![]()  | 
	|
| 
	 | 
| 

| 
		#1 | 
| 

Ağaç Dostu 

Giriş Tarihi: 10-07-2006 

| 

bende çekirdekten limon yetiştireceğim dün 3 tane limon aldım dolapta beni bekliyorlar. bir kaç sorum olacak çekirdekler torakla buluşmadan önce bir işlemden geçiyormu? nasıl bir saksı ve torak önerirsiniz? birde oksijenli suyu bir defa mı? yoksa sürekli mi vermem gerekiyor? yarın ekmeyi düşünüyorum uygunmudur yani bunu ekmenin mevsimi varmı? not:çok soru soruyorum kusura bakmayın ama bitkilerle uğraşmayı çok seviyorum eee pek bilgili olmayınca sorular böyle ardarda geliyoo  | 
| 
		 | 

| 
| 

| 
		#2 | 
| 

meyve sineği 

Giriş Tarihi: 07-03-2006 

| 

ben iki ay önce limon denemesi yaptım. bir yoğurt kovasına 15 e yakın tohum ektim. şu anda 12 tane limonum var. çok kolay çimleniyorlar. ortalama 10 günde çimlenme gerçekleşiyor. size tavsiyem tohumları birbirine çok yakın ekmeyin. ben şu anda kara kara düşünüyorum. bu kadar küçüklerken zarar vermeden saksıya nasıl alacağım diye. orman gibi oldular. sanırım bir ön işlem gerekmiyor. ben sadece çekirdekleri çıkardıktan sonra 24 saat kadar ılık suda beklettim. daha sonra kurutup ektim. kolay gelsin. muhtemelen başarıya ulaşırsınız.  | 
| 
		 | 

| 
![]()  | 

| Etiketler | 
| budama, limon ağacı, saksi limon | 
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |

| 

|