![]() |
Merhaba Kamil Bey elinizde kestane balı var mı acaba
|
Alıntı:
Arılarımın konakladığı yerlerde kestane bulunmamaktadır. |
Tebrik ederim güven veriyorsunuz.
|
Kekik ve keven balı.
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Sevgili Kâmil Bey, geçen sene sizden aldığım balın muazzam tadı hâlâ damaklarımızda. Sizinkini tükettikten sonra, bugüne kadar yediklerimizin bal olmadığını da böylece öğrenmiş olduk.
Sizden iki kavanoz bal rica ediyorum. Eğer onaylarsanız, pazartesi günü hesabınıza EFT yapacağım. Allah tüm emeklerinizden razı olsun. |
Alıntı:
|
Çok teşekkür ederim. Adresimi özel mesaj ile gönderiyorum. Hayırlı akşamlar.
|
Sayın Günüm, balınızı kargoya verdim. Afiyet olsun.
|
Alıntı:
Kamil Bey önceki mesajlarınızda da dikkatimi çekmişti bir ayrıntıya dikkat çekmek istedim bu yazının altında yer alan reklam dediğiniz yerde sadece siz bal reklamlarını görüyorsunuz. Şöyle söyleyeyim bilgisayarınızda bal ile ilgili sitelere girdiğiniz zaman reklam siteleri size bal ile ilgili reklamları göstermekte. Şöyle deneme yapabilirsiniz farklı bir ürün arayın artık onunla ilgili reklamların çıktığını göreceksiniz. |
Sayın Termiye, bal ve poleninizi kargoya verdim. Afiyet olsun.
|
Alıntı:
|
Sayın kamil35, kargomu aldım emeğinize sağlık.
|
Sevgili Kamil,
Ballar ancak bitti, elinde cicek bali mevcut mu ? Sevgiler.. |
Alıntı:
|
Sevgili Kamil
Kismet degilmis, o zaman cam bali alalim. Ballarim bitti. Baskasina guvenipte bal alamam. Adres bilgilerim elinde mevcut mu ? Malum, 1 sene belkide 1,5 sene gecti.. Sevgiler.. |
Alıntı:
|
Alıntı:
Iyi aksamlar |
Sayın Sındırgılı, iki kavanoz balı kargoya verdim. Afiyet olsun.
|
Alıntı:
|
Kamil Abi iyi seneler ve hayırlı kandiller,
elinizde püren balı varmı var ise 1 kavanoz püren balı bir kavanoz çam balı ve 200 gram polen siparişi vermek istiyorum. Toplam ne kadar yapıyor yazarsanız sevinirim. |
Alıntı:
Fiyat: 59+59+18 = 136 TL Selamlar... |
Uygundur abi yarın havaleyi yapar ararım,
İyi günler. |
Alıntı:
|
kargom dün geldi çok teşekkür ederim.
|
Merhabalar Kamil Bey,
Ziraat Bankasi IBAN hesabiniza 59TL EFT yaptim, oglen hesabiniza gececektir. 1 Kavanoz bal gonderirseniz sevinirim. |
Alıntı:
|
Sayın tkorkunckaya, balınızı kargoya verdim. Afiyet olsun.
|
Kamil Bey iyi günler, bal satışınız devam ediyor mu ?
Ediyorsa 2 kavanoz almak istiyorum. |
Alıntı:
|
Sayın Ugurdogan, balınızı kargoya verdim. Afiyet olsun.
|
Kamil Bey Teşekkürler. Selamlar
|
Kamil Bey teşekkürler bal kargodan sorunsuz geldi.
|
Elimde balım vardır ve satışım devam etmektedir.
|
sayın kamil35 biliyorum çok saçma olacak ama elden hiçbiyerde bulamadım doğal ev yapımı üzüm pekmezi arıyorum öneride bulunacağınız bi tanıdık veya bi yer varmıdır acaba forumda doğal pekmez satışı göremedim de
|
Alıntı:
Siz irtibata geçersiniz. |
REKLAMLAR
agaclar.net'in değerli üyeleri; istekte bulunan ilk 5 kişiye 230 gr bal ve 100 gr poleni promosyon olarak göndermek istiyorum. Talepte bulunan kişi sadece kargo ücreti ödeyecektir. Kargo ücreti mesafeye bağlı olmak üzere 9-15 TL arasında değişebilir. Gönderilecek ürünün değeri bal:10TL+polen:9TL=19TL dir. Bu bir reklam çalışmasıdır Talepte bulunacak üyelerin önce burada istekte bulunmaları gerekmektedir. Daha sonra özelden adreslerini bildirebilirler. Saygı ve selamlarımla... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 17:27. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025