agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Üretim, Bakım, Düzenleme, Temel Malzemeler > Topraksız Tarım
(https)

Beğeni Düzeni588Beğeniler

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 01-03-2013, 09:58   #1
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 22-03-2012
Sayın Vetman996,

Mtuğrul ağabeyin yazdıklarından anladığım kadarıyla, siz çiçekleri 1-2 kere alacağınıza daha fazla almışsınız buda hasadı geciktirmiş, olsun diyeceğim ama sizin için 1 hafta önce bile çilek çıkarabilmeniz çok önemli aslında. Bu yüzden olsun, bişey olmaz demiyorum.
Bence bu foruma ve buradaki kişilere pek fazla bel bağlamadan profesyonel destek almanız şart. Emeğine, parana yazık be güzel kardeşim.

Besinli suyu geri atma yani seradan tahliye etme konusunu iyice bir düşün hatta, bence 1 sıranın drenajını ana tanka getirmeden tahliye et dene, ne demek istediğimi daha iyi anlayacaksın.

Allah yar ve yardımcın olsun, Hayırlı cumalar...

Saygılar...

yalandünya59 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 01-03-2013, 10:05   #2
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 27-12-2012
Alıntı:
Sayın MANİFESTO,

Keşke bu 415 nolu mesajınızdaki yorumu 1 hafta önce yapsaydınız, inanın vetman ozaman çiçek koparmayı bırakırdı, ve 1 haftada meyveler bile olurdu.

Lütfen gördüğünüz eksiklikleri hemen yazın, çünkü siz bu konuda sanırım bayağı deneyimlisiniz....!

Saygılar...
Kaybedilen pek bi şey yok.

Adı üstünde deneme serası.Ayrıca yaklaşık bir ay önce çiçek mevzunu anlatmıştım.

Manifesto Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 01-03-2013, 11:20   #3
Ağaç Dostu.

vetman996's Avatar

Giriş Tarihi: 21-08-2008
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi yalandünya59 Mesajı Göster
Sayın Vetman996,
...

Besinli suyu geri atma yani seradan tahliye etme konusunu iyice bir düşün hatta, bence 1 sıranın drenajını ana tanka getirmeden tahliye et dene, ne demek istediğimi daha iyi anlayacaksın.

Allah yar ve yardımcın olsun, Hayırlı cumalar...

Saygılar...
Sayın yalandünya59
"1 sıranın drenajını ana tanka getirmeden tahliye et" inan ne demek istediğini anlamadım dostum. daha açıklayıcı paylaşımınızı bekliyorum.

vetman996 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 02-03-2013, 00:40   #4
Ağaçsever

casper1's Avatar

Giriş Tarihi: 20-08-2011
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi vetman996 Mesajı Göster
Sayın yalandünya59
"1 sıranın drenajını ana tanka getirmeden tahliye et" inan ne demek istediğini anlamadım dostum. daha açıklayıcı paylaşımınızı bekliyorum.
Sayın yalandünya59,Eğer dediğinizi sayın vetman uygulayacaksa sanırım bahsedilen sıraya ayrı besin hazırlaması gerekecek.Yoksa drenajı tanka göndermese de yine tanktan gelen besini kullanacağı için değişen birşey olmaz.

casper1 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 12:31.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025