![]() |
Doğal bal satışı 2017
1 Eklenti(ler)
Yeni ürün bal satış linki,
http://www.agaclar.net/forum/toprak-...atis/42597.htm Arıcılık faaliyetlerimi aşağıdaki linklerden takip edebilirsiniz. http://www.agaclar.net/forum/surduru...leri/20556.htm http://balpower.blogspot.com.tr/ Kamil ADAK Posta çeki hesap No: 6119407 İş bankası IBAN: TR28 0006 4000 0013 4650 5793 38 Kamil Adak iş bankası hesap no: 3465 0579338 Ziraat bankası hesap no: 317-12754162-5004 Ziraat iban: TR860001000317127541625004 Eposta : kamiladak@mynet.com Telefon : 0 542 512 85 01 |
Sayın kamil35,
Bir kavanoz bal rica ediyorum. Özel mesaj gönderdim. |
Bir kavanozda ben alıyorum. Şimdiden teşekkürler.
|
Alıntı:
Sayın Koka, sizin de balınız hazır adres bilgisi bekliyorum. Son bir kavanoz çiçek balı kaldı. Müşterisini bekliyor. |
Kamil Bey kargonuz ulaştı. Dün akşam balın tadına baktık harika. Elinize emeğinize sağlık. Kısmetse çıkınca çam balınızı da deneyeceğim.
|
İnşallah kalmistir bal.Aydin dayim wodafon burda cekmiyor.Bir komsunun interneti kullaniyorum.Kaldiysa 1 kilo cicek balindan bende isterim
|
Alıntı:
|
Özelinize adresimi yaziyorum.Teşekkür ederim.
|
Sayın koka ve sayın dmtmrt, balınızı dün kargoya verdim. Afiyet olsun.
|
Kamil Bey kargomu aldim.Balin tadina ailcek baktik, yanilmadim harika bir tadi var.Her yil istiyorum ben cicek balindan.Emeginize saglik.
|
Sayın kamil35,
Bal biraz önce ulaştı. Çok lezzetli. Teşekkürler. |
Yeni ürün balı bu gün hasat ettim. Bal satışım başlamıştır.. Birinci mesajdaki bal satış bilgilerini güncelledim.
|
İyi bayramlar sayın kamil35,
Ben tüm sezon emek verdiğiniz, her zaman mükemmel tat ve kokuya sahip olan balınızdan bir kavanoz rica edeceğim. |
Alıntı:
|
Sayın Milla, balınızı dün kargoya verdim. Afiyet olsun.
|
Alıntı:
|
Sayın kamil35,
Balı dün aldım fakat teşekkür notumu yazamadım. Hemen hevesle balın tadına baktım. Tat, koku, yoğunluk, aroma hepsi enfes düzeyde. Hemen eşime de tattırdım ve o da benimle aynı görüşü belirtti. Uzun çabalar sonucu bu ürünü elde edip, bizlerle oldukça ekonomik bir fiyatla paylaştığınız için çok teşekkür ederiz. Elleriniz dert görmesin. Emeğinize sağlık. |
Kamil bey,iki kavanoz bal talep ediyorum.Adresin sizde kayıtlı olması lazım.
Selamlar. |
Alıntı:
|
Sayın malina ve sayın snob, balınızı kargoya verdim. Afiyet olsun.
|
Aldım, teşekkür ederim :)
|
Alıntı:
|
kamil bey
5 kavanoz bal rica ediyorum. ücreti hesabınıza yatırdım. adresim daha önce mevcuttu eğer yoksa yine de gönderbilirim. |
Kamil Bey
Elinizde kaldıysa bende 1 kavanoz almak istiyorum. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Adres bilgilerini özel mesaj olarak gönderdim. Şimdiden teşekkür ederim. Bal geldikten sonra şirketteki arkadaşlarında taleplerini alacağım :D |
Sayın blick, balınızı kargoya verdim. Afiyet olsun.
|
Alıntı:
|
Kamil bey,ben de 2 kavanoz bal rica ediyorum.
|
Alıntı:
|
Kamil Bey, Bir kavanoz da ben rica ediyorum. Ücreti yatırdım. Adresi özelinize gönderiyorum. Teşekkürler
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
bal siparişi
Kamil Bey merhaba,
Bir kavanoz bal rica ediyorum, özelden bilgileri yolladım. Teşekkürler |
Alıntı:
|
Balım geldi, çok teşekkürler..
|
iyi aksamlar Kamil bey elinizde sadece cicek bali yok degil mi? varsa 4 kavanoz cicek bali eger yoksa cam ve cicek karisimindan 4 kavanoz bal rica ediyorum. Yanlis anlamayin bize farketmiyor da cocuklar cicek balini tercih ediyor tadindan dolayi. hayirli kazanclar
|
Alıntı:
|
BİRAZ HAREKET:)
Promosyon. Bu bir reklam çalışmasıdır. Talepte bulunan ilk 10 kişiye 220gr lık kavanozlarda bal göndermek istiyorum. Talepte bulunanlardan kargo ücreti de dahil olmak üzere hiç bir ücret talep edilmeyecektir. Adresiniz kargo şirketinin ulaşabileceği bir yerde olsun yeter:) Talebinizi önce burada belirtiniz, daha sonra özel mesajla adres bilgisini verirsiniz. Kargo ücreti tarafımdan ödenecektir. |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 05:45. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025