![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-10-2007
|
Güle güle büyüt mehtap aileni. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-08-2007
|
Kaktüs kardeşliği nerelerdesiniz?.Epeydir sesiniz çıkmıyor.Kaktüs resimlerinizi ekleyinde gözüm gönlüm açılsın.İnşallah benim çiçeklerim tutarda sizlerle paylaşırım.İnanın öyle çiçeklerime bakıyorum.Sanki 1 gün içinde tutacak gibi.Menekşe mehtap teşekkürler |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
|
Mehtapcığım valla bir adaşın olarak ben sürekli burdayım ama maalesef benim sizler gibi zengin bir ailem yok bulamıyorum da zaten.Ama sizlerin sevinçlerine ortak olmak bitkilerinizin resimlerini görmek bana büyük bir keyif veriyor.Neredeyse günlerdir 24 saat bu sitedeyim bağımlılık yaptı. |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 26-04-2007
|
İlkin hanım çok sağolun geldi benim minikler ![]() harikasınız ... Paylaşacağınız hangisiyse ben isterim ****** söylememe gerek yoktu ama dimi ![]() |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Ağaç Dostu
|
11.resimdeki kaktüsüm boyna minik yavrular veriyor. 12. ve 13. resimde en önde duran kaktüs formu aynı gibi görünse de dikenleri değişik. Birisinin uzun birisinin de kısa dikenleri var adlarını bilmiyorum ama. |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Ağaç Dostu
|
Umarım sizde olmayan türlerdir, sevindiğinize memnun oldum. Merak etmeyin paylaşacağım zaman ilk sizin haberiniz olur. Kaçırmazsınız ![]() Güle güle büyütün minikleri. Bazı dallarından koparttıklarımın altları hala ıslak ise kurumasını bekleyin 1-2 gün öyle toprağa dikin olur mu? |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Ağaç Dostu
|
Arkadaşlar sağolun çiçekleriniz sayesinde gözüm, gönlüm açıldı.Ne güzel çiçekleriniz var.Vildan Hanım 544 nolu mesajınızdaki en alttaki(yeşil kırmızı çiçekli oolan) çiçeğin adını öğrenebilirmiyim?Esen bana o çiçekten bir çelik göndermişte adıını merak ettim.İlkin Esenin gönderdiği çiçekler ne alemde.Ben sabah kalkar kalkmaz çiçeklerin yanındayım.Çiçeklerim tutmayacak diye çok korkuyorum. |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-11-2007
|
Merhaba arkadaşlar, kardeşliğe bugün üye oldum ve kaktüslerinizi görünce çok kıskandım. Bende çiçekseverim diye geçiniyorum Birkaç kaktüsüm var ama isimleirni bile bilmiyorumn maalesef. Forum'u da taş kaktüs ararken keşfettim.COYOTE'nin kaktüslerine bayıldım, eğer benimle de paylaşırsa çoook çok sevinirim. Görmediğim birsürü kaktüs varmış meğer.. Şimdiden teşekkürler |
|
|
|
|
|
#15 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
) Teşekkür ederim beğendiğiniz için ) |
|
|
|
|
|
|
#16 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Sevgiler.. |
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
Ağaç Dostu
|
Sevgili ekin97 önce seni Yeni Üyeler Kendinizi Tanıtın başlığında tanımak isteriz. Aramıza hoşgeldin |
|
|
|
|
|
#18 |
|
Ağaç Dostu
|
Mehtap Hanım, esen hanımın gönderdikleri duruyor saksılarında tutarlar merak etmeyin siz. Sadece suya boğmayın. Sukulentler ve kaktüsler çok bakım istemez. Merak etmeyin. Göreceksiniz ilkbaharla birlikte yeni filizler vereceklerdir. Ben de sizin gibiyim sabah kalkar kalkmaz yanlarında buluyorum kendimi acaba ne kadar geliştiler diye bakıyorum ![]() |
|
|
|
|
|
#20 |
|
Ağaç Dostu
|
İlkin kaktüsleri dikerken bile sulamadım.Sukkulentlere de diktikten sonra can suyu verdim.Sukkulentleride toprak kurudukça sulamayı düşünüyordum ama bir arkadaşım yapraklı olan sukkulentleri 1 ay sonra sula diye yazmış.Ne yapmalıyım bilmiyorum.Bilgi verirseniz sevinirim. |
|
|
|
|
|
#21 |
|
Ağaç Dostu
|
Kaktüslere bence hiç su verme, istersen biraz toprak üstüne fısfıs yap ama o kadar. Sukulentlere aşırı olmamakla birlikte ayda 1-2 defa su versen yeter bence o da az ama. Gerçi türüne göre de değişebilir ama izleyerek anlarsın zaten. |
|
|
|
|
|
#22 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-03-2007
|
Sn Vildan Sönmez 1.ve 2. resimdeki çiçekler aynımı.Benimde 1. resimdekine benzer çiçeğim var ama yetiştirme koşuları su ve güneş isteği vs hakkında çok fazla bir bilgim yok.Bilgi verirseniz sevinirim. Ayrıca 4. resimdeki kaktüsünüzede bayıldım ![]() |
|
|
|
|
|
#23 |
|
Ağaç Dostu
|
Sn mehtap051 yapraklı olanlar derken sadece bir yapraktan tutmaya çalışacak olan sukkulentlerinizi kastetmiştim ben. Taner Beye kopan yaprakları nasıl köklendirebilirim diye sorduğumda öyle yazmıştı bana ) |
|
|
|
|
|
#24 |
|
Ağaç Dostu
|
Vildan hanım 544 nolu mesajınızdaki 1,2 ve 4 numaralı çiçeğe bayıldım diyebilirim.Sanırım 3üde aynı cins yanılıyorsam düzeltin ismi nedir bu bitkinin kaktüsmü sukkulent mi?.Birde nasıl çoğaltıyorsunuz çok soru sorup sizi sıkmadım umarım. |
|
|
|
|
|
#25 |
|
Ağaç Dostu
|
1 nolu çiçek doğadan alınmıştır.Kaya koruğu.Tabi saksıya konunca formatı değişti (kendisinden özür diliyorum). O da beni çiçek açmayarak cezalandıryor. 2 nolu olan Acem halısının bir türü sanırım.Bir saksım daha var sapları çok daha kuru. |
|
|
|
|
|
#26 |
|
Ağaç Dostu
|
Ben o zaman etrafta kaya aramaya gidiyorum. Çiçek açmasada yinede güzel görünüyor.Peki 4 numaradaki nedir 3'ü de bir birine benziyor çok dikkatimi çekti.Belki resimden kaynaklanıyordur bilemiyorum. |
|
|
|
|
|
#27 |
|
Ağaç Dostu
|
Sayın coyote bende zaten bir yapraktan tutturmaya çalıştığım sukkulentlerim için onu yazdım.1 ay onları sulamam.Diğerlerini ayda 2-3 kere sulasam yetecek galiba.Bilgiler için teşekkürler |
|
|
|
|
|
#28 |
|
Ağaç Dostu
|
Sevgili Caretta ve Esen hanım, nazarımın değmesini istemiyorsanız sizdende fide istiyorum lütfen. O kadar güzeller ki, hepsine sahip olma isteği doğurdu bende Kapalı bir terasım var, kışın donmaz sanırım.Hepinize sevgiler.. Esra |
|
|
|
|
|
#29 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#30 |
|
Ağaç Dostu
|
merhaba Caretta, yüzsüzlük olmaz ise ayırabileceğiniz bütün çeşitlerden istiyorum. 458, 462,464. mesajlar ile 467. mesajdaki bordo açan kaktüs, 479. mesajdaki sol alt köşedeki kaktüs nefis. Ayrıca saksılarınıza da bayıldım, eşiniz çok zevkli.. Yalnız adres bilgimi nasıl ulaştırabileceğimi bilmiyorum, yardımcı olurmusunuz. Teşekkürler... |
|
|
|
![]() |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|