![]() |
Doğal bal satışı 2014
|
1 Eklenti(ler)
Peteklerden bir görüntü...
|
Merhaba Kamil Bey; ben 2 kavanoz bal ve 4 tane de polen siparişi vermek istiyorum. Adresimi özele yazacağım. 2 kavanoz bal 106 TL, 4 tane polen 72 TL TOPLAM 178 TL hesabınıza havale edeceğim. Bu hafta içi yatırmaya çalışacağım. Mümkünse havale geçince balları kargoya verin.Şimdiden teşekkür ederim.
|
Alıntı:
|
Dilek Hanım, 2 kavanoz bal ve 4 kavanoz poleni kargoya verdim. Poleni buzdolabında, balı oda sıcaklığında muhafaza ediniz. Afiyet olsun.
|
Teşekkür ederim Kamil Bey
|
Merhaba Kamil Bey; dün özenle hazırladığınız kargom elime geçti.Teşekkürler
|
Kamil bey 6 kavanoz bal alabilirmiyim petekler için beklemekteyim ..... Şimdiden teşekkürler
|
İyi akşamlar 1 kavanoz bal da ben rica edebilir miyim. Onaylarsanız hemen havale yapabilirim.
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Günaydın kamil bey 53 tl. Eft yaptım ziraat bankası hesabınıza. Adresimi özel mesajla gönderiyorum . Teşekkür ederim
|
Merhaba Kamil Bey,
Iki kavanoz bal rica ediyorum. Onaylarsanız havaleyi hemen gerçekleştirebilirim. Teşekkürler |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Sayın Limonik, 2 kavanoz balı kargoya verdim. Afiyet olsun.
|
Kamil bey teşekkür ederim kargom geldi.
|
Merhaba Kamil Bey,
Üç kavanoz bal rica ediyorum. Onaylarsanız havaleyi hemen gerçekleştirebilirim. Teşekkürler |
Alıntı:
|
Merhaba Kamil bey ödemeyi yaptım. Adresimi özel mesajla gönderiyorum . Teşekkür ederim
|
Kargoyu teslim aldım, özenli paketleme ve hızlı gönderim için çok teşekkür ederim Kamil Bey.
|
Hayırlı olsun
|
Teşekkürederim, Oğuzhan Bey.
Sayın Ogicik, balınızı kargoya verdim. Afiyet olsun. |
Kargoyu teslim aldım, özenli paketleme ve hızlı gönderim için çok teşekkür ederim Kamil Bey.
|
Merhaba Kamil Bey
Ben 4 kavanoz daha çiçek balı rica ediyorum. Onaylar onaylamaz havaleyi yapacağım. Iyi haftasonları |
Alıntı:
|
Kamil bey, Ziraat bankası hesabınıza 318 Tl. bu gün yatırdım.
Şimdiden teşekkür ederim |
Sayın Limonik ve Sayın Asiye, ballarınızı kargoya verdim. Afiyet olsun.
|
Kargomu aldım...İnanılmaz bir titizlik gösterip ballar elime ulaşıncaya kadar takibi sürdürmenizden dolayı çok ama çok teşekkür ederim.
|
Kargo bugün elime geçti. Her zamanki gibi kusursuz. Teşekkürler Kamil Bey
|
Kamil Bey ben bir şey sormak istiyorum. Ben sıcak süte bal katıp, içinde poleni eritip çocuklarıma öyle veriyordum.Fakat bir kaç kişiden balla polenin bir arada kullanılmaması gerektiğini duydum, ikilemde kaldım. Böyle yapmamın bir zararı var mıdır ya da doğru olan nedir acaba?
|
Alıntı:
Eğer bal ve polenin birlikte yenmesi zararlı ise, o zaman polen de yememeliyiz. Çünkü; arı, polenleri toplarken bal kullanarak polenleri birbirine yapıştırıyor. Polen toplarında zaten bal var. Poleni suya ya da süte attığınızda hemen dağılır bunun sebebi polen tozlarını birbirine yapıştıran balın çözünmesidir. Bal ile polen yenmesi konusunu araştıracağım. İşin uzmanı olan doktorlarımızdan bu konu ile ilgili bilgi veren olmuştur. Yalnız sıcak süte bal katmak uygun değil. Süt 50 derece sıcaklığın altında olmalıdır. |
Polen kullanımı ile ilgili şöyle bir video buldum.
Arı poleni nasıl tüketilmeli? - UZMANTV |
Sayın Çamtepe, balınızı kargoya verdim . Afiyet olsun.
|
Kamil Bey; ben sıcak süt derken yanlış yazdım galiba. Ilık sütü kastetmiştim.Videoyu seyrettim bir zararı yok deniyor. Ben gene devam edeyim. Teşekkür ederim
|
Asiye Hanım, balınızı kargoya verdim. Afiyet olsun.
|
Çam balı hasadı
Çam balı sağımını 13/09/2014 ve 11/10/2014 tarihlerinde Kemalpaşa/Kamberler Köyü'nde gerçekleştirdim.
Çam balı satışım başlamıştır. |
Süzme bal
2 Eklenti(ler)
Görüntüdeki kavanozlar hacim olarak 1 litredir. Kavanozlardaki net bal ağırlığı 1360 gr dır.
|
Merhaba püren balınız varmıdır acaba
|
Alıntı:
Çam balı satışım devam ediyor. |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 08:27. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025