilirim. Bana yardım edermisiniz? The engine verdiğin kaktüs rehberi adresi için teşekkürler. Aman allahım ne güzel şeyler onlar. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-08-2007
|
Arkadaşlar Taner Bey'in sitesine uğradım.Çok güzel çiçekler var.Bir liste yaptım o kadar çok alacağım çıktıki anlatamam.****** hepsini birada alamayacağım için her ay 5-10 kaktüs ,sukkulent ve lithops almaya karar verdim.Aslında içimden geçen seradaki her çeşit çiçekten almak ama şimdilik o kadar çok param yok. Resim ekleyecek arkadaşlar lütfen geç kalmayın.Dört gözle kaktüslerinizi bekliyorum. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-10-2007
|
Mehtapcığım aynı yolda ilerliyoruz desene.Gönül isterki seram olsun ama eşim istiyor ki abartma biz sürekli taşınıyoruz eşim asker 2 yılda bir tayin gereğinden fazla eşyamız var zaten ne olur bitkilerde abartma sonra ölür yerini sevmez üzülürsün diyor.Ama ben bu zevkimi emekli olana kadar erteleyemem ki bu konu beni çok üzüyor. ![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
|
Esen bence siteyede ekle o muhteşem görüntüleri. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaç Dostu
|
Bazı kaktüs fotoları forumda daha az kişiye ulaşıyor.İnternetten alınanlar değil de kendi çektiklerimiz galerilere de eklenmeli bence. |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Ağaç Dostu
|
Sevgili ataser hiç sorun değil.Geç olsunda güç olmasın sağ salim elimize ulaşsın da bitkilerimiz biz birgün daha bekleriz ne olacak ki. |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-11-2007
|
Ataser selam, bauhouse'a inanılmaz çeşitlilikte kaktüsler gelmiş, migros'la filan hiç uğraşma. Bauhouse ve koçtaş süper.... Ceratta'nın gönderdiklerinede bayıldım, sıramı bekliyorum ![]() |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 26-04-2007
|
Bizim burda sadece BİM var eskişehire gideceğim hafta sonuda ordan bakacağım |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 26-04-2007
|
Paketler yola çıktı ancak pazartesi sizlerde olur, umarım beğenirsiniz ![]() Çam sakızı ataser armağanı ![]() |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-11-2007
|
kargo
Paketim geldii, sevgili Ataser çok teşekkürler..... |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Ağaç Dostu
|
Çok teşekkür ederiz.Pazartesi'yi iple çekiyorum.O güzellikler gelir gelmez sizlerle paylaşırım arkadaşlar. |
|
|
|
|
|
#16 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Özellikle Bauhausda 2 tip kaktüs var...1.tip akktüs; üzerine kurumuş çiçek olanlar. 2.tip ise üzerinde çiçek yapışmamış olanlar... Ben 2.tip olanlarından alıyorum, çok fazla çeşidi var. |
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
Ağaç Dostu
|
Onlar da daha sonra çiçek açıyorlardır herhalde değil mi? |
|
|
|
|
|
#19 |
|
Ağaç Dostu
|
Bunlarda eşimin bana getirdiği kaktüsler.Eşimin kaktüsler hakkında bilgisi yok.Gözüne değişik gelen kaktüsü almış.Getiriken problem olur diye fazla alamamış.Taner Bey den de sipariş verince bayağı bir kaktüsüm olacağa benziyor. ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#20 |
|
Ağaç Dostu
|
Kaktüslerin adlarını yazabilirmisiniz?Bu kaktüsler çiçek açar mı? |
|
|
|
|
|
#21 |
|
Ağaç Dostu
|
Sevgili Mehtap,güle güle büyüt kaktüslerini benim bildiğim kadarıyla yanlış olma ihtimalinide göz önünde bulundurursak hemen hemen bütün kaktüsler çiçek açarmış.Bu arada eğer bugün sıra olmasaydı ödemeyi yapıp en kısa zamanda Taner Beyden kaktüslerimi temin edebilecektim ama işim yarına kaldı.Ve artık çok sabırsızlanıyorum biran önce elimde olmasını istiyorum kaktüscüklerimin. ![]() |
|
|
|
|
|
#22 |
|
Ağaç Dostu
|
Antalyalı arkadaşım var.Okullar tatil olunca Antalyaya gidecekler.Bende onlara aldıracağım.Arkadaşıma istediğim kaktüs ve sukkulentlerin adını yazarsam oradakiler verir değil mi?Adaşım en kısa zamanda kaktüscüklerine kavuşman dileğiyle Düzenleyen mehtap051 : 20-11-2007 saat 18:15 |
|
|
|
|
|
#23 |
|
Ağaç Dostu
|
Ünal Çiçekçiliğe gitmiştim. 2 kare de ben yüklüyorum. Gerçekten muhteşem türler var. Ancak ilgilenen kişiden yeterli bilgi alamadığımı söylemek zorundayım. Malesef etiketlerde sadece fiyatlar yazıyordu. ![]() |
|
|
|
|
|
#28 |
|
Ağaç Dostu
|
Hayır, adını yanlış hatırlamıyorsam Haydar Bey vardı. İsim hafızam malesef çok kötü. |
|
|
|
|
|
#29 |
|
Ağaç Dostu
|
Sevgili Ataser bugün kargom elime ulaştı biraz durumları kötü gözüküyordu bende hemen saksıladım daha doğrusu küçük pet şişelerinikesip onlara ektim.Çünkü elimde onların boyutlarına uygun saksım yoktu birde normal funda roprağına ektim hepsini,çiçekçiden alırken bütün saksı çiçeklerine uygundur demişti.Doğrumu yaptım bilemiyorum gece resimlerini çekip gönderirim sizin yorumlarınız önemli.Daha önceki koşullarına uygun olsun istiyorum. |
|
|
|
|
|
#30 |
|
Ağaç Dostu
|
Miniciğim
Sevgili Ataser ben sizden bir bitki isterken sizin gönlünüzden nelerde kopmuş öyle çok mutlu oldum.Bir değil bir kaç çeşit diğerlerinin ve hatta bu kaktüsün ismini bilmiyorum echeveria dışındakilerin isimlerini yazabilirmisiniz acaba?Bu arada kaktüsüm nasıl görünüyor? |
|
|
|
![]() |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|