![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 29-08-2006
|
Abi benim limonlar 2 3 haftadır saksıda gelen giden yok. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 22-07-2006
|
Arkadaşlar, limon çimlendirmek arkadaşalara benden de bir tavsiye: sakın ama sakın limon çekirdeklerini sığ bir kaba ekmeyin onları daha derin bir kaba ekin çünkü tecrübe ile sabittir ki sığ,derin olmatan, kaba ekilen çekirdekler çıksa bile limon kazık kök yaptığından soup çürüyor.... berayatalay arkadaşa da tavsiye hidrojen peroksit uygulasın.... ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 | |
agaclar.net
|
Alıntı:
Piyasada hidrojen peroksit pek çok farklı derişiklikte bulunmakta ve bitkilere de her derişim kullanılamamaktadır. Yanlış bir uygulama bitkinin, tohumun, toprak florasının ölmesine sebep olur. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 30-11-2012
|
bir iki ay önce evde basit bir sera yaptım içinede limon çekirdeği ekmiştim çimlenmez diye düşünmüştüm ama bugün içine baktım yaprakları falan çıkmış büyümesi için ne yapmalıyım? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 16-10-2012
|
Alıntı:
![]() İlgili konuda üstatlar size gerekli bilgileri vereceklerdir ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 | |
Ağaçsever
|
![]() Alıntı:
hani şu portakal kadar olanlardan ![]() sn. egemen sığ bir kap olarak bahsederken acaba karton bardakları çeyreği kadar torf ile doldurup eksem olurmu? birde hidrojen peroksit yanlış hatırlamıyorsam hidrojenli su olsa gerek dimi? |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 | |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 19-04-2020
|
Alıntı:
Benimkiler de 15 cm oldu ondan sonra 2 haftadır büyümeyi kesti ne yapmam gerekiyo |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Etiketler |
budama, limon ağacı, saksi limon |
|
|