12-04-2016, 16:41
|
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-05-2010
|
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi peskudal
Tarku kardeşim sen bildiğin gibi devam et ben saha daha ne diyeyim. Kapat gözlerini sen bildiğin gibi devam et az önce yetişme noktasında takılıyordun şuan takıldığın nokta satış noktasına geldi. Az sonra neyi soracaksın biliyor musun kazandığın parayı şöyle böyle yatırım yap diyeceksin. Bak güzel kardeşim rica ediyorum milletin önünü kesmeyin. Ben bu işten para kazanıyorum diyorum benle bile iddealaşıyorsun yapmayın bunu kardeşim.
|
FBI'ın bir programı vardı. İnternette dolaşan yazışmaları tarayıp, belirlenen kelimeleri ayırıyordu. Belki ülkemiz narkotiğinde de böyle bir program vardır kim bilir. O zaman ne ürün yetiştirdiğini anlarız. Önce IP ni oradan da telefonunu bulurlar. Ben olsam yetiştirme ortamında elektronik cihaz kullanmazdım 
Herkesin bildiği bir ürünmüş. Turfanda eriği (ilk çıktığında 300 lira olduğu için)apartman katında yetiştirmiyorsan (ki 1 ayda yetiştirmen zor)bu paraları o kadar alanda kazanamazsın.
Hepimizin bildiği bir ürünü neden serada değil de apartmanda yetiştiriyorsun? Çok mu gizli? matt damon Mars'ta patates yetiştirmişti. Sen de mars patatesini dünya da mı yetiştiriyorsun? bas bayağı ya palavracının birisin, ya da uyuşturucu yetiştiriyorsun da deşifre olmamak için kıvırmaya çalışıyorsun.
|
|
|