![]() |
|
![]() |
#31 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 29-06-2012
|
Eksisi oldumu peki monopotasyumfosfat kullanmamanızın yoksa tripotasyumfosfad yerini doldurdumu. İnternette var 25kg, siz küçük miktar içinmi bulamamıştınız. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#32 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 05-05-2012
|
Tripotasyumfosfat kullanmanın bir eksisi olmadı. Mono **** tri farketmez önemli olan yeterli fosfatı sağlamak.Sadece formülasyon değişiyor.Ben bir kiloluk aramıştım.Seramda olmadığından 25kg almak beni aşar ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#33 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 29-06-2012
|
![]() Anladım ![]() Sizin çilek kafama takıldı, acaba hydrobaddy nin çilek için verdiği formülmü yanlış. Peki durgun su kültürünün çilek için uygun olmadığını deneyimleriniz üzerinemi, okuduklarınaza göremi yoksa her ikisine göremi sonuçlandırdınız? Domatesler gayet iyi durumda olduğuna göre suyu havalandırma kısmını atlamamış olduğunuzu varsayıyorum Yani sistemin bir yerinde hata olamaz mı? Yanlış anlmayın öğrenmek istediğim hydrobuddy nin hata payı. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#34 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 05-05-2012
|
Hydrobuddy de çilek için ayrıca besin hesaplatmadım. Çileğe özel karışım kuyllanmadım yani. Bununda etkisi olabilir bir miktar. Domateste kullandığım besini çilektede kullanıyorum. Durgun suyun çileğe uygun olmadığını gözlemlerim sonucu yazdım.Çileğin gövdesi kabuklu.Bu kabuklar sürekli su çekiyor sürekli ıslaklar.Bundan dolayı sanırım doğru düzgün yeni yaprak açmıyor.Ayrıca köklerde daha odunsu bir yapısı var.Köklerde su içinde gelişmiyorlar sanırım göründüğü kadarıyla.Havalandırma 24 saat devam ediyor.Domatesler kızarmaya başladılar.Yarın bir tanenin tadına bakacağız ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#35 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-08-2012
|
merhaba bu hidobady programının kullanımını resimli anlatır mısın. gramlar nerde yazıyor. ingilizce kötü de |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#36 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 30-10-2012
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |