![]() |
Kadroyu tamamladık demektir.
|
O halde yarın görüşmek üzere diyelim:)
|
Arkadaşlar ben Darkyesi uyardım her kare fotoda ve her çümlede benim adımın geçmesi toplantı için mecburi. Şimdiden bütün katılımcıları da uyarayım..
|
Her iki kelimeden birinin Memet olacağı konusunda seni temin ederim, Sayın Moderatörümüz, büyüğümüz. ;)
|
1 Eklenti(ler)
4 Kasım 2007 Pazar günü, Meydan parkında ağaçlar ve bitkiler için toplandık. Bence ilginç :)
Eklenti 23775 Soldan sağa: Şenol Dalkıran, Arzu kasapoğlu, İklimsiz, Galinos, Sinem, Esra, Darkyes, Vyssera, Picea Pungens, Erdek Her meslek ve her yaştan arkadaşlarımız vardı.. Ayrıca yüreği bizimle olan uzaklardaki dost Ali H Ali hocam. Hepinizle tanıştığıma memnun oldum. Az bir zaman dilimine çok şey sığdırmak için çok konuştuysam da affınıza sığınıyorum :) ama güzel oldu, faydalı oldu. Bir başka toplantıda buluşmak üzere. Teşekkür ediyorum. |
Toplantı fikrini ortaya koyan, düzenleyen ve destek veren herkese çok teşekkür ediyorum.
Çok güzel bir gün geçirdik ve birbirimizle hemen kaynaştık. Toplantı sohpetimiz ağaçlar.net'in kuruluşundan, ülke sorunlarına kadar ilerledi. Herşey çok güzeldi. En kısa zamanda yeniden buluşmak dileğiyle birbirimizden ayrıldık. |
Çok keyifli ve doyurucu bir pazar günü geçirdik. Katılımcı arkadaşlara yürekten teşekkür ediyorum. En kısa zamanda tekrarında buluşmak üzere. Bence günü en anlamlı kılan Darkyes'in özel olarak bizim için Trabzon'a gelmesi idi. Teşekkürler Darkyes seni tanımak bir onur. Diğer katılımcı arkadaşlar alınmasınlar herbirinizle tanışmak çok güzeldi. Farkında mısınız bilmem biz bir aile olduk:)
Tekrar görüşmek üzere. |
Darkyes'in Ve İklimsiz'in uzaklardan gelmesi...
|
Bir araya gelmekten bende büyük keyif aldım.Bu toplantı başka konularda da birbirimizle ne kadar çok ortak yanımız olduğunu görmek açısından da çok iyi oldu.Artık belirli zamanlarda bir araya gelmek kaçınılmaz olacak.
|
Ben fazla kalamadıysam da güzeldi.Ve arkadaşlarım "Sinem ve Esra"...Görüşmek dileğiyle, herkese selam...
|
Gerçekten güzel bir toplantı oldu. Şenol beyin dediği gibi bir çoğumuzun ortak ilgi alanlarının olması, Sayın iklimsizin belirttiği gibi darkyesin aramızda olması, memet beyin telefonu ve sayın arzu kasapoğlunun vurguladığı geniş sohbet açısı bence çok güzeldi. Bunun devamının olması için verdiğimiz tekrar buluşma sözleri ise pekiştiriciydi. Ama ikinci buluşmamızda daha çok bonsailerden bahsetmemiz ve kendi bonsailerimiz **** bonsai adaylarımızla birşeyler yapmamız dileği ile hepinize teşekkürler.
Sanırım bonsai konusunda daha acemi olan bizler bu tip toplantıların sayısını arttırırsak giderek iyi bir yerlere varacağız. |
Dün içiçin ben de herkese teşekkür ederim. Sizi tanıdığıma çok sevindim. umarım daha sonraki toplantılara da bir şekilde katılma imkanı bulurum. :)
|
Bu haftasonu hava açık gibi, doğa yürüyüşü yaparsak katılacaklar kimler :) Bu arada Darkyes, seni seviyoruz. :) Site yönetimini de, ( Özellikle Malina ) bu özverili çalışmanızdan dolayı tebrik etmek istiyorum. Siz olmasaydınız biz de olmayacaktık. Teşekkürler.
|
Değerli Trabzonlu Arkadaşlarım;
Toplantınızın güzel geçmesine çok sevindim, yarı Trabzonlu olarak daha çok sevindim ;). İnşallah daha bir çok güzel organizasyonlar yaparsınız. Sizden bir şey rica edeceğim, şu resimdeki arkadaşlarımızın isimlerini yazsanız da bizden tanısak. Böyle daha bir güzel olacak ;) Sevgiler ;) |
Soldan başlarsak Şenol Dalkıran, Arzu kasapoğlu, İklimsiz, Galinos, Sinem, Esra, Darkyes, Vyssera, Picea Pungens, Erdek
|
Arzu Hanım bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim...
|
Sebahattin bey, güzel dileklerinize teşekkürler. Size de güzel, başarılı buluşmalar dilerim.
|
Arkadaşlar bu arada benden mumçiçeği için kimler çelik istemişti eğer bir daha belirtirlerse bir dahaki buluşmamızda getirebilirim.
|
Ben istemiştim Picea Pungens. Bir isteğim daha var ama söylesem ayıp olur mu?;)
|
Söyle tabi Arzu niye ayıp olsun hem yabancı mıyız artık biz:)
|
Çok yüzsüzlük etmeyeyim. İlerleyen zamanlarda duruma göre isterim.;)
İklimsiz, ben sana ceylan da getirecektim ama unuttuğumu çiçeği sularken farkettim. O kadar güzel büyüdü ki kocaman bir saksıyı doldurdu. Sende yoksa bir daha ki toplantıya getiririm. |
Bak ben yüzsüzlük ediyor muyum:) Getir tabii memnun olurum. Görüşmek üzere.
|
Mum çiçeği ben de istiyoruuuum....
|
Bir çelikte ben istemiştim,artık kismetse.
|
Bir arkadaş ta ful istemişti yanılmıyorsam. Bana Yalova'dan gelecek bir dahaki buluşmaya getirebilirim.
|
O arkadaş kim acaba?
|
Tamam arkadaşlar mesaj alınmıştır. Bir dahaki buluşmada mumçiçeği çeliklerini getiriyorum.
Birde fulun anladığım kadarıyla pekçok türü var. Bende yayılıcı bir türü mevcut neden yayılıcı demek ihtiyacını hissettiğimi şöyle açıklayayım diktiğiniz zaman köklerindende etrafında yeni fidanlar çıkarıyor ve eğer dikkatli olmazsanız nerede ise tüm alanı kaplıyabiliyor. |
Ne güzel, bizim de yayılıcı fulumüz olacak.
|
tamam bahçeden söker getiririm arzu
|
Biz bu gidişle mum çiçeklerinden, fullerden bonsai yapacağız gibime geliyor:)
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 07:43. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025