![]() |
Kamil bey, promosyonunuza dahil olup üretmiş olduğunuz balınızın tadına bakmak isterim. Ayrıca daha önce görüştüğümüz gibi propolis toplayabildiyseniz ücreti mukabilinde ondan da göndermenizi rica ederim.
|
Bir kavanoz çam balı talep ediyorum Kamil bey (İşbank hesabınıza EFT yapıldı).
|
Alıntı:
|
Alıntı:
Sayın Lonicera, size özel mesaj yollayamadım. Sürat kargo ile anlaşmam var bu nedenle bu kargoyu kullanacağım. |
Hiç farketmez Kamil bey, sizin için hangisi uygunsa artık...Sürat kargosu için yeni adres bilgisini özelden gönderdim.
|
kamil bey mümkünse bende promosyonunuzdan istiyorum, tadını çok merak ediyorum... :)
|
Kargodan koliyi teslim aldım. Teşekkürler.
|
Alıntı:
2- bahçe heveslisi |
Kamil Bey, Merhaba
Promosyonuzdan bende talep edebilirmiyim, |
Alıntı:
2- bahçe heveslisi 3- toren |
Kamil Bey merhaba,
Geçen aldığım baldan ailecek çok memnun kaldık. Şu an elinizde hangi ballardan var acaba ve fiyatları nedir? |
Alıntı:
Sizin benden aldığınız bal tamamen çiçek balı idi. O baldan kalmadı. Yukarıdaki açıklamaya göre tercih yapabilirsiniz. Fiyatlarda bir değişme yok. Birinci mesajda gerekli açıklamalar var. Selamlar. |
Alıntı:
2- bahçe heveslisi 3- toren Promosyon ballarınızı kargoya verdim. Afiyet olsun. Yedi tane promosyon bal hala sahipsiz:) |
1 Eklenti(ler)
Alıntı:
|
Kamil bey,
gönderdiğiniz balı aldım teşekür ederim. elinize emeğinize sağlık çok güzel bir bal üretmişsiniz. |
Kamil bey iyi günler
Promosyon balınızdan kontenjan kaldıysa rica edebilirmiyim |
Bende istiyorum kamil bey.
|
Alıntı:
5- besiktas Beş kişi daha promosyon talebinde bulunabilir. |
Ben de rica ediyorum kamil35.
4- neyzen06 5- besiktas 6- Güler |
Ben de rica ediyorum Sayın Kamil35.
4- neyzen06 5- besiktas 6- Güler 7-Sakdağ |
kamil bey, kargonuzu geçen gün teslim aldım, siteye giremediğim için yeni yazma fırsatım oldu. üretmiş oldunuğunuz çam balınız çok güzel, uzun süredir bu kadar güzel ve lezzetli çam balı yememiştim. Balın aroması,lezzeti ve akışkanlığı çok güzel. tekrar teşekkür eder, bol hasatlar dilerim...
|
Alıntı:
Sayın Güler, mesajınızda berlirttiğiniz gibi sizin balınızı sonra göndereceğim. Promosyon için son 3 kişi bekleniyor:) |
8-Milla :)
|
Bal geldi Kamil bey. Teşekkürü borç bilirim. Allah bol kazançlar versin.
|
Ben de isterem ben de :D
Bedava sirke baldan tatlıymış, ya bedava balsa dadından yinmez:D:D |
Kargomu teslim aldım Kamil Bey. Çok teşekkür ederim.
|
9- Poizer
|
Alıntı:
10- Poizer Son üç kişi de tamam. Promosyon bal saysı tamamlandı. Ballarınızı yarın kargoya vereceğim. Bal satışı devam etmektedir;) |
kamil bey
o süper balınızdan daha önce 5-6 kavanoz almıştık bir arkadaşım tekrardan istedi onun için 1 kavanoz daha gönderebilir misiniz? |
Sayın Poizer ve Sayın Güler, balınızı kargoya verdim. Afiyet olsun.
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
kamil bey, balınız çok hızlı bir şekilde geldi. özellikle süper bir şekilde paketlemenizden çok memnun kaldım. o kadar emek verilmiş bir kutuyu açmak ihanet gibi :) bu sene 6. kavanozumuz oldu. alan herkes çok memnun kaldı diyebilirim.
selametle Eklenti 662450 |
Sayın Sûz-i Dilârâ, balınızı kargoya verdim. Afiyet olsun.
|
Alıntı:
Çocuklar, kargoyla bal gelmesine çok şaşırdılar, arıların kargoyla bal gönderdiğini zannediyorlar sabah sabah neşe kaynağı oldu hediyeniz;) çok teşekkür ederiz, hayırlı, bol satışlar dileklerimizle;) |
Sayın Milla, balınızı kargoya verdim. Afiyet olsun.
|
Çok teşekkür ederim sayın kamil35.
|
Sayfa günceldir. Bal satışım devam etmektedir.
Fiyat ayarlaması (ZAM) yoktur:) Herkese bal tadında bir 2018 yılı diliyorum. |
Kamil bey özel mesaj ile adresimi gönderdim. Teşekkür ederim.
|
Alıntı:
|
Kargo dün eve teslim edilmiş Kamil bey teşekkür ederim.
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 10:08. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025