![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-01-2011
|
Mrh Sevgideğer Todor ; Ben İzinik'ten Muallimayhan , Yakınlarda bir yere 11 katlı bir sistem kurmuşsunuz. Buralardan her kim senin seraya gitse fotoğraf çekip bana geliyorlar ., -Bak hocam adamlar almış başını yürümüşler .. diye Öncelikle tebrik ediyor Hayırlı uğurlu olsun diyorum. Bol kazanç ve bol hasadlar size ve ekibinize , Bu taraflara yolunuz düşerse AY BİLGİSAYAR adlı işyerimizi herkes bilir , kahve içmeye beklerim. Saygı ve sevgilerimle... Düzenleyen muallimayhan : 24-03-2013 saat 22:56 Neden: imla |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 16-04-2012
|
Alıntı:
Rica etsek paylaşır mısınız? Gerçi siz inşallah hasada yetişemiyorsunuzdur da, sonra paylaşırsınız. ![]() |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
|
Bana kalsa ben her şeyi paylaşırımda, yukarda belirttiğim gibi işletme sahibi, şu aşamada bir şey paylaşmak istemiyor. Ben de bu işi bedeli karşılığı yaptığım için, isteğe saygı duymak zorundayım. Umarım yanlış anlaşılmam. |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
İşletme sahibinin özellikle ve ısrarla "şimdilik kimseye bir şey deme" diye rica etmesi üzerine isteğine saygı gösterdim ve izni olmadan bir paylaşımda bulunmadım. Ama buna rağmen kendilerinin fotoğraf çektirmeleride enteresan bir nokta. Elbetde kimle neyi paylaşacakları kendi insiyatiflerindedir. Sistem tamamlanıp, çalıştırılmaya karar verilirse eğer, dekara 30.000 çilek bitkisi dikilmesi planlanıyor. Sizinde belirttiğiniz gibi 11 kat olarak 4 m yükseklikte akan su kültürü olacak. Yıllık ortalama 20 ton hasad etmeyi umuyoruz ve kilosunun 3-4 lira arası satılacağını ön görüyoruz. Bir dekar yatırım maliyeti yaklaşık 90.000 tl tutuyor. Sistem başarıya ulaşırsa işletmenin büyütüleceği konuşulmuştu. Fakat şimdilik 1 dekar ile sınırlı tutuluyor. Bu hafta içi İznik tarafında yeni kurulmakta olan bir kivi bahçesini ziyaret etme planlarım var. Eğer bahçe merkeze yakınsa bir kahvenizi içmek için uğrayabilirim. |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
|
Bugün kahve içmeye geldiydim ama siz dışardaymışsınız. Kısmet değilmiş demek ki. Bir dahaki sefere inşallah. |
|
|
|
![]() |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|