![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 08-01-2015
|
birde unutmadan kaktüsü ticari yapanlar hariçlere sözüm elimdeki türler büyüsün size inat bedava dağıtacağım allah aşkına bir yaprak paylaşsan ne eksilir acaba............... |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 07-11-2014
|
Sn asyaa, Size katılıyorum. Maalesef sukulent tutkunları her ne kadar çoğalsa da fiyatlar bazen oldukça yüksek olabiliyor. Ben eski usül yaprak/yavru paylaşımı taraftarıyım. Koleksiyonum çok geniş değil. İncir kaktüsü, doğadan topladığım sedumlar ve bolca yavru veren Aleo vera'dan kök/yaprak/yavru paylaşımı yapabilirim. Benzer şekilde koleksiyonumu genişletmek için hertürlü yaprak/yavru/kök paylaşmak isteyen arkadaşa da kapım açık. En azından bir hayır duamızı alır ![]() Sevgiler saygılar. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 08-01-2015
|
Hayır ben kesinlikle parasında değilim ama sınırlar belli mesela olanla olmayan karşılıklı takaslanabilir buna bile yanaşan yok sanırsın şu bine iki bine bile bulunamayanlar alakası yok denk gelme meselesi bana değil sana denk gelir sana denk gelmeyende bana denk gelir ben sırf çeşit bulabilmek için izmire bile gittim benim sinirlendiğim konu burada öyle büyük bir koleksiyoner yok ama herkea kendince kendini öyle görüyor |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 29-06-2010
|
merhaba asyaa eger isterseniz bende paylaşabilirim |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 03-04-2016
|
Merhaba eğer paylaşa bilirseniz bende istiyorum yeni yeni kaktüs bakmaya başladım cevabınızı bekliyorum |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 29-06-2010
|
fotograflarını yüklemeye çalışacagım |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 16-04-2011
|
Erdem 01 varsa beyaz açandan göndere bilirmisiniz teşekürler. |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 28-04-2016
|
Ne kadar güzel. Bende yeni başlayacağım öyle hastalık haline geldi ki en sonunda boş kalmayacak başladım kaktus koleksiyonu yapabilirim ![]() |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 22-04-2016
|
Erdem01 eger elinizde hala kaktüs varsa banada gonderirmisiniz vendede 2 xesit var bende size gonderirim |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 01-10-2014
|
Yavrular kaldı biraz büyüsünler göndermeye başlarım. |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-05-2016
|
Merhaba.4 kişiye gönderebileceğim Haworthia Fasciata , Huernia Pendula ve Chamaecereus Silvestri mevcut. Chamaecereus köklü değil düşen parçalar diğerleri köklü ama topraksız .Zarar görmeden hemen göndermek istiyorum.Sizinde paylaşabileceğiniz kaktüs ve sukulent varsa çok sevinirim.. |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Yeni Üye
|
eger hala elinizde varsa bende alabilirmiyim bende size gonderirim benimde var ama isimlerini bilmiyorum |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Ağaçsever
|
Bende yeni yavrular diktim çoğalsinlar hemen bu kardeşlik zincirine katılacam inşallah. Pek bi sevimliler paylaşamamak olmaz ![]() |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Ağaç Dostu
|
Sn Bayrakgil elimdeki türlerden isterseniz ptt kargo karşı ödemeli olarak gönderebilirim . |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Ağaçsever
|
Bu.
Çok ama çok memnun olurum. Özelden görüşelim |
|
|
|
|
|
#16 |
|
Yeni Üye
|
arkadaslar bende yeni katildim benimde 4, 5 kaktüsüm var bende degis tokus yapmak istiyorum |
|
|
|
|
|
#17 |
|
Ağaç Dostu
|
Sn kadriyeemir size de elimdeki 3 türden gönderebilirim.Adresinizi verirseniz yarın göndereyim. |
|
|
|
|
|
#18 |
|
Yeni Üye
|
eger mümkünse bende isterim benimde var bende size gonderirim |
|
|
|
|
|
#19 |
|
Ağaç Dostu
|
Sn kadriyeemir adresinizi kadar özelden yazarsanız kargonuzu göndereceğim , yoksa gönderme şansım olmayacak. |
|
|
|
|
|
#20 |
|
Yeni Üye
|
kaktüs kardesligi
Adrrsimi özelden gonderdim çok tesekkür ederim |
|
|
|
|
|
#21 |
|
Ağaç Dostu
|
Kargonuz yola çıktı umarım sorunsuz elinize ulaşır ,güzel güzel büyürler. |
|
|
|
|
|
#22 |
|
Ağaç Dostu
|
Sn Bayrakgil sizin minikleri de sürat kargoyla gönderdim.Güle güle büyütün. |
|
|
|
|
|
#23 |
|
Ağaçsever
|
Nasıl mutlu oldum anlatamam süper heyecanla bekliyorum |
|
|
|
|
|
#24 |
|
Ağaçsever
|
Kargo
Sevgi07 den misler gibi kargom geldi çok m un oldum çok Tsk ederim hakkınızı helal edin ne olur. |
|
|
|
|
|
#25 |
|
Yeni Üye
|
sevgi hanim kargom geldi cok tesekkur ederim bende en kisa surede sizinkileri gonderecegim |
|
|
|
|
|
#26 |
|
Ağaç Dostu
|
Rica ederim keşke daha çok tür olsaydı gönderebileceğim.Çoğaldıkça seve seve yine paylaşırım. |
|
|
|
|
|
#27 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 16-05-2016
|
arkadaşlar merhaba elindeki kaktüslerden paylaşmak isteyen varsa ben alabilirim benim elimdeki kaktüslere sayfamdan bakabilirsiniz elimdeki türlerden paylaşabilirim |
|
|
|
|
|
#28 |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 13-03-2013
|
Merhaba kaktüsseverler; Yaklaşık bir yıldır kaktüs yetiştiriyorum. Süreç içinde forumdan, sizlerden çok şeyler öğrendim. Halen de öğrenmeye devam ediyorum. Kaybettiğim, çürüttüğüm kaktüsler oldu maalesef. Kaktüslerim henüz paylaşabilecek seviyeye gelmediler. Paylaşmak istediğiniz kaktüslere talibim. |
|
|
|
|
|
#29 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 09-06-2016
|
Merhaba arkadaşlar, ben bu forumu arkadaşımın önerisiyle duydum ve çok beğendim. Herkes çok nazik. Ben de bir süre önce kaktüslere ilgi sardım ve şimdiden birkaç çeşit kaktüsüm var. Orta büyüklükte bir kaynana dili kaktüsüm var. Yavrularını başka tür kaktüslerle takas yapmak istiyorum ve çeşitleri artırmak istiyorum. İlgilenenler bana yazabilir. |
|
|
|
|
|
#30 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 03-05-2013
|
Selam arkadaşlar Kaktüs kardeşliğine beni de dahil eder misiniz? 1-2 Ay içinde Allah Nasip ederse kendi evime taşınacağım haliyle elimdeki az sayıdaki çiçeklerimi de elden geçirip; gönül rahatlığı ile daha fazla çiçek edinebileceğim. Saksılarım elden geçerken kaktüslerimdeki boll yavruları buradan paylaşmayı ve yeni çeşitler edinmeyi artık gerçekleştirebileceğim. Şimdiye kadar iş yerimdeki arkadaşlarımla buradan edindiğim bilgilerimi ve çiçeklerimi paylaşıyordum. İleride bende burada elimdeki çiçeklerimi paylaşmak adına kendi sayfamı açmak nasip olur. elimde bulunan kaktüs çeşitlerini aşağıya ekledim. isteyen arkadaşlar özelden bilgilerini iletebilirler. Anlaşılacağı üzere ben de çiçek gönderilerine açığım. Hata çook memnun olurum. Bende bulunan kaktüs çeşitleri bunlar: Mammillaria (krem rengi çiçek açan), Echinopsis oxygona (Kaynana Topuzu-Kaynana Yumruğu), Opuntia microdasys (Tavşan Kulağı), Chamaecereus silvestri, Opuntia tuna monstruosa, echeveria elegans Bol Çiçekli Günler dilerim. |
|
|
|
![]() |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|