agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Alışveriş > Ücretsiz Tohum, Çelik, Fidan vs. Paylaşımı ve Takas
(https)

Beğeni Düzeni1055Beğeniler

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 18-06-2016, 11:45   #11
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 03-05-2013
Selam arkadaşlar Kaktüs kardeşliğine beni de dahil eder misiniz? 1-2 Ay içinde Allah Nasip ederse kendi evime taşınacağım haliyle elimdeki az sayıdaki çiçeklerimi de elden geçirip; gönül rahatlığı ile daha fazla çiçek edinebileceğim. Saksılarım elden geçerken kaktüslerimdeki boll yavruları buradan paylaşmayı ve yeni çeşitler edinmeyi artık gerçekleştirebileceğim. Şimdiye kadar iş yerimdeki arkadaşlarımla buradan edindiğim bilgilerimi ve çiçeklerimi paylaşıyordum. İleride bende burada elimdeki çiçeklerimi paylaşmak adına kendi sayfamı açmak nasip olur. elimde bulunan kaktüs çeşitlerini aşağıya ekledim. isteyen arkadaşlar özelden bilgilerini iletebilirler. Anlaşılacağı üzere ben de çiçek gönderilerine açığım. Hata çook memnun olurum.
Bende bulunan kaktüs çeşitleri bunlar:
Mammillaria (krem rengi çiçek açan), Echinopsis oxygona (Kaynana Topuzu-Kaynana Yumruğu), Opuntia microdasys (Tavşan Kulağı), Chamaecereus silvestri, Opuntia tuna monstruosa, echeveria elegans

Bol Çiçekli Günler dilerim.

esemeral Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 21:26.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025