![]() |
|
![]() |
#2431 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 26-02-2013
|
İzmirden benimle kaktüs paylaşmak isteyen var mı arkadaşlar? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2432 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 14-01-2013
|
ilk bulan hepimizle paylaşsın o zaman ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2433 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-10-2012
|
Saksı değişim işlemleri çoktan bitmiş sanırım henüz kimseden ses çıkmadı ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2434 |
Yeni Üye
|
Ben buldum bundan Izmir de kendim için bir dal aldım cogaltabilirsem isteyenlerle paylaşabilirim ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2435 | |
Ağaçsever
|
Alıntı:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2436 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-01-2013
|
Arkadaşlar, perşembe günü A 101'e kaktüs geliyormuş. Hem de 3 TL. Kaçırmamamız lazım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2437 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 21-03-2013
|
Merhabalar, elimde akvaryumda beslenen yaklaşık 25 adet ''Kiraz Karides'' var. Bu akvaryum canlılarını kaktüsler ile takas etmek isteyen var mı? ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2438 |
Ağaç Dostu
|
A 101 de kaktüs bulabilen oldu mu acaba. Öğlen ders çıkışı gittim, hiç kalmamış. Üzerindeki yapay çiçekleri görenler almış demek ki. Hangi türlerin geldiğini merak ediyordum. Bir tanecik bile göremedim ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2439 | |
Ağaçsever
|
Alıntı:
![]() ![]() ![]() Düzenleyen blgctn : 02-05-2013 saat 21:51 |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2440 |
Ağaç Dostu
|
Onlar gerçek çiçek mi yoksa? Çok güzeller güle güle büyütün. Kıskandım valla ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2441 |
Ağaçsever
|
sarı olanlardan emin değilim ama diğerleri gerçek ama dün nazar deydi galiba balkona çıkartırken elimden düşürüverdim kırıldılar ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2442 |
Ağaç Dostu
|
Maşallah da demiştim görür görmez. Saksıları çok hafif olduğundan insanın elinden uçuyorlar sanki. İnşallah en kısa zamanda toparlanırlar ve yaşadıkları son kaza olur. Ben de sarıdan emin olamamıştım. Şimdi hem sizin kaktüsler için, hem de kaçırdığım kaktüsler için üzüldüm. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2443 | |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 21-03-2013
|
Alıntı:
![]() Düzenleyen gurkancan : 04-05-2013 saat 15:43 Neden: imla |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2444 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2445 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 15-01-2011
|
2446 nolu mesajda bulunan kaktüsün ismi sanırım yılan kaktüsü diyorlar. Diğer bir arkadaş isminin "aparocactus" olarak yazmış. Bende var ama 2 uzun dal şeklinde üstünde de birkaç çiçek var. İnşallah çoğaldıkça sizlerle paylaşacağım. Bir ara resmini de paylaşırım. Saygılar... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2446 |
Ağaç Dostu
|
Sayın Gizsu siz nasıl bir kaktüs arıyorsunuz. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2447 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili gizsu hiç önemli değil. Bazen gözden kaçabiliyor mesajlar. Güzel sözleriniz için teşekkürler. Hoşçakalın. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2448 |
Ağaç Dostu
|
Ben sempervivum ve sukulent ariyordum ozelden msjlar yazdim cevap bile verilmeyince cok kirilmistim karsima sizin gibi melekler cikti istediklerimin bir kismina bir sekilde ulastim gonderen arkadaslar ve benim yuzsuzluk edip kapi calip rica ederek(karsiliginda fazlasiyla cesit vererek)bu bir ask ve sanirim sonu yok ,istediklerim var ama sukulent. Bu sevgiyi anlayan ve elindeki minicik bitkisini paylasacak kadar ince ruhlu dusunceli ve paylasmanin guzelligini yasayabilen siz degerli insanlara cok tesekkurederim ruhumu iyilestirdiniz.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2449 |
Yeni Üye
|
Merhaba arkadaşlar bu tür kaktüşler arıyorum acaba yardımcı olabilecek var mı? http://www.agaclar.net/forum/ariyoru...tm#post1149656 Özellikle bunlar; Mammillaria luethyi Chamaecereus silvestrii Mammillaria theresae |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2450 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili gizsu, ben de serpervivum var ama yavruları şu an çok küçük. Eğer büyümelerini beklerseniz gönderebillirim. Echeverianın yavrusu yok ama yaprağından bolca gönderirim. Çok çabuk köklenir. Senecio rowleyanus da gönderirim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2451 |
Ağaç Dostu
|
Arkadaşlar "kalanchoe miniata" ve "lampranthus oscularia" çiçeklerinde elinde olan var mı? Lütfen olan varsa paylaşsın. Bende bahçemde ne istiyorlarsa göndereceğim. Umarım beni bir duyan olur. Teşekkürler |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2452 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2453 |
Ağaç Dostu
|
Lampranthus oscularia ile oscularia deltoides aynı sanırım. Benim minik bir tane var ama yeni kökleniyor. Eğer büyütmeyi becerebilirsem seve seve paylaşırım. Gül Batur Hanımın osculariası kadar büyür inşallah ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2455 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili n.yıldız sanırım aynı. Çok güzel bir çiçek hani "çıtı pıtı" derlerya öyle birşey. Yayılıcı özelliğide var çok beğeniyorum bu çiçeği. İnşallah sizinki büyürde bizlerle paylaşırsınız. Teşekkür ediyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2456 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili gizsu kalanchoe miniata gerçekten çok güzel çiçek. Türkiye de pek yaygın değil galiba. Buralarda bulmam mümkün değil. Belki sizin oralarda belki bulursunuz. Kim bulursa artık paylaşacağız. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2457 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 05-05-2012
|
arkadaşlar elinde fazladan yavru olan varsa ve benimle paylaşabilirse çok sevinirim kaktüs **** sukulentde olabilir şimdiden teşekkür ederimç |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2458 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 29-05-2013
|
arkadaşlar bende her türlü kaktüslerinize talibim elinizde paylaşılabilecek kaktüsünüz varsa lütfen bana cevap verin çok teşekkürler... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2459 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 11-07-2013
|
Merhaba arkadaslar aranıza yeni katıldım.sukulent ve kaktus aranjmani yapmak istiyorum balkonum icin.elinde tohum olan arkadaslar benimle paylaşırsa çok mutlu olurum.elimde paylasabilecegim cicegim yok su anda fakat yurtdisindaki bazı sitelerde çok değişik sukulent çeşitleri buldum en kısa zamanda birkaçının siparişini vermeyi dusunuyorum.bu tohumlardan gonderebilirim karşılığında.simdiden çok teşekkür ediyorum |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2460 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 12-07-2013
|
![]() hepsini daha bir ay evvel arkadaşlarımdan temin ettim .inşallah çoğalırsa sizinle paylaşırım.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|