agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Üretim, Bakım, Düzenleme, Temel Malzemeler > Topraksız Tarım
(https)




Beğeni Düzeni147Beğeniler

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 29-04-2013, 13:34   #11
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 28-04-2013
Şehir: tahran iran
Mesajlar: 1,314
Merhaba ben yeni uye Engin KIZILTAN, sizin bu projeyo okadar begendim ki uye oldum. Iran da oturuyorum, burada sofraya taze yesilligi ( nane, sogan, roka,...) yikayip koyar ham yerler salataya da katarlar, dolayisiyla cok alicisi var. Sansima taze sogani temizlemeden kokuyle satiyorlar, siz bu is vakit aldigi ve pahali oldugunu yazmisdiniz. Bu arada uzakdogu sitelerinde akilli saksida kavun ve karpuz uretenleri gordum 60 gunde bir 2 adet turfanda kavun iyi para der burada bunu denemek icin akilli saksi yapiyorum. ekeip hergun fotograflayacagim, bir aya kadar hepsini siteye yuklerim. besin icin Sn. CIGSAR ile gorusdum oradan alacagim. Ekili 1 m2 perlit alanindan 20-25 gunde kac kilo taze yesil sogan alabildiniz? Bu fizibilitem icin onemli. Burada bir dezavantaj var, hava cok sicak isitma degil sogutma sorun, bunun icin tavukcularin kullandigi evaporatif sogutucu yapacagim, yappip calistirinca cizim ve fotograflarini yuklerim. Calismalarinizda basarilarin devamini dilerim, saygilarimla

kiziltan Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 04:35.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025