![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
|
Taner Bey bugün bütün kaktüs delilerini mutlu etmiş anlaşılan. Benim de lithops'larım geldi, 13 tane. Hepsi de dipdiri. Birkaçını aynı yere dikeyim diyorum. Şimdi yeni sukkulentlerin peşindeyim, ateser'in sukkulentleri çok güzel. Özellikle bezelye tanesi gibi olanlar. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
|
Kaktüs dostlarına öneririm, -çoğunuzun yolu düşmüştür eminim ama bilmeyenler için-aşağıdaki linke tıklayın ve kaktüsün nasıl güzel sergilendiğini görün. Bizde değil tabii ki, bunu da Japonlar yapmış. www.solxsol.com/store_shopinterior/sh_3.html |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 26-04-2007
|
Oynatmaya az kaldı valla, bendeki kaktüs ve sukulentleri görenler benim artık iflah olmayacağıma kanaat getirdiler kimse umursamıyor artık benim heyecanımı ![]() Bu arada 3 4 gün hava yağışlı olacak deniyor, sanırım artık sulamayı kesmenin zamanı geldi, aman dikkat edelim de seneye paylaşacak yeni yavrular , yeni çelikler olsun ![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
|
kaktüs saksısı kardeşliği
Ataser bugün İkea'dan bugüne kadar gördüğüm en güzel kaktüs saksıları aldım. Şimdiye kadar üretilenler hep dekoratif amaçları ve altı delik olmayanlardı, hem sırsız toprak, hem şahane bir form. Tıpkı güveç gibi duruyorlar, altlarında tabakları var ve de üç kuruşa. Kaç tane aldığımı söylemeyeceğim, deliliğim ortaya çıkmasın. Ama yaşadığı şehirde ikea olmayanlar için yarın fotoğraflayıp yayınlayacağım. Kaktüs kardeşliği, saksı kardeşliğine de dönüşür kimbilir ![]() |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 26-04-2007
|
Sayın bbuurrccuu, size yoladığım kaktüs çelikleri sanırım halen kargodaymış. ilgilenirseniz çok sevinirim ![]() Bu arada bundan sonra 2-3 mesajı olan arkadaşlara kendi adıma çelik yollamayacağımı belirtirim, malesef sadece sanırım hevesten dolayı istiyorlar ama sonra ne kargodan alan var, ne haber veren var yazık oluyor bitkilerimize ![]() |
|
|
|
![]() |
|
|