Sayın Peskudal fikirlerinize saygım sonsuz tabi ki denenebilir sistemler ancak şuanki koşullarda ülkemizde kar etme şansınız milyonda 1 ihtimal benim gözümde.
Sisteminizi bizimle paylaşırsanız belki benim ve benim gibi düşünenleri yanıltırsınız. Bizde sayenizde teşvik oluruz.
Yıl 2016 çiftçilerimiz anız yakmanın zararlarını bile bile hala çukurovada cayır cayır anız yakıyor. Neden yakıyor? Mazot pahalı neden yakıyor işçilik pahalı . İşlemek bu adamların aklına gelmiyor mu? Tabi ki biliyorlar ama adamlar piyasa böyle iken bir nevi yakmak zorunda bırakılıyor.
İnsanımız basın yayın organlarının yanlış aktarmasıyla hormonu tarım ilaçlarından daha çok zararlı biliyor. Kime topraksız tarımı anlatsam ilk sorduğu organik mi ? Herkes duyduğuna inanıyor bu ülkede araştırma sıfır.
Birde balkondaki yatırımla tabi ki ticari bir yatırıma başlanamaz. Ancak fizibilite yapılacak fikirinde elle tutulur olması lazım.
Ben ülkemizde kapalı ortamda yapılan yetiştiriciliğin karlı olacağına şuan için inanmıyorum. Ülkemizde yasak olan bitkiler yetiştirilmediği takdirde

Şuan bana kilosunu 10tlden satabileceğiniz bir sebze söyleyin hemen bu işe girin diyim