![]() |
|
![]() |
#361 |
Moderatör
|
Sevgili arkadaşlar hepiniz biliyorsunuz ki; elimdeki gerek atlas , gerekse aloevera ve maviş çeliklerini gönüllü olarak sizlerle paylaşıyorum ve buna zevk veriyor. Ancak bu paylaşımı yaparken siz üyelerin Forumumuza katkılarına da bakıyorum. Lütfen, sizler de aramıza daha sık katılın, başlıklarda-sohbetlerde sizlerin de mesajlarınızı görelim. Forumda bu konuda bir kural yok, bana yolla veya yollama da diyen yok, bu sadece benim tutumum. Sitemize üye olmuş ama daha kendisini tanıtmamış olan arkadaşların ilk mesajı " Güler Hanım ben de ... çeliği istiyorum" diye geldiğinde cevap vermiyorum. Sayın yaman, sitemize 2010 senesinde üye olmuşsunuz ve ilk mesajınız " ben de çelik rica edeceğim" olmuş. Kusura bakmayın. |
![]() |
![]() |
![]() |
#362 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 28-10-2011
|
Sevgili Güler Hanım eğer paylaşım yapıyorsanız ben de atlas çiçeği çeliği istiyorum.Sizden daha önce sizden gelen potasyumdan kurudu da bir tanesi de çürümesin diye az su verdiğim için kurudu bu yüzden istiyorum eğer mümkünse tabii şimdiden teşekkür ederim..Saygılarımla |
![]() |
![]() |
![]() |
#363 |
Moderatör
|
Memnuniyetle sevgili mmanager, ancak atlasları Manyas'da bıraktım. Daha evvel söz verdiğim arkadaşlar için çelik getirmiştim, bugün de onları postaladım. Umarım acelesi yok, zira 20 gün sonra bordobulamacı yapmak için 2 günlüğüne Manyas'a gitmeyi düşünüyoruz o zaman size de çelik hazırlarım, olur mu? |
![]() |
![]() |
![]() |
#365 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 06-06-2012
|
Iyi aksamlar Guler hanim, Cok tesekkur ederim. |
![]() |
![]() |
![]() |
#366 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-07-2011
|
Ankara toplantısında verdiğiniz atlas bayağı büyüdü.Ne zaman ve ne renk açacak acaba merak ediyorum.Sevgiler...... |
![]() |
![]() |
![]() |
#367 | |
Moderatör
|
Alıntı:
![]() Baktınız olmuyor hemen bana bir mesaj atın, gereğine bakarız. ![]() Size karşı mahçubum zaten. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#368 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 17-04-2013
|
güler hanım çok teşekkür ederim efendim. |
![]() |
![]() |
![]() |
#369 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 17-04-2013
|
güler hanım çelikler elime geçti size çok teşekkür ederim.bonusada bayıldım. |
![]() |
![]() |
![]() |
#372 |
Ağaç Dostu
|
Sayın Güler hanım,bende Güler atlastan çok istiyorum.Gönderebilirseniz beni çok mutlu edeceksiniz ,çünkü atlaslarım var ama çok nazlılar,bir türlü çiçek açtıramıyorum.Belki sizin sevimli atlasınız bana kalender davranır da bende çiçek görme şerefine erişebilirim.Bir de arzu ederseniz beyaz tek gecelik çiçekler açan kokulu atlasım var size gönderebilirim,sevgiler. |
![]() |
![]() |
![]() |
#375 |
Moderatör
|
Sevgili ahsen, özeline de yazdığım halde cevap alamadım. Benden talep ettiğin atlas çeliğini İstanbul'a gelince verdiğin adres postaladım, ancak kargo şirketi 2 defa verdiğiniz adrese geldikleri halde sizi bulamamışlar. Bana yazdığınız telefon da cevap vermiyormuş ben de denedim ben de cevap alamadım. Rica minnet kargoyu tutmaları için 3 gün beklettim ama bu sabah iade edilmiş. Üzgünüm, madem almayacaksınız neden talepte bulunuyor, bir başka arkadaşın hakkını alıyorsunuz? |
![]() |
![]() |
![]() |
#376 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 05-07-2010
|
Sayın Güler Manyas a döndüğünüzde hatırlatmak üzere sizden ben de atlas talebinde bulunabilir miyim? Atlasınız hakikaten çok güzel dillere destan.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#377 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-10-2013
|
Güler hanım, resim biraz gecikti, kusura bakmayın. İşte burdayız ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#378 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-09-2013
|
Güler hanım bende aloevera var maviş çiçek ve atlas gönderme imkanınız varsa çok çok mutlu olurum şimdiden teşekkür ederim. |
![]() |
![]() |
![]() |
#380 |
Ağaç Dostu
|
Güler Abla 15-20 gün sonra bordo bulmacı yapmaya gideceğiz o zaman göndersem olur mu demiştiniz bana.Ben de Şubat ayını bekleyeyim mi yoksa gittiğiniz zaman gönderir misiniz.Saygılarımla.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#382 |
Ağaç Dostu
|
Teşekkürler sağolun ablacığım dört gözle bekliyor olacağım.Sağlıcakla kalın.Selamlar.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#384 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 30-10-2012
|
Atlas çelikleri nden bende isteyebilirmiyim ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#385 |
Moderatör
|
Sevgili çiçeksever - dalya35, Manyas'a gittiğimde bitkinin durumu iyi ise sizlere de göndermeye gayret ederim. Atlas çeliği kaydı ile adres bilgilerinizi özelime yazın lütfen. Sayın dalya35, maviş için söz veremiyorum. |
![]() |
![]() |
![]() |
#386 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 30-10-2012
|
Ben şimdiden çok çok teşekkür ediyorum ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#387 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 08-09-2012
|
Sevgili Güler hanım; Öncelikle dikkatinize çok teşekkür ederim. Ben aslında doğma büyüme İstanbulluyum 3-4 ayda bir İstanbula geliyorum, geldiğimde size zahmet olmazsa İstanbuldaki adresime gönderebilirseniz çok sevinirim, eğer sizinde istediğiniz bitkiler varsa seve seve paylaşabilirim sizinle. |
![]() |
![]() |
![]() |
#388 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 14-01-2014
|
Bende alabılırmıyım bırtane ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#389 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 05-07-2010
|
Guler hanim subatta yazacaktım ama baktim herkes yaziyor. Bende yazayim dedim. Lutfen beni de siraya koyarmisiniz. |
![]() |
![]() |
![]() |
#390 |
Moderatör
|
Arkadaşlar şubat ayında sanırım hem atlas çeliği hem de aloevera dağıtma şansım olacak. Maviş saksılarının durumu nasıl bilemiyorum onun için maviş dağıtımı için söz veremem. Atlas çeiliğ talep edenler, Atlas çeliği, aloe vera isteyenler de aloe vera çeliği ibaresini koyarak lütfen tam adres bilgilerini ve kargo şirketinin kendilerine ulaşabileceği bir telefon numarasını özelime yazsınlar. Aloevera dağıtımı yaptığımda da rica etmiştim; kargolarını alan arkadaşlar lütfen aldık diye bildirin. Halâ cevap alamadıklarım var, bu da beni üzüyor. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|