![]() |
|
![]() |
#31 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 26-02-2007
|
bende trabzonda yaşıyorum.çalışmalarınıza katılabilirim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#33 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-09-2007
|
memet doğru söylüyor vyssera en güzeli bahar girişi yapılacak bir atölye çalışması olacaktır. Ama öncelikli olarak tanışmak gerektiğinede inanıyorum. Bence kışa kadar bir tarih ve yer belirliyelimde hem birbirimizle tanışalım hemde ne yapabiliriz neler hazırlayabiliriz konuşalım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#34 |
agaclar.net
|
İzmir'deki çalışmada, tanışma ve bonsainin ne olduğu hakkında konuşmalar epey zaman tutmuş... Siz önceki bir iki toplantıda bunları konuşursanız, atölye çalışmasında doğrudan konuya girebilirsiniz... Ayrıca Dorukcan'ı ortadan kaldırma(!) ve suç aletlerini gizleme de epey zaman alacaktır ![]() Yani ilkbaharda yapmalısınız ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#35 |
Ağaç Dostu
|
o halde ilk buluşma ve neler yapabileceğimizi konuşmak için bir buluşma tarihi belirlememiz lazım vyssera ne dersin |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#36 |
Ağaç Dostu
|
Ben doğada çok gezerim, en az 50 yaşında ve en fazla 40 cm boyunda sayısız ağaç gördüm. Bizm yaptığımız şey bundan başka bişey değil . Sevgiler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#37 |
Ağaç Dostu
|
Evet, toplanıp görüşelim, tanışalım. Elimizden ne gelir görelim. Sonra ilkbahara kadar çok zamanımız olacak. Bu sürede bilgimizi de artırırız. Tarih derseniz 11 Kasım Pazar gününü öneriyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#38 |
Ağaç Dostu
|
Bu hafta sonu olsun. Ya da hafta içinde bir akşam olabilir. Sonuçta trabzon çok büyük bir il sayılmaz. (Ankara ist. ya da izmir gibi yanlış anlaşılmasın) eh gidilecek yer olarak da zorlanma olmaz (ya uzun sok. ya tanjant ya da şu anda aklıma gelmeyen başka bir yer) Ben en kısa zamanda derim. Yine de herkese uymaya çalışırım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#40 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#41 |
Ağaç Dostu
|
Bonsai'yi yakından tanıdıkça ne kadar zevkli ve güzel bir sanat olduğunu hissedeceğinizi düşünüyorum. Çalışmamız bu açıdan da faydalı olacaktır. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#42 |
agaclar.net
|
Başlığı son kararınıza göre değiştiririm... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#44 |
Ağaç Dostu
|
Haklısın o zaman herkes için bir ön buluşma ve tanışma tarihi belirleyelim böylece hem tanışır hemde bir sonraki buluşmalarımızda neler yapabiliriz. Hangi konularda konuşalım karar vermiş oluruz. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#46 |
Ağaç Dostu
|
bu atölye çalışması olmayacak nasılsa değilmi o zaman şehir merkezinde oturup rahatça konuşabileceğimiz bir yer belirliyelim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#49 |
Ağaç Dostu
|
Memet hocam, benim düşüncem şu, bonsaiye meraklı arkadaşlarla toplanıp tanışacağız. Bonsai'ye giriş denilebilecek bazı bilgiler vereceğiz. Atölye tarzı olmadığı için fotoğraflar ve dökümanlar üzerinden hareket edeceğiz. Trabzon'da bonsai yapımında karşılaşabileceğimiz ( ve karşılaştığımız ) sorunlardan ve çözüm önerilerinden söz edeceğiz. İlk bahardaki toplantıya kadar, neler yapılabilir, neler öğrenebiliriz, onu tartışacağız. Ne dersin ? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#50 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 31-08-2007
|
Akçaabat'ta yaşıyorum ve ben de bu çalışmaya katılmak isterim... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#51 |
Ağaç Dostu
|
O zaman bu Pazar yapılacak olan tanışma toplantısına kimler katılacaksa ismini yazsın. Çok aceleye geleceği için tanışıp sohbet etmekten başka bişey yapabileceğimizi sanmıyorum. İlerde başka toplantılar da yaparız. Hele bi başlayaşlım. İsminizi ekleyerek devam edin lütfen ![]() 1- Vyssera |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#52 |
Yeni Üye
|
Toplantı nerede olacak? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#54 |
Ağaç Dostu
|
pardon işlerden ancak vakit bulabildim 1- vyssera 2- Picea pungens |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#56 |
Ağaç Dostu
|
bana uyar sorun yok |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#58 |
Ağaç Dostu
|
Bu arada 1-Vyssera 2-Picea pungens 3-Şenol Dalkıran 4-ihyetim 5-zeskebhis 6-Arzu Kasapoğlu 7-erdek 8-Dorukcan (bonsaici olmamasına rağmen, katılır bence) 9-emel256 10-iklimsiz 11-galinos Toplantıya katılacağını söyleyen diğer arkadaşları da ben topladım.(memet) Başlangıç için çok da iyi bence. Hem belki, bonsai sevmeyen arkadaşlar, toplantıda bunun bir sanat olduğuna ikna olurlar. Finduk dallarının budanmasından daha kötü değil, diye ikna etmeye çalışırsınız onları. Çay filizi toplamaktan da kötü değil, dersiniz. Darkyes'e sen nerdesin diye bile sorarsınız. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#59 |
Yeni Üye
|
kesin haberi bekliyorum... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konu Araçları | |