![]() |
|
|
|
#11 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 08-01-2011
Şehir: BURSA/İZNİK
Mesajlar: 163
|
Sayın Balaban: Çok değerli arkadaşlar sorularınıza açıklıkla cevap vermişler. Soağn işinde herhangi kültürel bir işleme gerek yok. Sadece dikiyorsunuz ve 3 hafta sonra hasad ediyorsunuz. Yerine yenisini dikiyorsunuz ve bu süreç sürekli böyle deavm ediyor. Bu işin sırlarına gelince: Sulamada kullancağınız suyun EC ve Ph Değerlerini önceden bileceksiniz. Besinlerinizi bitkinin alacağı düzeyde hazırlaycaksınız. Mesela soğan 1,4 ile 1,8 aralığında ve 6 ila 6,7 ph aralığında düzenli beslenebilir. Siz bitkiye bu ec ve ph dengesini sağlarsanız. hiç bir mücadel vs ile uğraşmadan sadece eker ve hasad edersiniz. Saygılarımla |
|
|
|
|
|