![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 12-02-2015
|
Bende talip olmak isterim,mümkün mü acaba? ) |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-11-2011
|
Ben de çok isterim Hepsi de istediklerimden... |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
|
Şu ana kadar istekte bulunanların listesi şöyle, (adres tel bilgisi göndermeyenler var) 1.Gozde26 2.Ensclate 3.YeşimM 4.Cleryaa ve annesi 5.Busra 6.Nevinn 7.Muberra 8.Elifaydin 9.Esemeral 10.bera_hx 11.ilknur- 12.FirdevsAçar 12.h_doğan 13.Sevgi07 14.ParlakYıldızlar 15.hberbul |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 11-02-2015
|
Sn hberbul teşekkür ederim liste için ![]() Sukulent, passiflora ve Osmanlı çileği için son listeleri paylaşayım ; Sukulent için, Gozde26 Ensclate YeşimM Cleryaa Nevinn Busra Muberra Elifaydin Esemeral Bera_hx İlknur_ FirdevsAçar H_dogan Sevgi07 Musagündoğan Hberbul Muda Parlakyıldızlar Şimdiye kadar Toplam 18 kişi. Passiflora için, Muberra Thunderon Muda Parlakyıldızlar İlknur44 Elifaydin Sevgi07 Osmanlı çileği için, İlknur_ Parlakyıldızlar Sudeme YeşimM Papatyacı Musagündoğan Blackflower Sevgi07 H_dogan Serkan330 Esradal_55 Melisa16 Ifkaya Kalemkağıt Hberbul |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 28-09-2014
|
Sayın Kader sukulentleriniz için ben de talibim. Adres bilgilerimi çilek paylaşımı sayfanızda paylaştım, teşekkür ederim. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 18-08-2017
|
Paylaşımın süresi dolmadıysa ben de sukulentlerinize talibim adres bilgimi özelden attım,teşekkürler. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Ağaçsever
|
Gönderilecek sukulentler hazırlar
20 kişiye 15 er çeşit.. |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 11-06-2018
|
Mümkünse banada gönderebilir misiniz sukulent türlerinizden lütfennn |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-10-2013
|
Ben şu sıralar Yeşim arıyorum. Latince ismi crassula ovata sanırım. Feng shui etkisi için sıkça tavsiye ediliyor malum Bauhaus'ta bulmayı umuyordum ama bulamayınca buraya başvurayım dedim. Çelikten paylaşım yapabilecek olan varsa heyecanla beklerim. |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 02-01-2019
|
bugün şok markette gördüm, 10 dan fazla sukulent çeşidi vardı. yeşim de vardı. çevrenizdeki şubelerde de olabilir belki. |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 12-02-2015
|
Ellerinize saglik Kader hanim,kolay gelsin. |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-05-2016
|
Ellerinize sağlık şimdiden hakkınızı helal edin ..Hem yetiştirmek hem de bizlere göndermek için emek verdiniz.. |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-02-2015
|
Emeklerinize sağlık. Tek tek tasnif etmişsiniz.Bunun bir de paketleyip göndermesi var.Hakkınızı helal edin çok teşekkür ederim. |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 03-05-2013
|
Emeğinize Sağlık hakkınızı helal edin uğraştırdık sizi Kader Hanım.. Bol çiçekli günler dilerim. |
|
|
|
|
|
#17 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-04-2018
|
Forumda, hatta şu zamanki yaşamda bunu yapan nadir insanlardansınız. Çok teşekkürler.. |
|
|
|
|
|
#18 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-11-2014
|
kader_bpkp ilginiz ve bizim için girdiğiniz zahmet için çok teşekkür ederim. çok sağolun |
|
|
|
|
|
#19 |
|
Ağaçsever
|
Paylaşmaktan mutlu oluyorum, benim alma bulma şansım vardı Bence sukulent yetiştirmenin en eğlenceli yanı onları çoğaltmak zaten.. Paketlemeler yapıldı ancak bugün kargoya yetiştiremedim.. Yarın inşallah.. 2 ay erken doğan ikiz yeğenlerim yoğun bakımdaki 60 günlerinin ardından dün ve bugün evlerine geldiler.. Sağlıkları için dua etmeniz benim için en büyük teşekkür olacak ![]() |
|
|
|
|
|
#20 | |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 24-11-2010
|
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#21 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 03-05-2013
|
Ailenize yeni katılmış olan erkenci yeğenlerinizle sizlere Sağlıklı Mutlu Huzurlu bir yaşam diliyorum. Ne hoş sizde bir nevi yeni yaşamlar ekleyerek pek çok arkadaşımızı mutlu edeceksiniz. Allah mutluluğunuzu daim etsin. Yeni ikizlere uzun Sağlıklı ömür nasip etsin İnşallah..Gelmiş geçmiş olsun; erkenci yeğenleriniz mübarek olsun. ![]() |
|
|
|
|
|
#22 |
|
Ağaçsever
|
Birkaç önerim olacak, yeri bu sayfa değil biliyorum ama maalesef okuyup araştırmak yerine deneme yanılma yoluyla öğrenmeyi daha çok seviyoruz.. Bitkilerinizin ölmemesi için geldikleri zaman onları hafif nemli toprağın üzerine koyun. Zaten kökleri küçükler, toprağa gömmenize gerek yok. Doğrudan güneşe koymayın. Aydınlık havadar bir yerde dursunlar.. Tavsiyem saksıya değil 2 cm toprak koyduğunuz bir saksı altlığına dikmeniz. Derin toprak geç kuruduğu için çürümeye neden olur. Sukulentler sulamadığınız sürece çok dayanıklı bitkilerdir. Susuz 2 ay kalabilir ama 1 hafta aşırı nem ve havasızlık çürümesine yol açar.. Paketlemeyi yolda hasar görmeyecekleri şekilde yaptım ama yine de kopan yapraklar olursa üzülmeyin, çünkü kendini çok çabuk toparlayacaktır.. Bitkilerin İsimlerini, ne kadar büyüdüklerini internetten bakabilmeniz için yazmıştım zaten. Tavsiyem, şimdilik 5er cm aralıklarla dikmeniz.. Sulama için mutlaka toprağın tamamen kupkuru olmasını bekleyin. Az az sık sık sulama ve sürekli nemli toprak çürümeye neden olur.. Önümüzdeki 3 yıl iş yoğunluğum nedeniyle ağaçlar.nete giremeyeceğim. Bana çok şey öğreten bu güzel topluluğa minnettarım. Bu paylaşımlar ağaçlar.nete ve bildiklerini bizlerle paylaşanlar ve bahçelerini bizlere açanlara, karşılıksız paylaşmanın güzelliğini gösterenlere teşekkür etmek içindi.. Güzel günlerde büyütmeniz ve çoğaltıp paylaşmanız dileğiyle.. |
|
|
|
|
|
#23 | |
|
Moderatör
|
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#24 | ||
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Yeğenlerinizin sağlıklı bir şekilde eve gelmesine sevindik. İnşallah ömür boyu sağlıklı bir şekilde hep birlikte yaşarsınız. Erken dünyaya gelenler çok kısa zamanda yaşıtlarına yetişiyorlar. Alıntı:
Benim de kargom bugün olmadığım zamanda geldi. Ptt binası ile karşı tarafta olmama rağmen kargonun gelmesini bekledim. Gelen kargoların çoğunluğu ben olmadığım zaman geldiği, birkaç defada gidip kargoları aldığım için sanırım bundan sonra yerinden alsam daha çabuk alacağım. Paylaşımlarınız için teşekkür ederim. |
||
|
|
|
|
|
#25 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 20-04-2017
|
Benim kargom da bugün geldi. Çok teşekkür ederim, hakkınızı helal edin. Rabbim size, yeğenlerinize ve tüm sevdiklerinize hayırlı ömürler versin. |
|
|
|
|
|
#26 | |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 26-06-2015
|
Alıntı:
Yegenleriniz icin tebrik ederim .. Allah anali babali saglikli buyutmeyi nasip etsin.. Ornek davranisiniz icin de ayrica tebrik ve tesekkur ederim .. paylasmak cok guzel eger elinizde ufak tefek kaldiysa talip oldumu belirtmek isterim sevgiler saygilar .. |
|
|
|
|
|
|
#27 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-05-2016
|
Ailenize erken bir mutluluk yaşatan güzel yeğenlerinize sağlık ve mutluluk dolu bir ömür dilerim..Allah analı babalı büyütsün.. |
|
|
|
|
|
#28 |
|
Ağaçsever
|
Az toprak, aydınlık havadar ortam, az ve düzenli sulama.. 1 yıl sonra gelecekleri durum bu ![]() |
|
|
|
|
|
#29 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-11-2014
|
İkizlere Allahtan ömür boyu sağlık sıhhat dilerim. Anne baba için bugünler en zor günlerdir. ancak hastaneden sonra evde her şey unutuluyor ve yeni yaşam oluyor.(Tecrübeyle Sabit) umarım anne baba hiç bir zaman üzülmez çocukları da her zaman sağlıklı mutlu olurlar. |
|
|
|
|
|
#30 |
|
Ağaç Dostu
|
Allah ikizlere acil ve tam bir şifa versin.Dört göz ile büyütsün.Bu kadar emek verdiğiniz için ayrıca yazdığınız ufak ayrıntılar için çok teşekkür ederim. Kısa zamanda ağaçlar nete dönmeniz dileğiyle... |
|
|
|
![]() |
|
|