![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
|
Şu anda bitkilerim çelik alacak düzeyde değil. Ama ileride çelik alacaklarımı paylaşayım. Ful çiçeği yasemin çiçeği mum çiçeği çeşme papatyası turuncu gün güzeli pembe gül sardunya kırmızı gül sardunya sedum palmeri Aeonium arboreum schwarzkopf sukulent telgraf çiçeği Mor telgraf çiçeği ..... |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 30-11-2016
|
Merhaba mahmut bey.biz cok paylasim yapmistik.kocaman bir kutu gondermistiniz hala bir cogu yasiyor.bende gondermistim.eskisi gibi degil site malesef evet kargo pahali evet ama ben cicek sever insanlardan almak cicegin enerjisi icin iyi geldigini dusunuyorum.birde hic gormediginiz ve bakmadiginiz cicek hediye gelince (sizden sardunya gelmisti hic bakmamistim simdi mubdela oldum)cok daha keyifli zaten minicik cicek 20 tl olmus kargoda o kadar tutuyor. tesekkur ederim paylaşım icin. |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-11-2016
|
Alıntı:
umarım Antep’te depremle ilgili çok büyük bir sıkıntı yaşamamışsınızdır. Yukarıdaki çiçeklerden çelik aldınız mı, özellikle Yasemin, mum Çiçeği, çeşme papatyası ve gül sardunyalardan talep edebilir miyim? |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
|
Teşekkür ederim çok şükür bir sorunumuz yok. Ama evde sıva dökülmesi ve çatlaklar oluştu. Neredeyse 1,5 ay eve giremedik. Bu haliyle çiçeklerle fazla ilgilenemedim. Çiçekler küçük kaldı. Anca 1 kişiye paylaşım yaptım. İleride çiçekler büyürse yine paylaşım yaparım. |
|
|
|
![]() |
|
|