![]() |
|
|
![]() |
#2 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
sayın balıkçı bu ne muhteşem görüntü böyle... büyük kamkatların arkasında olanlar , aranan calamondin ler...ve calamondinler çok sağlıklı gözüküyor.. İstanbul lu arkadaşlar bu calamondinleri sakın kaçırmayın derim...tüm yıl boyunca meyveleri üstünde ...nefis kokulu çiçekleri ile kendinizi cennette zannedeceksiniz..salona girince yapraklarını dökmez çok dayanıklı bir turunçgil.. Sayın balıkçı Cem botaniğin tam adresini ve telefonunu eklemeniz mümkün mü? . |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 05-02-2007
|
Eğer aynı Cem Botanik ise aşağıda bilgilerini yazıyorum. Cem Botanik Çengeldere Mahallesi, Çengeldere Caddesi No: 120 Çavuşbaşı / Beykoz İstanbul Kroki için tıklayın Tel : (0216) 479 19 80 (pbx) Fax : (0216) 479 19 90 : cembotanic@cembotanic.com.tr |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 | |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 18-06-2007
|
Alıntı:
dün ben de buradaydım. Resimdeki kumkuatların boyları 1.70 civarında ve fiyat 625 ytl, daha küçük boyları da var ve onlar da 350 ve 140ytl diye sıralanıyor. bir tane 140lık aldım ben de... |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Ağaç Dostu
|
Sn Scubat Kumkatınız hayırlı olsun. Sn Sakızcı_ciftlik yurdumuzun en güzel şehirlerinden birinde oturuyorsunuz. Salihli yolu üzerinde bir sürü sera vardı onlarda mutlaka vardır. Hatta ben bu yıl şubat ayında İzmir-Torbalı pazarından (perşembe günleri kuruluyor) 20 YTL 'ye almıştım. Büyük bir ihtimalle hala da vardır, benden söylemesi. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 04-03-2008
|
kumkuat?
Merhaba arkadaşlar kumkuatın 3 yapraklı bir turunç cinsine aşılandığını duydum; Bu 3 yapraklı turuncun tam adını bilen var mı ? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Etiketler |
bakım, kumkuat, yardım |
Konu Araçları | |
Mod Seç | |
|
|