![]() |
bende trabzonda yaşıyorum.çalışmalarınıza katılabilirim.
|
Bence, tarihi belirlemek daha uygun olacak artık.
|
memet doğru söylüyor vyssera en güzeli bahar girişi yapılacak bir atölye çalışması olacaktır. Ama öncelikli olarak tanışmak gerektiğinede inanıyorum. Bence kışa kadar bir tarih ve yer belirliyelimde hem birbirimizle tanışalım hemde ne yapabiliriz neler hazırlayabiliriz konuşalım.
|
İzmir'deki çalışmada, tanışma ve bonsainin ne olduğu hakkında konuşmalar epey zaman tutmuş... Siz önceki bir iki toplantıda bunları konuşursanız, atölye çalışmasında doğrudan konuya girebilirsiniz...
Ayrıca Dorukcan'ı ortadan kaldırma(!) ve suç aletlerini gizleme de epey zaman alacaktır :dilli: Yani ilkbaharda yapmalısınız :) |
o halde ilk buluşma ve neler yapabileceğimizi konuşmak için bir buluşma tarihi belirlememiz lazım vyssera ne dersin
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Bu hafta sonu olsun. Ya da hafta içinde bir akşam olabilir. Sonuçta trabzon çok büyük bir il sayılmaz. (Ankara ist. ya da izmir gibi yanlış anlaşılmasın) eh gidilecek yer olarak da zorlanma olmaz (ya uzun sok. ya tanjant ya da şu anda aklıma gelmeyen başka bir yer) Ben en kısa zamanda derim. Yine de herkese uymaya çalışırım.
|
Ben de katılmak isterim. Her ne kadar bonsai çalışmalarına sıcak bakamasam da bu önyargıdan olabilir. Gözlemci olarak başlamak isterim.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Başlığı son kararınıza göre değiştiririm...
|
Teşekkürler ilginize.
|
Haklısın o zaman herkes için bir ön buluşma ve tanışma tarihi belirleyelim böylece hem tanışır hemde bir sonraki buluşmalarımızda neler yapabiliriz. Hangi konularda konuşalım karar vermiş oluruz.
|
Arkadaşlar , tarih olarak 4 Kasımda sorun yok. Şimdi yer lazım bize. Yer için fikri olanlar ???
|
bu atölye çalışması olmayacak nasılsa değilmi o zaman şehir merkezinde oturup rahatça konuşabileceğimiz bir yer belirliyelim.
|
Atölye çalışması değil, hem tanışalım, hem de bonsaiye kısa bir giriş yapalım, şeklinde olacak.
Memet'le içerik konusunda konuşayım, o zaman kafe tarzı bir yerde bunu yapabilir miyiz bir öğrenelim. |
Arkadaşlar ben bir kaç gün İstanbulda olacağım o arada nete girmem, konular bakımından işleri aceleye getirirsek iyi olur.
|
Memet hocam, benim düşüncem şu, bonsaiye meraklı arkadaşlarla toplanıp tanışacağız. Bonsai'ye giriş denilebilecek bazı bilgiler vereceğiz. Atölye tarzı olmadığı için fotoğraflar ve dökümanlar üzerinden hareket edeceğiz. Trabzon'da bonsai yapımında karşılaşabileceğimiz ( ve karşılaştığımız ) sorunlardan ve çözüm önerilerinden söz edeceğiz. İlk bahardaki toplantıya kadar, neler yapılabilir, neler öğrenebiliriz, onu tartışacağız. Ne dersin ?
|
Akçaabat'ta yaşıyorum ve ben de bu çalışmaya katılmak isterim...
|
O zaman bu Pazar yapılacak olan tanışma toplantısına kimler katılacaksa ismini yazsın. Çok aceleye geleceği için tanışıp sohbet etmekten başka bişey yapabileceğimizi sanmıyorum. İlerde başka toplantılar da yaparız. Hele bi başlayaşlım.
İsminizi ekleyerek devam edin lütfen ;) 1- Vyssera |
Toplantı nerede olacak?
|
Rahatça oturabileceğimiz bir kafede galiba, bir-iki düşünce var yarın netleşir inşallah. Nerdesin Picea pungens yalnız bıraktın beni :)
|
pardon işlerden ancak vakit bulabildim
1- vyssera 2- Picea pungens |
Hoşgeldin, öğretmenevinin güzel bir bahçesi var. hava iyi olursa orda yapaılım mı ?
|
bana uyar
sorun yok |
Tmm biz ( ben ve Şenol Dalkıran ) yarın gidip bahçe hala açık mı ona bakalım .
|
Bu arada
1-Vyssera 2-Picea pungens 3-Şenol Dalkıran 4-ihyetim 5-zeskebhis 6-Arzu Kasapoğlu 7-erdek 8-Dorukcan (bonsaici olmamasına rağmen, katılır bence) 9-emel256 10-iklimsiz 11-galinos Toplantıya katılacağını söyleyen diğer arkadaşları da ben topladım.(memet) Başlangıç için çok da iyi bence. Hem belki, bonsai sevmeyen arkadaşlar, toplantıda bunun bir sanat olduğuna ikna olurlar. Finduk dallarının budanmasından daha kötü değil, diye ikna etmeye çalışırsınız onları. Çay filizi toplamaktan da kötü değil, dersiniz. Darkyes'e sen nerdesin diye bile sorarsınız. |
kesin haberi bekliyorum...
|
Memet hocam hepsini yazmışsın ama, bu pazarkine katılırlar mı bilmiyoruz.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 06:07. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025