agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Üretim, Bakım, Düzenleme, Temel Malzemeler > Topraksız Tarım
(https)

Beğeni Düzeni88Beğeniler

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 12-04-2016, 17:17   #14
/

Giriş Tarihi: 23-01-2016
kiziltan 3TL'nin yüzde 15'i 0,450TL Eder. (Dört yüz elli Kuruş Diye Okunur.)

Ben yüzde 15 karla satıyorum demedim. Artıdan ekstralardan bahsettim yazı orada duruyor birinize türkçe birinize matematik dersi verecek değilim. Size ışık tutması için bir tüyo verdim. Kendi ürünümden bahsetmedim bahsetmeyeceğim de. Bana inanmayın kendinize inanın, zincirlerinizi kırın yeter. Çok işim var ama bunu kafanıza zorla da olsa sokacağım

TEKRAR SÖYLÜYORUM BU BENİM YAPTIĞIM ÜRÜNÜN FİYATI DEĞİL ÖRNEK.
Bir çiftçi ürünü yerinde satar 0,5 TL gibi bir fiyattan
buna 0,96 TL gibi nakliye (kg başına)
Komisyoncu 0,25 TL gibi bir kar koyar.
Manav 1,29 TL gibi bir koyar.

TOPLAM 3 TL gibi bir rakam oldu. Peki bu ürünü kendin yetiştirip kendin sattığını düşün hafta pazarları var. her gün yakın çevre il ilçe gez dolaş bizim burda var mesela. hadi 2 ayda 10-15 Ton Bir ürün yap. Ürünü sezonundan 2 hafta önce sokarsan fiyat 2 katı olur 6-7 liradan satmaya başlarsın ortalama ortalama satış fiyatın 4 liraya gelsin 0,5TL maliyeti düş 3,5TL 12Ton Ürün satsan 42.000TL yapar aylık 21.000TL kazancın olur.

Tüm dalga geçmenize rağmen yine yardımcı olmak için söylüyorum bir binada kat yüksekliği 2.3 metre civarı çoğu bitkide, ağaçta bu civarda yetişebiliyor. Bölgenize göre seçin yetiştirin kazanın. Ben anlamam pazardan derseniz benim gibi iki kişi ve bir pikap araç ayarlayın satıcıya yüzdelik verin gitsin.

peskudal Çevrimdışı   Başa Dön

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 08:39.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025