![]() |
|
|
![]() |
|
![]() |
Dış Bağlantılar | Konu Araçları | Mod Seç |
|
![]() |
#1 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 21-09-2017
|
Sayın nctelts kolay gelsin. Yağmur suyunun besinin formülünü bozacağını düşünmüyorum. Yağmur suyunun ec si 0.01 olarak ölçtüm. Ama sağanak yağışlarda marullara bir zarar verebilir mi ? Yağmur suyu marulların ve soğanların bulunduğu deliklerden girip depoyu taşırabilir mi ? Tabi ki bunlar varsayım adanada dolu yağar mi bilmiyorum. Takibe devam ediyorum. Soğan ve marulların aynı besinde gelişimleri nasıl ? Düzenleyen Sunguroğlu : 08-12-2017 saat 03:55 Neden: İmla hatası |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 | |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 28-02-2017
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 | |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 27-11-2007
|
Alıntı:
Teoride bir miktar su depoya sızacaktır fakat bu oran çok fazla olmaz. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 | |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 21-09-2017
|
Alıntı:
Rica ederim. Asıl ben size teşekkür ederim. Deponuzu tamamiyle doldurmayın bence yağmur suyuda eklenirse taşma yapabilir. Her ihtimale karşı 20 lt kadar boş bıraksanız iyi olur. Birde deponun su seviyesini ölçerseniz, ne kadar su aldığını anlamış oluruz. Aslında taşma yapmadığı sürece yağmur suyunun depoyu doldurması iyi birşey sizi su eklemekten kurtarmış olur. Sizde eksilen besini eklersiniz. ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 | |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 28-02-2017
|
Alıntı:
Beni bu aralar heveslendiren balkonda ki çilekler çiçek açtılar bir kaç tanesi de tuttu umarım yenecek duruma gelirler ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Etiketler |
katı ortam, marul, topraksız tarım, yeşil soğan |
|
|