![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
|
18-11-2009
Sevgili arkadaşlar, Sonbaharın sonlarına yaklaştığımız bugünlerde dün güneş bütün heybetiyle içimizi ısıttı. Bende bunu fırsat bilerek size seranın olduğu mekandan sizlere 1-2 fotoğrafla göstermek istedim. :-) Ofisin sol tarafını yani seraya giden yolu, ![]() Ofisin sol tarafını gösteriyor. Görünen bodur meyva ağaçları kış uykusuna yatmaya hazırlanırlerken umarım güneş onları kandırmaz. ![]() ![]() Kadim dostumuz güneşlenmeyi ihmal etmiyor. ![]() Mantar eğitim toplantısından sonra gözüm heryerde mantar arıyor. Kütüğün üstündeki mantarlarıda eklmeden geçemedim. ![]() Düzenleyen nrkrkmz : 19-11-2009 saat 12:36 Neden: İlave yapmak için |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Moderatör
|
Sevgili nur, inanamıyorum; bu güzellikleri bizlerden nasıl saklarsınız, buna hiç hakkınız yok. Sera sizin olabilir ama güzellikler hepimizindir. İster davet edin ister etmeyin en kısa zamanda baskına uğrayacaksınız. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
|
Sevgili Güler Hanım :-) Kapım her zaman açık.. Tam olarak yerleşmeden sesimi çıkartmadım. Ama bildiğiniz gibi geçen günde agaclar.net toplantısında serayı kurduğumu ve herzaman başımın üstünde yeriniz olduğunu belirttim. Siteden duyuruyu yapmak için ufak tefek eksiklerin tamamlanmasını bekliyorumdum. Kısmet şimdi imiş... Hemen toparlanalım. :-) Siz iyi bir organizatörsünüz ben bu işi sizin üstünüze yıkıp ufak tefek eksikleri tamamlamaya başlıyorum. |
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| cattleya, cymbidium, orkide |
|
|