![]() |
|
|
|||||||
|
|
|
Dış Bağlantılar | Konu Araçları | Mod Seç |
|
|
#11 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 30-03-2009
|
Alıntı:
Akıl hastanesinde ,bir deli ( alınma olmasın bu ben oluyorum ) deliğin birine gözünü dayamış bakarmış , doktor da ne yapıyor diye izlemekteymiş ( bu fıkra da doktor siz oluyorsunuz) Aradan saatler geçmiş manzara aynı . Deli bakar dr izler . Sonunda dr yanına gelmiş. Çekil kenara demiş. Deliğe gözünü dayamış bakmış bir şey görememiş. Dönmüş deliye , ee bir şey görünmüyor, Deli dr a duyururcasına, ben saatlerdir bakıyorum bir şey göremedim sen bir bakışta nasıl göreceksin, Deli devam etmiş, Allah için söylesinler deli kim . Ama forumun konu ile ilgili başlıklarına bakarsan , gübre yapımı ile ilgili bir çok bilgi var.( ama ben günlerdir bakıyorum anladım dersem çok doğru olmaz) Baktın olmuyor . Forumda yapan ustalardan satın alırsın . Kimi öneririm dersen , Besin eriyiği hazırlama başlığındaki yazıları okursan konuyu en iyi kim anlatmış kendin karar verebilirsin . UNUTMADAN FORUMA YENİ ÜYE OLDUM DEMİŞSİNİZ . İki meaj yazmışsınız . ikisi de besin formulü en kolay nasıl hazırlanır? Diye sormuşsunuz. Ben bir kaç yıl sonra , kimden alabilirim diye sorabilmiştim . Sizi tebrik ederim. Konuya çabuk adapte olmuşsunuz . Gençlik başka bir değer. Tekrar tebrikler , başarılar dilerim . Düzenleyen İsmail Karagülle : 05-03-2013 saat 20:58 Neden: imla düzeltmesi |
|
|
|
|
|
|