![]() |
|
|
|
#11 | |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 03-02-2013
|
Alıntı:
Soğanları seraya ekmek bu sene için hataydı. Soğan bildiğim kadarıyla eksi 8 dereceye kadar dayanabilen bir bitki. Hocam ben anlayamadim sera yaptiniz mi yapmadiniz mi yoksa 2 ini bir mi yaptiniz sağani seraya ekmek hataydi derken neyi kastettiniz Bende kişin 8 lik inşaat demirinden basit masrafsiz tünel sera düşünüyorum buralara hiç kar yağmaz kişin zemheri dediğimiz 40 gün soğuk geçer ondan korumak için birde yumuşak havada 3 haftada yetişen soğan kişin 1.5 ay gibi zamana sarkiyor ondan sera düşünüyorum buralarda işcilik ucuz birde suriye liler geldi tam düştü işcilik yövmiye 10 lira ben 400 m2 bahceli kuyu suyu olan müstakil evde 170 liraya oturuyorum demek istediğim burda yaşam işcilik ucuz. Işçilikten yana sorunum yok pazara gelince Gaziantep 2 milyonlu bir şehir bana 100 km 8 sene ordaydim büyük bir pazar kahramanmaraş daha yakin Allah vermek istedimi bir şeyleri bir şeylere vesile eder verir ,vermedikten sonra ne yaparsan yap boş O nun dediği oluyor Benim Gaziantep te hali mağazam vardi yangin çikti yandi 45bin zararim oldu şimdi fabrikada işcilik yapiyorum diyeceğim herşey kader kismet Saygilar |
|
|
|
|
|
|