![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
|
Son kaktüs
Son kaktüs ve resimlemediğim büyük bir saksı keşfettim..Yani paylaşılacak kocaman bir saksı..(diğer kaktüs 462' de ki orta resimdeki kaktüse benziyor) Kagan, izninizle gerçek hayat filmlere benzemez ... Film öyle bitmiş olabilir ![]() Düzenleyen caretta : 01-11-2007 saat 12:12 Neden: kelime düzeltme |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-08-2007
|
Caretta istediğim çiçekler |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
|
Birde 481.,458.,461.,ve 462.mesajdaki 2.resimdeki pembe çiçekliden yani sendeki tüm çiçeklerden istiyorum. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 29-07-2011
|
allah rızası içi bu kırmızı leş kokuludan yollayın |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaç Dostu
|
Olsun giden gitse de kalan sağlar bizimdir felsefesi ile iki kişi kalsa da kardeşlik devam edecektir Kagan Gimli de yaşıyordu merak etme.Bu arada yakında ben de kendi kaktüslerimin resimlerini ekleyeceğim buraya, biraz daha gözümüz şenlensin, değil mi? |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Ağaç Dostu
|
Evden çıkmadan bir bakayım ne var ne yok dedim şimdi bu güzellikleri görünce kalkamıyorum bilgisayar başından. Harika resimler yüklenmiş. Gözlerim bayram etti. Akşam ilk işim açıp mesajlarınızı tekrar gözden geçirmek olacak. Harikalar hepsi... Yaşasın kardeşlik. Valla neşem yerine geldi bu şirinleri görünce. |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 26-04-2007
|
Oooooooooooooo çeşitler çoğaldı, desenize.... Eeee neyapıyoruz o zaman herkes çeliklerinden bana yolluyor ![]() Bu arada resim eklememesini rica edeceğim kahrımdan ölüyorum ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-10-2007
|
kardeşlik namına birileri soruma cevap versin ![]() |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-10-2007
|
kagan bey çok teşekkür ederim cevaplarınız için ingilizce hep kabusumdu yine çıktı önüme neyse artık aynı cinsi yetiştiren arkadaşlarlada paylaşım yaparız ama size tekrar teşekkür ederim. |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Ağaç Dostu
|
Arkadaşlar, Çengelköy'deki seradan aldıklarım yetmedi, bugün öğleden sonra Rumelikavağı'ndaki Ünal Çiçekçilik'e gittim. Türleri görünce kalp atışlarım hızlandı (metafor yapmıyorum, gerçekten öyle oldu) Yaklaşık bin çeşit var ve sadece Türkiye değil, Balkanlar'ın da en büyük kaktüs bahçesi. 25 yıllık birkaç tane var ki görmeye değer (fotoğraf da çektim, kalbine güvenen varsa eklerim) Bu arada seranın sahibi Kağan Bey gördüğüm en ilgili, en nazik insanlardan. Bana seçtiğim saksıları taşıtmadı, üstelik kamyonetiyle en yakın taksi durağına kadar götürdü. İstanbul'a yolu düşenler mutlaka uğramalı. Zaten hafta sonları meraklılarla dolup taşıyormuş. Merak edenlere bilgi: Çok güzel toprak kaplarda satılan minikler 5 YTL. |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Ağaç Dostu
|
kaktüsleri üniversite yıllarımda toplamaya başlamıştım..10 yıl kadar önce 30 un üzerinde kaktüsten oluşan bir koleksiyonum vardı.ancak çeşitli nedenlerden hepsini kaybettim (emanet ettiğim kişilierin aşırı sulayarak çürütmesi ve gölgede deforme etmesi,güneş görmeyen evler,5 kez taşınmam vs.) son günlerde kaktüs tutkusu tekrar sardı.bulunduğum şehir itibariyle şu anda pek imkanım yok.3 kaktüsüm birde aloe veram var henüz. yazın adana,mersin ve antalyaya gideceğim orda koleksiyonuma yeni türler eklemeyi planlıyor, sabırsızlanıyorum. ![]() önceki sayfalarda ismi geçen taner beyden kasıt taner angay mıdır? mail adresini banada atabilriseniz sevinirim aslında bir maili var kendisinin ttnetli o mudur adres? |
|
|
|
|
|
#16 |
|
Ağaç Dostu
|
Benim kalbim dayanmaz valla, en azından benim görmeyeceğim formatta yükleyin resimleri Eziyet bu valla eziyet |
|
|
|
|
|
#17 |
|
Ağaç Dostu
|
Teşekkürler the engine bey, harikalar... Ataser kıvran kıvran bir hal oldun bu çiçekler karşında ama hala yaşıyorsun çok şaşırdım doğrusu Olsun bak, internet olmasa bütün bu güzellikler bizde olmasa bile nasıl görecektik, yat kalk dua et. Hehe ![]() |
|
|
|
|
|
#22 |
|
Ağaç Dostu
|
Esen bu çiçekler harika.İstanbuldakileri kıskandım.Biz burada 3-4 kaktüs çeşidi görürken sizler kaktüs cennetindesiniz.Ne güzel.Hepsinden alasım geldi. |
|
|
|
|
|
#25 |
|
Ağaç Dostu
|
Esen Hanııım bugünün en mutlu insanı benim valla. Hala kendime gelemedim Onlar nasıl sukulentler öyle allahım mutluluktan uça bilirim. Bir sürü minik çelik yollamışsınız belli ki kıymışsınız güzellerinizin dallarına hep, inşallah hepsini sorunsuzca büyüteceğim. O minik bezelyeden sizde küçük bir dal vardı ondan bile parça yollamışsınız. İnanılmaz mutlu oldum nasıl anlatsam bilemiyorum. Sağolun varolun. Bir de saksıdaki güzeller var allahım ne deyim bilmiyorum. Size borcum varsa lütfen söyleyin çok teşekkür ederim tekrar. Bir de kırmızı halkaya aldıklarımın isimlerini biliyor musunuz? Sevgiler |
|
|
|
|
|
#26 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Tonbul benekli ve saçaklı olanı tanıyorsun herhalde Adromischus cooperii |
|
|
|
|
|
|
#27 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 25-09-2007
|
bir zamanlar benimde kalabalik kaktus koleksiyonum vardi. ama malesef yaramaz kopegim tarcin hepsinin hakkindan geldi buarada bende bunlarin ustune yapistirilan sahte ciceklerden nefret ediyorum![]() |
|
|
|
|
|
#28 |
|
Ağaç Dostu
|
Esen hanım nasılsınız, hürmet ederim, saygılarımı sunarım ![]() İlkin hanım'a yapmış olduğunuz zerafetin karşısında sessiz kalamazdım..... Bilmem anlatabildim mi kendimi ![]() |
|
|
|
![]() |
|
|