![]() |
agaclar.net,Trabzon / 1. Bonsai Atölyesi (4 Kasım 07)
1 Eklenti(ler)
Eklenti 22690
Heryerde bonsai atölye çalışmaları başladı, acaba Trabzon'da da yapabilir miyiz? Nasıl bir yol izlesek? 04 KASIM 2007 PAZAR GÜNÜ SAAT: 13:30 TRABZON MEYDAN PARKI (parkın kuzeydoğu köşesi) BONSAİ GRUBU TANIŞMA TOPLANTISI KATILIMLARINIZI BEKLİYORUZ. KATILMAK İSTEYEN ARKADAŞLARIN BURADA BELİRTMELERİNİ RİCA EDİYORUZ. SEVGİLER, SAYGILAR... |
Trabzon'da, bonsai seveenlerin kimler olduğunu öğrenerek başlayalım. Bakalım kaç kişi çıkacak.
|
Ben ve Şenol Dalkıran varız. Onla görüştük de burada. Başka arkadaşlarla da irtibat kurabilecek miyiz bakalım
|
Emre, iki kisi olsaniz bile bu atolye calismasini yapiniz. Iki kisinin el birligiyle yapacagi boyle bir calisma mutlaka cevrenizdekilerden de ilgi gorecektir bir ilkte katilim az olsa bile daha sonra yapacaklarinizda, bonsaiciler mutlaka artacaktir.
Simdiden kolay gelsin. |
Artık başlık da var. Tarihi biraz esnek tutarak, İlk üç çalışmanın olmasını beklemeyi tavsiye ediyorum. Bu arada mevsimi de kaçırmamak gerek çalışmalar bakımından.
İlk önce, çalışma için gerekecek uygun mekan arayışıyla başlamalı. |
İzmirdeki çalışma için açılan konuyu okudum da biraz moralim bozuldu gibi :) Acaba bunu Trabzon ölçeğinde nasıl yapacağız anlamında. İki-üç kişi toplanıp birşeyler yapmak ayrı, o yapılır. Zaman ne gösterecek bakalım.
|
Moral bozucu bir şey yok. Herşey bir iki kişiyle başlıyor.
Çalışma ilerledikçe katılanlar da çoğalacak. |
Sevgili vysera bence moralinizi bozmanıza gerek yok, 2 kişi ile başlarsınız zaman ile sayınız artacaktır buna eminim. Bu atölye çalışmaları konusunu Bursa Toplantısında konuşacağız. Belki bizde böyle bir çalışma yaparız, ki bunu çok isterim ;)
|
bende trabzonda yaşıyorum. çalışmanıza bende katılmak isterim...
|
Hoşgeldiniz.
|
Eh benide unutmazsanız sevinirim. Kısaca bende varım. Ayrıca iyi bir şekilde duyurabilirsek sanırım Trabzonda da ilgilenen insanlar çıkacaktır.
|
İlk günkü kötümser havanın yerin,i daha iyimser bir ortam alıyor gibi..
|
Evet, dört kişi oldular bile.;)
|
dahada artacaktır özellikle forumdan haberi olmayan insanları haberdar edip uyuyan aslanı uyandırmaya çalışırsak sanırım bizde bir şeyler yapabiliriz.
|
Bonsai afişini Trabzon'a uyarlamasını rica edelim Malinadan, ama önce yer ve tarihi belirlememizi isteyecek.
|
Güzel gidiyor, Peki Trabzon uzak bir yer malum. İçimizde profesyonel de yok. Bizim yapacağımız çalışma amatörlerin fikir alışverişi gibi bir çalışma mı olmalıdır yoksa nasıl olabilir? Bunun maliyetini falan da düşünelim. insanlar böylece neye katıldığını da bilebilsinler.
|
tüm bunlar bir araya gelip konuşulup karar verilecektir bence emre
|
Evet herşey ayarlanır evelallah ;) Bizim köy evi ve bahçesi çalışma için müsait ama Trabzona 30 km. Akçaabat Işıklar köyü. Arabayla 20 dakika. Belki zaman içinde daha iyi öneriler de çıkabilir :)
|
bizim atölye çalışmasının kaydı olacak. Siz isteyin, ne destek gerekiyorsa hepsini de ayarlayacağız. Gerisi zaten kendiliğinden olacak.
|
bu cesaret bize yetecek galiba.
|
belediyeden yer tahsisi için fikir sorulabilir. kalkınmadaki gençlik merkezi uygun olabilir. ışıklar biraz uzak birde oradan köye çıkılacak takdir senin.
|
Tabi köy uzak, aslında illaki bu çalışma için değil de her zaman gidebileceğimiz bir yer olarak düşündüm. Çünkü Düzköy karayolunun üstünde evimiz. Ulaşımı çok zor değil. Bu çalışma için şehirde bir yer daha uygun olacaktır muhakkak.
|
5 olamadık mı hala :)
|
Size ancak böyle yardım edebilirdim :)
Cevap gelmezse sadece 4 kişi olduğunuzu bilir, ona göre karar alırsınız... Aşağıdaki eposta 43 kişiye gönderildi... Alıntı:
|
Böyle bir çalışmaya bende katılmak isterim.....
|
Merhaba arkadaşlar
Ben Sürmenede oturuyorum. Uzun zamandır bonzai atölyesi kurma çabalarınızı takip ediyorum. Benim bonzailere karşı bir ilgim yok. Hatta sitede çoğu zaman bu başlıklara bakmıyorum bile. Ağaçların sınırlandırılmadan sebestçe büyümeleri benim daha çok hoşuma gidiyor. Yine de yardım edebileceğim bir konu olursa seve seve yerine getiririm. Çalışmalarınızda başarılar dilerim... |
Selam, ben de bonsaiyle ilgileniyorum.
|
Çalışmamıza katılmaya karar veren arkadaşlarımız, hoşgeldiniz. Bonsai ustalarımıza bir sorum olacak, Çalışmamızı ilkbaharda mı yapmalıyız, **** kış sonunda mı, Yoksa acele edip kışa girmeden yapılabilir mi sizce. Teşekkür ederim.
|
Trabzon çalışmasına acele etmeden, bonsaide bahar çalışmasına kadar konuyu olgunlaştırıp, bahar için çalışma zamanında toplantı tarihi yapmanın en uygun olacağını düşünüyorum.
Ama bundan önce bir ara toplantı yapıp tanışması çok faydalı olur. Bir sohbet toplantısı. Bakalım fikirler söylensin, konu olgunlaşsın ne olacak. |
Arkadaşlar herşeyin doğal haliyle yetişmesinden yanayım... Böylesi bir çalışmaya destek vermem şayet böyle bir çalışmayıda görürsem ağaç fidelerini elinizden kurtarma eylemi yaparım:)) sevgiyle kalın.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 21:58. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025