![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 30-03-2009
|
Komşuda pişer bize de düşer mi?
Tebrikler başarılar. Ben de Bolu-mengende aynı tarz çabalar içindeyim . Sizin bulunduğunuz yerde sera konusunda çalışmak. bize göre daha kolay . Bölgede seracılık yapanlar olması , ilk başlayan için oldukça kolaylıklar sağlar . Bazı malzemelerin tedarikinde kolaylıklar sağlar. Ben bu konuda çok zorlandım . Nereyse sera ile uğraşan hiç yok denecek durumda. Malzeme bulmak neredeyse imkansız. Size kolaylıklar diliyorum . Başarılar diliyorum . İnşallah Osmanlı çilek fidesi konusunda , komşuda pişer bize de düşer. ![]() |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-03-2012
|
Alıntı:
saolun tskler sizede başarılar dileriz şöyle söyliyim demirleri sadece burdan aldım naylon istanbul.....pvc borular zaten ayrı bi sorun arkadaşıma sipariş verdim getirdi istediklerimizi burda bulamıyoruz ama allahtan internet ve kargo var sadece zamana ithiyacımız oldu.fide konusuna gelirsek şuanda elimde 15 adet var onları da annemden aldım bi kac yere haber verdim bekliyorum sizde benden haber bekleyebilirsiniz Allah izin verirde fideleri büyütebilirsek komşudan sizede düşer ismail bey ![]() |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
|
sistem dün test edildi ve su kaçakları vardı |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
|
bugün tek tek söküldü ve gerekli önemler alınmaya çalışıldı daha iyi sonuç alına bilmesi için su testini yarına bıraktım burada resimdeki babam Yılmaz ULUKAYA |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 26-10-2011
|
Sayın bayjustin, Tebrik ederim çok başarılı bir çalışma olmuş. Çilek fideleri büyüyünce boyları ne kadar uzar bilmiyorum. Acaba profilleri altlı üstlü 3 sıra yerine teras şeklinde ( kademeli) 3 sıra monte etseydiniz, fideler daha çok ışık alır ayrıca üst kısımlarda daha çok boşluk oluşurdu, dolayısıyla büyümesine engel olmaz gibi geliyor bana. Bu durumda yukarıdan gelen ışık engellenmiş olmazmı?. Kolay gelsin. |
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Teras şeklinde yapmadım yerden kazanmak ve ilerde dahil edecegim boruları düşünerek böyle yaptım katlar arasında 30 cm var bölmeler arasıda 60 cm ışık almama durumu olacagını sanmıyorum ayrıca böyle dik raf bir sistem mersin anamurda yapılmış ayrıca bu sistemde bircok ilk deneniyor basta osmanlı çileği ki daha önce denenmemiş verim konusunda şu kadar alıcaz gibi sorular sonra sistemin dizanynı çilek kökleri içinse ne perlit ne cocopit gibi |
|
|
|
|
![]() |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|