agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Üretim, Bakım, Düzenleme, Temel Malzemeler > Topraksız Tarım
(https)




Beğeni Düzeni88Beğeniler

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 12-04-2016, 16:30   #11
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 28-04-2013
Şehir: tahran iran
Mesajlar: 1,314
Sn Derdiman bos yere derdini anlatmis, arkadas karsindaki hemsehrim benim dedigini yapar, 200 metre kazar yapar. Gaz cikarsa o gaz tuplere doldurulur satilir ekstra kar ! Su toplanirmis, hemen balik yetistirilir ekstra kar ! Aydinlatma istermis, duvarlari aluminyum folyo kaplar gunes isigi dolar iceri islem tamam ! Iscileri asagi indirmek falan his sorun degil birkac gocmen bu ise razi olur, aydinlatma yeterli olmazsa gorme ozurluler calistirilir , islem tamam !

Biraz saygili olalim, arkadasimiz urunu bulmus yetistiriyor, neden soylesin ki ! Ama sonunda yazmislar, yakinda sezon bitecek ve aciklayacaklar. Bekleyelim !!

Fakat yüzde 15-20 daha fazla verim alacaksınız. Kg fiyatı 3TL olan bir üründe 450Krş eder. Bakın 3tl lik bir üründe3 ekstradan 450krş.

Simdi demekki 3 TL nin % 15-20 si 450 Krs edermis ! Demekki 1 TL nin % 15 i 450/3=150 kurus, ne olur ozaman % 1 i eder 10 kurus, bir hesap daha %100 u yapti 1000 kurus. Nasil olur demeyin arkadaslar, o sehirde 1 TL 1.000 Kurusmus okadar !

efe446 beğendi.
kiziltan Çevrimdışı   Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 14:08.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2026