![]() |
Doğal Bal Satışı 2012
Ürünün adı : Süzme Bal
Yeni ürün bal satışım aşağıda linktedir. http://www.agaclar.net/forum/toprak-...atis/32407.htm Şehir : İzmir Eposta : kamiladak@mynet.com Telefon : 0 542 512 85 01 Ziraat bankası IBAN: TR040001000139127541625001 Kamil Adak Ziraat Bankası hesap no: 0139 12754162 5001 Kamil ADAK Posta çeki hesap No: 6119407 Arıcılık faaliyetlerimi aşağıdaki linklerden izleyebilirsiniz. Blog : balpower http://www.agaclar.net/forum/uzak-ba...ligi/20556.htm http://www.agaclar.net/forum/aricilik/12838.htm Gezginci arıcılık yapmaktayım. Balım doğal üretimdir. Blog adresimden ve yukarıdaki linkten arılarımın hangi bölgelere nakledildiğini, ne tür çiçeklerden nektar topladığını görüntüleyebilirsiniz. |
Kamil Bey merhaba. Ben 3 kavanoz istiyorum. Hesabınıza yatırmam gereken miktar bu durumda 38.50 * 3 = 115.5 TL yolluyorum.
Teşekkürler. |
Alıntı:
|
Kamil bey, bende 1 kavanoz rica edeceğim.
Hesabınıza gerekli tutarı gün içinde yatırıp. İletişim bilgilerimi özelden yolluyorum. 38,5 TL. Teşekkürler. |
Sayın Kamil35
2 kavanoz bal + 200gr polen bedeli 77+15=92 TL banka hesabınıza havale ediyorum. SAygılarımla:) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Sayın esox_lucius ve Sayın ahanda, ballarınızı kargoya verdim. Afiyet olsun.
|
Alıntı:
|
Sayın kamil35, kargo ulaşmıştır. Paketleme de çok sağlıklı. Kargoda hiçbirşey olmadan gelmiş. Teşekkürler.
|
Merhaba Kamil Bey,
2 kavanoz bal ayırabilir misiniz? Ödemeyi yapınca adresimi gönderirim. Teşekkür ederim. |
Alıntı:
|
Kamil Bey, teşekkürler özenle hazırlanmış kargonuzu aldık, çiçek balınızı yedik. :)
|
Merhaba, Kamil Bey 2 kavanoz rica ediyorum ayrıca çam bölgesinden çıkacak olan bal dan
2 kavanoz ayırırsanız sevinirim |
Alıntı:
|
Kamil bey, selamlar. 2 kavanoz balın bedelini bugün Zıraat bankasından yolladım teşekkürler.
|
Alıntı:
|
Sayın Üzüm ve Sayın Merkal, balınızı kargoya verdim. Afiyet olsun.
|
Kamil bey,2 kavanoz balın bedelini bugün Zıraat bankasından yolladım teşekkürler.
|
Alıntı:
|
Bal satışınız gözümden kaçmış.
Çam balına karşı bir önyargım var,biraz bilgi verir misiniz? |
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Alıntı:
balpower |
Sayın kamil35,
Kargomu teslim aldım, teşekkür ederim. |
Kamil bey, gönderdiğiniz balları aldım, çok teşekkürler.
|
Kamil Bey balımı ayırdığınız için teşekkür ederim.
Çam Balı nı da denemek isterim. Ramazan bayramı sonu demişsiniz fiyatını göremedim. Bilgi verirseniz siparişimi kesinleştirip iki ödemeyi bir arada yapabilirim. |
Alıntı:
Karar sizin:) Selamlar... |
Kamil Bey, çiçek balını bekletmenizi rica ediyorum.
Çam balının hasatı gerçekleşince ikisini birlikte göndermenizi isteyeceğim. Takip ediyorum ama farketmezsem hatırlatırsanız sevinirim. Teşekkür ederim. |
Çam balı hasadını, 28/08/2012 tarihinde gerçekleştirdim. Çam balı satışım başlamıştır.
Arılar çam bölgesine nakledildiğinde kovanlarda çiçek balı vardı. Bal çam çiçek karışımıdır. Çam balı oranı fazladır. |
Kamil Bey posta çeki hesabınıza çiçek balı ve çam balı birer kavanoz olmak üzere bal ücretlerini yatırdım.
Özel mesajla adres bilgimi yolluyorum. Teşekkür ederim, hayırlı satışlar diliyorum.. |
Sevgili Kamil,
Dedigin gibi, 77.00TL olarak Ziraat Banka hesabina yatirdim. Pazartesi gununden sonra Kargoya verebilirsin. Simdiden tesekkurler.... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Sayın Feriha, balınızı kargoya verdim. Afiyet olsun.
|
Kamil bey 1 kavanoz çam balı ayırabilir misiniz? Ücretini siz teyit ettikten sonra yatıracağım. Teşekkür ederim.
|
Alıntı:
|
Ballar sorunsuz ulaştı, tadları çok güzel.. ;)
Ayrıca promosyon polen için de teşekkürler Kamil Bey. |
Kamil Bey, balın ücretini yatırdım. Selamlar ...
|
Alıntı:
|
Promosyon,
Yeni üretim çam balımdan; istekte bulunan ilk 3 kişiye, ücretsiz olarak 400'er gr bal göndermek istiyorum. Kargo ücreti talepte bulunan agaclar.net üyelerine aittir. Lütfen, isteğinizi bu sayfa üzerinde belirtiniz. Özel mesajla istekte bulunanlar dikkate alınmayacaktır. Adreslerinizi daha sonra özel mesajla bildiriniz. |
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 17:45. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025